Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 075
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, от този сайт някой пазарувал ли е?
https://ionelli.bg/product/lattafa-eclaire-edp-100ml-za-jeni
Не ми се вярва точно на този да са направили менте, ама да питам
Аз съм пазарувала отливки, сигурно имам над 10 🤣😂 на дубайчета и няколко оригинала, даже се чудя какво да ги правя, че не се оказаха моите. Препоръчвам сайта, много добро и професионално обслужване

# 181
Пожелах си Barenia  и The Moon са я забъркали набързо Sunglasses
Вече имате ли впечатления за Барения?

# 182
  • София
Никой ли не е чувал нещо?
Здравейте!
Отдавна не съм писала и съм изпуснала, ако е било коментирано... Какво се случва с Carat на Cartier? На Bargello стои изчерпан от половин година, на Parfen въобще не мога да го намеря на сайта. Даже и оригинала няма никъде наличен 😢

# 183
  • Пловдив
Поръчах две отливки от посочения сайт 🤣
Мъжкия знам, че е реплика на Саваж Елексир, а дамския на кого е?

# 184
  • BG-DE
https://www.fragrantica.de/Parfum/Lattafa-Perfumes/Yara-Tous-83320.html ето тук може да видиш на какво го оприличават.

# 185
Дамският е на Роботчето на Paco Rabanne Имам ги и двата и мога да  кажа че са едно към едно, имам база да ги сравня.

# 186
  • BG-DE
А, върху теб траен ли е?

# 187
  • Sofia
Някой случайно да го е пробвал maison alhambra alive now? Много ли са синтетични малинките?

# 188
  • София
Пожелах си Barenia  и The Moon са я забъркали набързо Sunglasses
Вече имате ли впечатления за Барения?

Избягвам да давам впечатления за парфюми веднага, защото няма да са адекватни. Ще му дам време да отлежи поне до нова година.

# 189
  • Sunshine state
Някой случайно да го е пробвал maison alhambra alive now? Много ли са синтетични малинките?

Аз имам противоречиви мнения за марката - имитацията на Скандал на Жан Пол Готие е синтетична до степен да не мога да я понасям, а на ТОМ ФОРД прасковата е много хубава.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 14:51 от Pupitka

# 190
  • София
Търся 280 на Баргело - оригиналната Омния.

# 191
А, върху теб траен ли е?

Да,и двата.

# 192
Цитат на: merlynn link=topic=1714043.msg49032499#msg49
[/quote

Избягвам да давам впечатления за парфюми веднага, защото няма да са адекватни. Ще му дам време да отлежи поне до нова година.

Все пак ,бъди добра и кажи -по скоро да или не😘

# 193
  • Deutschland
Тези The moon има ли ги във физически магазини? Изкарах К за втори път и сега всичко ми ухае на дим, но вероятно ще мине и това някой ден. Не е причина да оставам без парфюми 😉. Баренията по описание силно ме заинтригува.

# 194
Не успях да видя в нета дали ги има като физически магазин,вече без тест не купувам нищо,колкото и хвалби да чета във форума,всичко в парфюмните нотки е супер субективно.

Общи условия

Активация на акаунт