Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 49 111
  • 753
  •   2
Отговори
# 165

Може ли да ми помогнете. Търся този парфюм.

# 166
Момичета, моля за малко помощ. Заинатили са се да ми купуват милиона. Гледам са няколко вида. Нямам време да диря да ги мириша. На какво ухаят? Някой ако бързо ми разясни ще съм благодарна

# 167
  • София
Милионите са десетина. Не знам кой и как ще ви разясни бързо как ухаят. Вижте разликите във Fragrantica.

# 168
Имам Кирке в два варианта. Арабският е по-малко траен, на Le parfum повече според мен.

# 169
silver,  цели десет... Добре, ще се огранича до най-първия

# 170
Имам Кирке в два варианта. Арабският е по-малко траен, на Le parfum повече според мен.
Специално пък Кирке ,арабски има поне 10 вида...Как решихте,че не е траен?...А и за мен има значение и как е смесен аромата,а ме просто ядрена бомба от потен мускус.....

# 171
  • Deutschland

Лятото на доста места ги видях в България, питах и ми казаха, че са на Рефан. Точно този 19 обаче не откривам кой оригинал имитира. Иначе бяха около 9, 10 лева.
Имат страница в Инстаграм, може би ако ги попиташ 🤔

# 172
От магазин на Рефан е, но ми е странно, че никъде не пише Рефан по шишето. Доколкото разбрах имитира L'interdit rouge. Търся го, защото това беше последното шише тестер и го спирали, а е невероятен. Видях, че Рефан имат имитация на този парфюм, но не знам дали е същият, защото номерът е друг.  Цял ден една колежка ме преследва, че иска и тя от него 🙂 Чудех се дали да взема на Рефан и да разчитам че е същият?

Лятото на доста места ги видях в България, питах и ми казаха, че са на Рефан. Точно този 19 обаче не откривам кой оригинал имитира. Иначе бяха около 9, 10 лева.
Имат страница в Инстаграм, може би ако ги попиташ 🤔

# 173
Момичета,я кажете коя имитация на Кирке -Тицияна Теренци е добра и трайна ?Много го харесвам ,но не ми се дават толкова пари в момента за оригинал.
На мен на Заг и Sansiro най-много ми допада. На D&P също не е лош, ползвам део спрея им. Имам 2 турски реплики и една дубайска, но на тях след час много мъжки уклон придобива уханието. Добре че дубайския е само отливка, да не ме е яд, че преседява.

# 174
Ето една страхотна имитация на L' interdit rouge /Givenchy ,ако за нея се пита.
https://perfumesfromdubai.com/product/fakhar-femme

# 175
Момичета, от този сайт някой пазарувал ли е?
https://ionelli.bg/product/lattafa-eclaire-edp-100ml-za-jeni
Не ми се вярва точно на този да са направили менте, ама да питам

# 176
Да дам и аз отчет за новините аромат..
Blanche Bete.. Много приятно млечно кокосов аромат с карамел. Уютен и много нежен едновременно. В никакъв случай захаросан и тежък и натрапчив. Прилича ми малко на Creed Virgin Island Water, вероятно заради кокос.
Soie Malaquais  тук мога да кажа, че този аромат влиза веднага в топ 5.
Уникален касис хрупкав и трапчив от Цитруса и нежен шоколад с кестен в невероятно интересна и завладяваща комбинация, определено нещо много красиво и нестандартно.
Byredo Antique Vanilla името  е точно на място аз лично усещам много ясно ванилиятА, КОЯТО не прекалено сладка и лепкава, а по скоро леко плодова и прашна, като старинен пергамент полята с малко ванилия. Стой близо до кожата и дава усещането за комфорт.
Atelier des Ors Rouge Sarây.. Това е аромат с много сложно развитие. В началото се усещат, като сироп за кашлица със СЛИВИ И ФУРМИ, колкото и странно да звучи, някакви билкови нотки, които ме изумиха. После всичко се променя и става комбинация между Cuir Beluga и Black phantom нещо като 50/50 от двете което е много интересно .
Ormonde Jayne Oudh страхотен аромат нещо наистина уникално. Началото се отваря с пикантни цитруси, толкова свежо, прахообразно, зелено и даже леко люто. Изсушаването става по-сладко, меко и кремообразно и цветно. Това е идеални унисекс за мен..
Това е от мен за, сега

# 177
  • BG-DE
Ето една страхотна имитация на L' interdit rouge /Givenchy ,ако за нея се пита.
https://perfumesfromdubai.com/product/fakhar-femme
Това е чудесна имитация на L'interdit edp, а не на L'interdit rouge.

# 178
Пазарувала съм,няма страшно...Не са ментета и цените на някои са наполовина пред др сайтове

# 179
Пазарувала съм,няма страшно...Не са ментета и цените на някои са наполовина пред др сайтове
И аз съм пазарувала.Много съм доволна. Точно те ми изпратиха пробичка на Her Confession Lattafa ,защото ги бях разпитвала за аромата:)

Общи условия

Активация на акаунт