Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 54 318
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
...Става бързо. Във Фрагрантика имаш мнението на хиляди потребители. Тук са десетина човека.
Със сигурност става бързо да проучиш мненията на хиляди потребители...
А всъщност вече вярвам само на собствения си нос. Колкото повече нараства колекцията ми, толкова по-малко съм склонна да се доверявам на чужди вкусове.
Отнема ми 3-4 минутки да се ориентирам първично за съвсем непознат аромат. Колкото да преценя дали представлява интерес за мен или не. Ако искам да чета повече - мога да си чета и цял ден Smile А хилядите потребители формират по - представителна статистика. От нея се виждат още доста полезни неща. Особено за техническите параметри. И колкото са повече потребителите - толкова по - вярна е статистиката. А иначе, отдавна съм го казала и аз тук: слушам само собствения си нос. Нормално е да е така. За това никой не спори Smile Кофти става когато някой парфюм го няма във фрагрантика. Е, тогава вече е кофти. Neutral Face

# 301
  • Sunshine state
Обещах ревю като го получа. Поръчах преди няколко дни имитация на Jo Malone Ginger Bisquit от Aroma Concepts (Paris Corner) наречена Ginger Babe. Прекрасен аромат и е много по-траен от оригинала, който е в концентрация о де колон и го няма за 5-10мин. Мирише точно на джинджифилова бисквитка. Държи доста добре трайност и има приличен до умерен сияж. Не знам дали го продават в България, но ако някой живее извън и го мерне някъде, да знае, че е супер!

# 302
  • София
За мен Бианко Лате=Еклер, няма общо с Pink Sugar Edt, имам и двата. В ПШ има едно странно, неприятно и леко гадничко усещане от сладостта. Единствената прилика, която намирам е че и двата аромата за гурме 🤣.

Тези дни разнасям Angham Lattafa, който е dupe на Goddess Burberry. Не познавам Бърбъри, тествала съм някога в мола, но не мога да кажа каква е приликата, въпреки че навсякъде се твърди че е същия. Много е приятен, ароматен и изкусителен този Латтафа, но при мен е поредният арабски аромат, който не влачи шлейф и не проектира достатъчно силно.

# 303
  • Deutschland
Не намирам Барения под кой номер е в The moon. Кой от пишещите в темата го имаше, ще помоля за насока. Благодаря.
Намерих им магазина, не е изцяло за парфюмерия, продават чанти, куфари, явно затова не съм го забелязала досега.

# 304
  • София
Barenia - W00195

# 305
  • Deutschland
Благодаря ви много. Ако имате добри отзиви за друг, ще се радвам.

# 306
Добър аналог на Armani Si Passione? Prouve видях ,че го имат ,имала съм други техни имитации и са добри ... Та някой с наблюдения или да купувам оригинал 😅

# 307
  • Deutschland
Днес си взех Arabians tonka и Devotion от Рефан, капсуловани, 55 мл на цена от 12 лева и нещо всеки.
Devotion е по-хубавата версия на Лира. Захаросан лимон и ванилия, аромата се развива, на моменти ми навява на Солей Бланк, но моя нос е мама мия. Все пак скоро изкарах пак К, така че не съм критерии.
Пръснах два пъти и оставям за отлежаване.
Arabians tonka е ясен. Там Рефан просто нямат грешка.

# 308
  • София
Фрау, къде има такива цени на Рефан? Разпродажба ли е било?

# 309
  • Deutschland
Верига магазини Аромати в Сандански. В други магазини в същия град са по 22, 26 лева.
Не са на разпродажба, явно редовна цена. Има и Мартин Лайън на 16 лева за 50 мл. Има и Роксан, но не знам дали имат новите им. Просто магазина беше претъпкан и нямаше свободен консултант да питам.

# 310
Здравейте.
Някой знае ли парфюмите на LR дали отговарят на маркови такива, преди време сякаш ми беше попаднало нещо такова като информация.
Ако някой има информация бих била благодарна.

# 311
Днес си взех Arabians tonka и Devotion от Рефан, капсуловани, 55 мл на цена от 12 лева и нещо всеки.
Devotion е по-хубавата версия на Лира. Захаросан лимон и ванилия, аромата се развива, на моменти ми навява на Солей Бланк, но моя нос е мама мия. Все пак скоро изкарах пак К, така че не съм критерии.
Пръснах два пъти и оставям за отлежаване.
Arabians tonka е ясен. Там Рефан просто нямат грешка.
За мен пък Devotion е задушливата версия на Lira, тежък и има нещо много твърде захаросано. Принципно в Lira се усеща повече захаросан портокал, не лимон и ванилията, реално в оригинала аз усещам червения портокал и не толкова бергамота. В имитацията на Zag има повече захар, портокал и ванилия, като на портокалов кекс или портокалови бисквити. На Martinez също е много добра, там ванилията е малко по-обрана, но определено Lira е по-класният аромат за мен от Devotion. Относно Solei Blanc, нито един от двата парфюма нямат нищо общо с него. В него има тубероза, кокос, дървесна нотка.

# 312
Arabians Tonka на Frederic Patric  си купих на сляпо в събота...
Откъде?!
От лятото не ми излиза от главата един техен аромат,  даже бях писала тук!
От български магазин в Германия Grinning
Намерих обаче сайт в Холандия https://fredericpatric.nl/
До колкото разбирам са турска марка.Ако чакам да дойдат в ДЕ,ще мине още един живот,затова ги търсих в нета
Кой е ароматът?

# 313
Аз много харесвам Лирата на Заг, а наскоро си взех спрея на Лъш за коса Milk нещо си / забравих 😂/ и толкова си приличат.
Едното на косата, другото на тялото и се чувствам като ходещ козунак.
Душ-гел, който има същата мириза е на Балеа buttermilk and lemon, и него много го ползвам.

# 314
  • Deutschland
Ванеса, на Малинчо ли в магазините продават тази марка парфюми? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт