Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Мисля, че го няма на последните страници, но Дивайн в момента са 20 лв за 100 мл. Аз си поръчах 4 🫣: Figuier Eden 606; Black Afgano 296; Acqua di sale 292; Narcotic Venus 746. Най-любопитна съм за Acqua di sale.

Ооо,  Acqua di sale е страхотен , нямам чест да познавам оригинала, но този на дивайн ме спечели на 100% 👌👌👌👌

# 691

Много близък и много траен клонинг на Доброто момиче- Каролина Херера! Препоръчвам с две ръце!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 09:55 от Mimeto7474

# 692
Здравейте! Видях, че Martin Lion имат аналог на Madawi, някой изпробвал ли го е да сподели опит?

# 693
  • Варна
Здравейте! Видях, че Martin Lion имат аналог на Madawi, някой изпробвал ли го е да сподели опит?
МММММНОГО хубав!
МММММНОГО сладък!
МММММНОГО траен и излъчващ!
Страхотна микстура на аромати като Stronger with you серията, Armani Code Absolu и Azzaro Wanted by Night от една страна и от друга монталските/мансерските ууд+рози като Roses Vanille, Intense cafe, Arabians Tonka.
Унисекс за хладно и студено време. Не като сега зима при 16 градуса.

# 694
Здравейте, имам един тийн който е увлечен по парфюми и ги изразходва с бясна скорост така че с оригиналите не мога да му смогна а и много му харесаха придобивките от Гиза наксос и brandy on the rocks,молбата ми е да ми помогнете с идеи за още някой класен, траен от рода на гореизброените парфюми, но държа да бъдат само на Гиза. Ще бъда много благодарна за съвет

# 695
МММММНОГО хубав!
МММММНОГО сладък!
Страхотна микстура на аромати като Stronger with you серията, Armani Code Absolu и Azzaro Wanted by Night от една страна и от друга монталските/мансерските ууд+рози като Roses Vanille, Intense cafe, Arabians Tonka.

Този madawi на martin lion кой точно е? Не, че не го поръчах вече де, но все пак 🤣
Аз тези дни избухнах с огромна поръчка дубайски парфюми, и веднага споделям колко съм очарована от Pure Musk на Lattafa. Много нежен, пудрен и доооста траен на моята кожа. Ухае някак на чистота.
Другите са Ramz gold, който много ми харесва като аромат, но ми причинява тежко главоболие и за съжаление ще си остане така. Ana abiyedh, с бялата капачка, още не мога да преценя дали ми харесва, но не е точно мой тип аромат. Ще видим дали няма да последва ramz gold в дъното на гардероба 🤣. И последният е Qaed al fursan unlimited, приятен е, сладък. Десетина минути след като съм се напръскала се усеща вече много свеж кокосов аромат. Тествам му трайността и за момента вече пети час си го усещам.
А, и пропуснах oud 24 hours на Al Zaafran, който се води имитация на черната орхидея на Том Форд, но не познавам оригинала и не знам до колко се доближава. Но е хубав, определено.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:07 от *Penny*

# 696
  • Варна
МММММНОГО хубав!
МММММНОГО сладък!

Този madawi на martin lion кой точно е? Не, че не го поръчах вече де, но все пак 🤣
https://www.fragrantica.com/perfume/Arabian-Oud/Madawi-Gold-Edition-92704.html

# 697
Здравейте! Коя е най-добрата имитация на Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge  540 според вас?

# 698
Случайно попаднах на зелен Voux, коментирахме че няма досега в зелен флакон, но май е този:

# 699
  • Sofia
Аз пък днес си получих този. Отдавна си го бях набелязала и сега вече мой, та се наслаждавам на прекрасно ананасово брюле. 🥰
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Bade-e-Al-O … -Glory-84302.html

Иначе в кошница съм сложила Emir Voux Patisserie и  Afnan Kiaana Angel. Та само им се каня. 😜

# 700
  • Варна
Здравейте, имам един тийн който е увлечен по парфюми и ги изразходва с бясна скорост така че с оригиналите не мога да му смогна а и много му харесаха придобивките от Гиза наксос и brandy on the rocks,молбата ми е да ми помогнете с идеи за още някой класен, траен от рода на гореизброените парфюми, но държа да бъдат само на Гиза. Ще бъда много благодарна за съвет
Моят съвет е: сваляте каталога на Гиза, сядате с младежа и отмятате предпочитания.
Иначе може да погледнете Armani Stronger With Yoy, Armani Acqua di Gio Absolu, Dior Homme Sport, Creed Aventus, YSL Myslf, MMM Jazz Club, Versace Dylan Blue, Tom Ford Ombre Leather, Tom Ford Fucking Fabulous, Kilian Black Fantom, Xerjoff Renaissance, BDK Gris Charnel, PDM Greenley. Тези носят по-модерна тема и са подходящи за млади хора. Освен Kilian Black Fantom и BDK Gris Charnel, всички останали са много лесно носими и също лесно възприемани от повечето хора наоколо.

# 701
Скрит текст:
Случайно попаднах на зелен Voux, коментирахме че няма досега в зелен флакон, но май е този:

Мда...Но този е с мъхесто шише, а онзи, в Лили е прозрачно стъкло и зелена течност.  И няма надпис "zingy". Мисля, че все пак не е този. Thinking

# 702
И аз имам спомен, че споделената тук снимка беше с прозрачен флакон...Всъщност имаше ли снимка, или бъркам реалностите пак Joy Какво пишеше на него?
Така или иначе, в Лили има само Celestial, Voux Patisserie и Voux Elegante, като последния само е прозрачен. Ако е седял на пряка слънчева светлина...

# 703
На вълна липа съм и си поръчах Jenny Glow french lime leaves, но нямах търпение и отидох до l'erbolario за тяхната Ombra di Tiglio. Оказа се, че го имат в "ретро" секцията и малко се замислих за годинките си. Нищо ретро не виждам в липата, но явно някой вижда. ( На инат сега ще си взема втора бутилка на Елизабет Арден с нейната липа и ще пръскам всеки ден от Today на Ейвън)

Поръчах две интересни смокини от Дивайн и  докато ги чакам, се опитам да намеря каталог на Eclat.de. да знаете къде мога да намеря кой номер на какво отговаря?

И още един коментар. Няколкото пролетни аромата на Гиза от миналата година сега са много по-наситени и трайни. Пастел уж беше нетраен, но сега е много хубав и отчетлив.

# 704
И аз имам спомен, че споделената тук снимка беше с прозрачен флакон...Всъщност имаше ли снимка, или бъркам реалностите пак Joy Какво пишеше на него?
Така или иначе, в Лили има само Celestial, Voux Patisserie и Voux Elegante, като последния само е прозрачен. Ако е седял на пряка слънчева светлина...
Ето ги снимките, които лично направих преди време в Лили:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1714043.msg49139763#msg49139763

Общи условия

Активация на акаунт