Сполучливи имитации на маркови парфюми - 59

• 48 664
  • 753
  •   2
Отговори
# 720
От немския сайт eclat.de
Но го има в много хубав вариант при Гиза

Ooo, има angel musee 😍😍😍 от къде и как да поръчам?

# 721
  • Варна

Прясно, прясно от JFenzi. Тъкмо излизам от магазина с този тестер и бутилка 100 dior homme sport 2017.
Bois imperial е по-плътна и по- зиморничава версия на TF Grey Vetiver. Никаква информация нямах за парфюма, случайно го видях. Още с първо впръскване ветивера ясно се открои и ме подсети, на какво ми напомня. Унисекс.....не съвсем повече мъжки и официален.
Липсва лимонче, това е разликата с TF. Сравняват го най-вече с Ganymede, не виждам защо???

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 13:24 от D-frag12

# 722
От немския сайт eclat.de
Но го има в много хубав вариант при Гиза
Оо, страхотен е на Гиза, наистина.
По едно време все беше изчерпан, сега ме подсети пак да проверя за Ангел муза / мисля,че така се водеше там/

Ooo, има angel musee 😍😍😍 от къде и как да поръчам?

# 723
  • София
Хм, бих тествала този JFenzy, имам оригинал на Боа Империал и меко казано го обожавам. Има сериозно сходство с Ганимед също, да. Любопитно ми е как са се справили.

# 724
  • Варна
Хм, бих тествала този JFenzy, имам оригинал на Боа Империал и меко казано го обожавам. Има сериозно сходство с Ганимед също, да. Любопитно ми е как са се справили.
Моят нос не хваща прилика с Ganymede, колкото и да се опитвам да си внуша. Но е нормално да имаме различни възприятия. И с Любимата ми доста често усещаме по-коренно различен начин един и същ парфюм.
JFenzi-то престоя вече почти час на китката ми, тревистостта позаглъхна, излезе напред сладникава дървесина. Лично на мен много ми харесва и съм доволен, че грабнах последното тестерче и спестих доста от това.

# 725
  • Sofia
Може да е питано вече, но... Има ли къде се се купят физически парфюми на Martin Lion или са само онлайн?

# 726
  • София
Може да е питано вече, но... Има ли къде се се купят физически парфюми на Martin Lion или са само онлайн?
Здравейте, от известно време ви чета, но сега се включвам за първи път. При моята фризьорка има парфюми на Martin Lion и им се чудех какви са, дали си заслужават. Ще ми е полезно вашето мнение. По 20лв. са, но няма всичко ог списъка. Фриз. салон е в София, кв. Борово, до топлофикация.

# 727
В Пловдив ги има в Евроленд на центъра. 19,95 лв. е цената. Вчера си взех Делина, заради това, че някой го похвали по-напред. Много рози, не е лош, ще го пръскам, но не е точно моето.
От Заг напълних Нарцизо Родригес  HF, повече мой от горния, но слаба трайност.
Също и мъжки 256 УО Armani stronger with you пълня за 2 път, много е бисквитен, канелен, но е траен, интересен, различен и го харесваме с моя мъж.

# 728
  • Варна
Имат щандове във всеки Елитис(магазин за препарати, козметика, аксесоари и прочие), там са най-силно представени, но с цени 19лв. Има ги и в едни малки магазинчета по центъра на Каспичан и Провадия(то пък щото много има какво да правите в тези градове, освен ако не сте по работа или транзитно преминаващи), по 17лв са, но много беден асортимент(по 7-8 вида мъжки/дамски/унисекс, само най-популярните). И в Тетевен имат близо до центъра голям магазин, но беше затворено, когато бях там, и не знам, колко е пълен асортиметът и какви са цените.
Питах ги веднъж в сайта им за дистрибутори по градове, назоваха само Елитис.

# 729
  • Deutschland
В Сандански във веригата Аромати ги има Мартин Лайън , мисля са по 19 - 20 лева, но беден избор. Има стандартните аромати, които са ми втръснали. Скандал, който още не съм купувала, Good girl, La vie est belle, Ерба Пура (обожемой) и подобни.
Това около Коледа де, в момента нямам идея дали са обогатили асортимента.

# 730
  • Бургас
Здравейте! Коя е най-добрата имитация на Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge  540 според вас?
На Рефан е много добра за мен, но ми се доближава повече до Екстракта сякаш.Болничните ноти бързо се разсейват на моята кожа до няколко минути, после се превръща в захарен памук и ягодово сладко, адски секси и траен, пробвайте на вашата кожа как ще е.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:28 от Bright Crystal

# 731
Разносих и Cocoa latte  на Зара, което трябва да е Bianco Latte.  Но оценката ми е негативна. В началото има някаква неприятна синтетична нотка, която след 10 минути изчезва, но остава остра сладникава прегорена захар, която по-скоро ме уморява. Cocoa sunset за мен е добрия вариант от серията за сладко гурме и е 25 лева за 100 мл.

Още едно откритие да споделя. Ако някой парфюм ми е твърде остър или прекалено блед, добавка на Cuir beluga на Гиза оправя нещата скорострелно. Прекрасно услажда леки флорални неща като Quatre на Парфен или леко острите Philosycos на The moon и Fico di Amalfi на Shobi.
Смятам съвсем скоро да си заредя добро количество и да тествам дали вариантът на Eclat  е малко по-траен.

# 732
  • Sunshine state

Bitter peach е силно прасковен аромат. Имам и оригинала отливка и имитацията на Maison Alhambra Bright Peach. Праскови отвсякъде.
Да, праскови са. Но който не знае какво да очаква и го вземе на сляпо, ще остане неприятно изненадан. Защото това не са захаросани сладки праскови, а леко ..."прокиснали" праскови, с лека алкохолност. Името подсказва да се очаква нещо такова. Аз много го харесвам /парфюма/, но не е за всеки вкус, определено.
Моят коментар бе по повод горно мнение, че не се усеща праскова. Изобщо не съм коментирала каква точно е прасковата в него, само да отбележа. На мен този парфюм също ми е много любим, но аз кисела нотка не усещам, а реалистичен прасковен аромат с лека нотка на зеленост идваща може ни от пачулито и даваната. Няма начин обаче да се обърка, че това си е праскова.

# 733
Пак да повторя: кисела нотка и аз не усещам. Алкохолна обаче - да.

# 734
Потвърждавам за Латето на Зара, че е синтетична каша от захар, ванилия и  кой знае още какво.....но тази смес от съставки не ми допадна.  Може би малко ми напомни на Италика(но без чубрицата), който аз не харесвам. На следващия ден беше изчезнала синтетиката и останала една гола ванилия. Някой беше писал, че този парфюм е едно към едно с Еклера, в такъв случай ако го изимитират изобщо няма и да го търся за проба.

Общи условия

Активация на акаунт