За празника на мама, букетче МАЙ-чето ще подари, с обич най-голяма!

• 12 121
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Включвам се само за малко Simple Smile напоследък все така се получава
Честито на празнуващите и празнувалите тези дни
Хубаво време...не се задържаме вкъщи....дано да е все такова Simple Smile

Чудя се защо за януари са 160 лв, а за февруари 180  newsm78 ???

ЗАЩОТО майчинството, което взимаш през януари е за декември....след приключване на месеца се дава справка в НОИ за болничните и майчинството и чак тогава се превеждат....по същата причина.....това което взимаш през февруари е за януари ...

# 271
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!Включвам се с една неприятна новина,че Калоян и Даниеле са в болница Sad.Калоян е с вируса разстройство,повръщане и температура-снощи и бил с 40 градуса едвам са му я смъкнали,повръща всичко и сега е на системи.Нека се помолим бързо да се оправя и Даниеле да се успокои.

Ани,отново изказвам възхищението си към твоите кулинарни и естетически способности!

Fy,да им е честита рожбичката на твоите плриятели!

Pepsun,Хриси е вече голямо момиче!Голяма е красавица/пу-пу/!

Недче,внимавайте какво ми обещавате,че ще си го търся като завещание Mr. Green!

Ето една моя снимка спец.за Ивон

Ето и с количкатаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=81564&photo=69
Пожелавам хубава вечер и спокойна нощ!

# 272
Срещата беше много приятна,времето чудно  Grinning Само дето не се сетихме да се снимаме,само на Жули и Криско преди да заспят 2 снимки и толкова..Нищо следващата, като дойде и Ани ще се снимаме!
И ние сме в отбора на лепките,неспящите и прочие. Rolling Eyes #Crazy
Риен за какво е това гласуване?Тризначката я разбрах ,ама другите нещо не ги схванах..
Ох ако се наспя,банкет ще дам  ooooh!
За уменията-отдавна пляскаме,но понеже другите правят по-значителни според мен неща,не съм споделила за пляскането на ръце.Казва как прави кученцето-Ба-ба и как правят вълните- Буф,а и как си удря главата -Дум  hahaha
Стискам палци на Калоян и Даниеле!
Фи -честито ви бебе!
Хриси наистина е голяма кукла Heart Eyes

# 273
Пу първи за Христинка Simple SmileАз си я харесвам отдавна Heart EyesПрилагам и снимка ,ако ни е забравила майка и(и ние сме моторизирани)
Моля се малкият Калоян бързо да се оправя Praynig
Fy, честито бебче на приятелката ти и само радости да ви носи  bouquet

# 274
Стискам палци на Калоян и съчувствам на Даниеле! Дано всичко мине бързо и неусетно! Praynig

Сиска 79 е голяма мацка обаче...  Simple Smile Къде се е крила досега...  newsm78;-)

Хрисито е като голямо момиче направо... страшна кукличка... Ние сме още си изглеждаме бебешки пред нея... Thinking Wink

Пускам малко свежи снимки на Съни, да не ни забравяте и да ни разпознавате друг път на форумските срещи  Wink

Тази е специално за нашата изгора бебка Иветка:

Тук са с първата му братовчедка...Сладурчета големи... Simple Smile:

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 21:28 от gwendoline

# 275
  • Varna
Стискам палци на Калоян и Даниеле!
Фи -честито ви бебе!
   И аз защо спах, че забравих да снимам подрастващото поколение на срещичката.
Ние днес ходихме до Комплекса Свети констнтин и Елена и Бетка заведохме да полудува На детския кът в Гранда.  Много се налудува  в проходилката и на свобода там. За жалост проходилката там е една и ако има и друго непроходило дете... Ето снимчици на когото му се гледат.
http://images14.snimka.bg/002429989.jpg
http://images14.snimka.bg/002429987.jpg
http://images14.snimka.bg/002429962.jpg
http://images14.snimka.bg/002430097.jpg
http://images14.snimka.bg/002430099.jpg
  Трябва да освобождавам вече мястото, че зад мен опашка се е наредила. Twisted Evil
 Лека и безпроблемна.
А, Мимоз, Hug дай я Жулка в къщи за два дниза да се наспиш. Hug
 Вчера бяхмена гости  и батко и така я наглеждаше Twisted Evil #2gunfire
http://images14.snimka.bg/002429950.jpg

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 22:31 от Inochka

# 276

А, Мимоз, Hug дай я Жулка в къщи за два дниза да се наспиш. Hug

Ще помисля по тоя вариат  ooooh!,ако и тая вечер не спя ,да не се учудиш утре ако "цъфна " у вас  hahaha
Иночка-няма снимки ,освен оная мъничката...

# 277
  • Varna
 Заповядай,  на драго сърце ще си я гледаме, баткото каза,че и извинителна бележка ще си вземе за да неходи на училище.
  За снимките сега  ще ги опорвя, ако смогна.

# 278
     Praynig за Калоян на Даниеле!

# 279
Ох,защо така бе.....Надявам се Калоян да се оправи много бързо и мама Даниеле да се успокои!Тези гадни вирусчета къде ни се лепят по децата?
В този смисъл,мами,звъннете на Юнос,моля виЧКакво става с нея-вече не пише...добре ли е Ники?
Пепсън,при нас не е задължителна вече и аз смятам да не я слагам.Много,много,много рядко при някои деца причинява тезка форма на аутизъм и затова.
НИТО ЕДНА снимка не ми се отваря днес,ще се изям!
Fy,честито ви приятелско момченце!Да расте здраво,весело,спящо нощем и много палаво!
Мимозке,Елла и тя се научи да пляска самичка и наистина това не е кой знае какво умение в сравнение с другите малчугани.А,също мига с очички,когато иска да ме разсмее.
Сиска,не получих подарък Sad.Но имам прекрасна картичка ''с обич за мама от двама ни''.Не получих,защото идеята беше да излезем да си го избера сама.А ние с две приятеллки чакахме цял ден една фризьорка,която ходи по домовете,да ни подстриже Sad.Тя закъсня и така си мина деня.Имам нова прическа,но май снимка бг не работи днес и затова ще я оставя за утре.
Шуши,ама много съм завеяна бе!Ми много съм завеяна бе!Ми много ясно,че не е Марти.Ама аз като го видях едно такова русичко и...Маги на Гичо е с мечето,спинка сладко-прекрасна снимка!

# 280
МАЙ-чета,страхотни са ви бебоците,направо да ги схрускаш,а и мамите разхубавени!
Тук времето е все още хладно,но не е толкова,към 4-5 градуса.
Ето и снимка от нас ,ама незнам как по-малка да я кача:

А тук има още,ако ви се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109605&photo=3

# 281
  • Велико Търново
Добро утро!Айде на кафето и чая за Ани    food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee!

Честита месечинка на Стратос и Димитрис,Стефан,Ана,Калоян,Радослав,Виктор,Йордан и Никол!Пожелавам им да са много здрави и най-прекрасното детство! baloni baloni

Гвен,благодаря ти,ама мацките ме мацнали мен,но в интерес на истината ми стана приятно/от Чемширов такова нещо не знам от кога не съм чувала/ Blush.Снимките ви са страхотни.Съни и братовчедката са големи сладури!

Ирка,то така е по-добре ти сама да си избереш подаръка.Сигурно жеста с картичката те е разплакал.Виж Петър колко е досетлив/пу-пу/.

Иночка,Бетинката голяма кукла.Да я нацелуваш от мен!

Ставам,че имам работа за целия блок!Желая ви слънчев ден! Hug

# 282
Добро утро и от нас,
Благодаря за пожеланията за бебчето на приятелката ми.
Надя пожелавам ти приятно изкарване в Дубай и дано ви останат много незабравими изживявания.
Ани трапезите са ти страхотни. И на мен ми се иска да мога така да ги редя, но нещо не ми се отдава много, много.
Дано Калоян на Даниеле се оправя бързичко  Praynig
Ивон, децата на сестра ти са невероятни. Много са красиви. Да са живи и здрави и много да ви радват.
Ние също от скоро пляскаме с ръце. Това го научихме докато гледахме Мюзик Айдъл по БТВ и аплодираме певците там. Иначе казваме как прави кученцето и от скоро и кончето и показваме колко големи ще станем, на колко годинки ще станем.
Ето и една снимчица от нас

Лек ден и приятни разходки

# 283
  • София
Добро утро сладурани!
След малко пускам новата тема с пролетно заглавие. Flutter
Веднага си взимам бележка от Ирка, че не се отчитам, но фактора 100 говеда в нас Laughing, хубаво време + ЗЪБОНИКНЕНЕ особено последното  Crazy не ми оставят никакво свободно време. Тръгнали са ни незнам колко и аз вече зъби отгоре едновременно и просто не се търпи положението. То е едно мрънкане, виене, скимтене, нон стоп. На моменти не можем с Мариян да разберем дали наистина е толкова от зъби, или вече започва да проявява характер и да се глези, просейки внимание.  newsm78 Понеже прекрасно знае, че като плаче или вика и ще му бъде отдадена необходимата доза игри, носене, лигавчене и пр.  Thinking
Вчера до обяд беше много изнервящо положението - е, не спря да крънкя това дете. Направо откачих. А любимата ми половинка се опитва да ми прави забележки, че аз съм го разглезила с това непрекъснато и скорострелно откликване на всеки един негов каприз. Много ме засегна. Не стига, че неговата "помощ" е несъществуващо понятие, ами и критики ще ми отправя. Crossing Arms Интересно как ми говори, че иска още деца, при положение, че и това не може да търпи. Crossing Arms
Оплаках ви се от него...  Mr. Green
След обяд го изведохме на една много дълга разходка, времето беше чудесно, пак имаше напявания  Laughing и скимтене, но се търпеше, интересно му беше. На връщане видяхме, че е заспал както си седи в количката. И от толкова завиране на играчки и бибата откъм дръжката и чесане си беше разкървавил венчето и цялата му муцунка беше в кръв. Толкова жално ми стана, щях да ревна за резил... Embarassed Това може би наистина убеди баща му, че не е глезене това неговото, ами си е мъкааа...  #Cussing out И после ми вика "жал ми е, че му се скарах вкъщи така..."  #2gunfire То и мен ме хващат нервите, но не обвинявам никого, ако се случи да е по - кисел, а "мъжката чувствителност" и съпричастност май са понятия - фикции.  Crossing Arms
Ирка, мила, много ще се радвам да звъннеш, когато можеш - тогава, не се притеснявай. А за снимките - честно, все бързам да го издебна него в по - добро настроение и интересни пози, а нас заедно няма кой да ни увековечава. Ще накарам някоя приятелка или скъпият да ме щракне, когато имам по - угледен и човекоподобен вид...  Embarassed
Сиска, без излишни скромности и червене, изглеждаш страхотно! Heart Eyes Незнам кой кого е мацнал  hahaha, но си много сладка и чаровна! А цайсите какви са, че аз съм на такава вълна и много ми харесаха...? Страшно те отварят.
За Гвен знаем, че е мацка отвсякъде. И Съни коолко е порастнал...  Crazy
Изобщо всички бебчета са едни сладури, няма по - хубави от нашите! bowuu
Моля се всичко с Калоян да е ок...  Praynig Praynig Praynig И наистина - някой няма ли инфо за мама Юнос и Ники??? Confused
Кабранска, липсваш ниии.  #Cussing out Крейзи, стискаме всичко що е палци и показалци! Praynig
FY, честита рожба на приятелката ти - да е много здраво и щастливо малкото човече!
Честито на месечковците, все така да слушкат, папкат и играят!

Желая ви много слънчев и готин ден и ще се видим в новата темичка.

# 284
Здравейте мами и бебоци!
Днес ставаме на цели 10 месеца и черпим по този повод.

Честито на всички баш набори  bouquet
На всички пожелаваме весел ден.

Общи условия

Активация на акаунт