Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 557
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Аз за пореден път не мога да вляза в Инсентив, просто наистина убиха всякакво желание в мен да се занимавам...

# 1 036
В някоя от темите го коментирахме.През форума влизам аз, но често ми иска наново мейл и код.

# 1 037
  • София
Да, само че за кой ли път не получавам код на имейла изобщо.

# 1 038
С gmail ли си регистрирана в Инсентив? През Гугъл акаунт не може ли?

# 1 039
Да, само че за кой ли път не получавам код на имейла изобщо.

вижте цялата поща или спам

# 1 040
  • София
С абв съм във форума и съответно и там. Пробвах с гугъл акаунт, но ми излиза този текст :

Внимание!

Изглежда, че се опитвате да прехвърлите точки, като използвате различен имейл.

Вашият BG-Mamma акаунт вече е свързан с se...va@abv.bg

Не знам какво ще стане, ако продължа с него.

# 1 041
някъде имаше даден мейл на тия от инсентив...пиши им да го оправят.

# 1 042
С абв съм във форума и съответно и там. Пробвах с гугъл акаунт, но ми излиза този текст :

Внимание!

Пробвай пак, и на мен ми излизаше така. Първо един щепсел, че акаунтът ми не е свързан, после, че съм регистрирана вече с различен имейл, след няколко опита за прехвърляне стана.

Имам предвид пробвай през профила на бг-мама, ако при предишното прехвърляне имейлът е бил свързан, сега е някаква грешка. Недей да искаш нови пароли и пр.

# 1 043
  • София
И предният път стана след супер много опити, сега явно пак ще е мъка.

# 1 044

Внимание!

Малко разяснения. Инсентив акаутнът ви е свързан с профила ви в бг мама, а профилът е свързан с  мейл,  с които сте регистрирана в бг мама. А не просто с някоя поща, която имате. Очевидно, имате И гугъл пощенски акаунт, но не сте регистрирана с него в бг-мама. Затова и получавате това съобщение. Код за свръзка с Инсентив ще получите именно на абв пощенския си акаунт. Ако по някаква причина, дадете на  Инсентив  друга поща и на нея ви изпратят код и вие влезете в платформата, там ще сте като празна дъска, няма да имате точки, защото те са асоциирани с профила ви в бг-мама, които е свързан с друга поща , също обвързана с инсентив.
Дано стана разбираемо обяснението.

# 1 045
  • София
Много е разбираемо, само че аз обяснявам, че на абв-то не получавам код.

# 1 046
аз обяснявам, че на абв-то не получавам код.

Направили ли сте влизане с гмайл пощата, ако да, трябва да се разкачите с "Изход", както е казала Кукумицинка.
Проверихте ли спам папката и т.н. "цяла поща" на абв акаунта си?
Сега опитах и се разкачих и закачих наново в инсентив - изпратиха ми на секундата код, което означава, че системата им работи.

# 1 047
Системата работи, аз нямам фал с влизането.

# 1 048
  • София
Не знам, аз не твърдя, че проблемът е масов, но всеки път имам проблем аз. Всичко съм видяла и съм проверила.

# 1 049
Тук няма да ти оправят проблема. Пиши на съпорта им...на инсентив.
Ако искаш да потърся какъв им беше точно имейла, или да питам в модераторската...

За въпроси относно лоялната програма или при наличие на технически затруднения не се колебайте да се свържете с нас на имейл: loyalty@bg-mamma.com

Ако имате затруднение да закупите или използвате ваучер, моля, свържете се с екипа по поддръжка на платформата LoyaltyHub: support@incentivai.io

Общи условия

Активация на акаунт