Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 493
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 065
Ама Инсентив си е просто платформа и независимо може да се влиза в нея с много акаунти.Вече този от бг-мамма не би трябвало да може да е повече от един.

# 1 066
Вече този от бг-мамма не би трябвало да може да е повече от един.

Щом въвеждаш мейл ръчно при свързване с инсентив и ти праща код да логване на написания мейл значи има варианти. Особено в случая с Натка която има точки в профил обвързан с мейл, който пък не се асоциира  с профила й в бг-мам.

# 1 067
Моят профил си е както трябва, някой друг се оплака че е станало такова нещо. Точки прехвърлени, после написва друг мейл и някакси свързва и него, та прехвърля и там точки и се озовава с разделени на две места. Нещо такова беше, ей това не бива да е възможно.
То хубаво ще ти прати код на който си искаш мейл, но не трябва да може профила тук във форума да го свърже и с него, като вече има един асоцииран.

# 1 068
Имат някакъв бъг, категорично не съм влизала с друг имейл аз. Регистрирах се в Инсентив с имейла, с който съм регистрирана и в бг-мама. Свързан ми беше профилът от бг-мама с Инсентив и се опитвах през сайта на бг мама чрез синия бутон Осребри да прехвърля точки и на няколко пъти ми даваше щепсел извън контакта, че профилът ми не е свързан и като отида в сайта, че вече съм регистрирана там с друг имейл. След 4-5 опита за натискане на бутона Осребри през бг-мама изведнъж стана.

# 1 069
При мен също е подобно. Показва ми, че профилът е свързан с инсентив. Декемврийските точки ги прехвърлих, но тогава нищо не ми трябваше и не съм ги ползвала. Пробвах няколко пъти тази година да вляза и да ползвам, не става. Отказах се вече.

# 1 070
  • София
Значи проблемът не е само при мен.
 Аз успях след безкрайни опити. Отговорът беше, че проблемът е в АБВ, а не в тях.

# 1 071
  • Mediterraneo
Абе ще дойдем на моята, че трябва да е мейлът, с който си регистриран тук.

# 1 072
Ами аз почти 99% мисля, че съм ползвала gmail, но нито с него, нито с abv успявам. Не ми се занимава повече.

# 1 073
  • София
Пускам какво ми отговориха, ако може да е от полза за някого:

# 1 074
Заболя ме главата.... Nerd
Много сложно бе...многооо...

# 1 075
Абе ще дойдем на моята, че трябва да е мейлът, с който си регистриран тук.

Първите точки ги прехвърлих с мейл, различен от този, с който съм се регистрирала тук.
Съвсем скоро си промених стария мейл, (който много отдавна не е активен) в профила тук.

# 1 076
Значи проблемът не е само при мен.
 Аз успях след безкрайни опити. Отговорът беше, че проблемът е в АБВ, а не в тях.

Аз изобщо нямам имейл в АБВ, че да е оттам проблемът.

# 1 077
  • София
Аз казвам какво ми отговориха на мен, не казвам, че проблемът е същият.

# 1 078
Пускам какво ми отговориха, ако може да е от полза за някого:
Скрит текст:

Същото, което обяснявам и аз. Но защото съм минала по този път и вече разбирам какво става.
Аз примерно бях сигурна че в случая е заради абв пощата. Тази поща ... какви проблеми създава на ползвателите, а колко лесно я хакват и си губят асоциираните с нея профили хората (примерно в Фейса)...

# 1 079
  • София
Съгласна съм, ама една време нея съм ползвала за форума и с нея съм се регистрирала. Сега и точките и ваучери имам в профила чрез нея.
Надявам се да надградят и да може да се влиза с парола примерно или кода на телефона да се изпраща.

Общи условия

Активация на акаунт