Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 244
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 410
Развалиха хубавите и в някакъв смисъл бутикови литературни теми.
Отказаха редовни потребители да пишат в тях благодарение на малоумен флууд от безсмислени коментари за 5-10 лева награда.
Пълен криндж и потрес става този форум/платформа.
Да са ви честити 5-те лева. Вярно се "бъхтихте" за тях! Joy

А истина е, че болшинството #бгМамаНеЧете!

# 1 411
Happy Mijjj, права си. В днешно време се чете много по-малко, аз също го правя по-рядко по различни причини, интернет е една от тях, друга причина е семейството и децата, което се появиха в живота ми. До децата имах далеч повече време за себе си и четях с часове, днес трудно мога да отделя толкова време и да не бъда прекъсната и разсеяна.
Хубавото на кампаниите е, че са за ограничен период от време, след което животът в бг мама се връща в обичайното си русло.
Трета кампании вече и не се "бъхтя" да пиша за точки. Пиша в обичайните си теми , от време на време и в други, когато ми попадне тема, в която мога да се включа. Във времето съм напускала теми, в които съм била активна... Не виждам нищо страшно в това.
Бг мама на няколко пъти подчертава, че се оценяват мнения и теми, които са значими/ стойностни за форума, а не просто някой драснал ред-два, колкото да се отбележи и да сложи хаштаг.

# 1 412
Да, ИИ ще прецени какво е значимо и стойностно, после ще го изплюва барабар с грешките на други хора, които по цял ден му задават глупави въпроси. Ще им препоръча книгата за Хензел и Гретел – две храбри деца, загубени в гората.

# 1 413
  • Разпиляна във въображението
Ikea са се появили в списъка с партньори на програмата.

Не виждам купони за тях.

# 1 414
  • в сърцето на един мъж...
Миж, може пък някой да се е запалил да чете сега покрай кампанията Simple Smile Знае ли, човек...

# 1 415
Ikea са се появили в списъка с партньори на програмата.

Не виждам купони за тях.
Няма явно все още, като кликнеш в профила си тук излизат...
IncentivAI Партньори

Партньори, включени в мрежата на IncentivAI, от които с получените точки можете да закупите стоки, услуги и ваучери за отстъпка...

# 1 416
  • София
Пуснаха точките току-що.
Аз имам 600 точки. 😊
Доволно. А и този път не бях така активен.

# 1 417
Айде, дойдоха точките, аз имам 1000. Горе в известия има съобщение в известия.

# 1 418
Любопитно с бъхтене колко са се докарали 😅

# 1 419
И аз получих 600 т, обаче не ми дава да ги прехвърля. Като вляза да ги прехвърля ми пише, че имам 0 точки. Вие успяхте ли да ги прехвърлите?

# 1 420
  • София
Обаче не е активен бутона за осребряване. Не мога да ги прехвърля към IncentivAI.

# 1 421
  • София
А някой помни ли какво беше разпределението на точките от последното предизвикателство?

# 1 422
Макс 9000 само помня..някой постна назад условията.
Аз имам 2000...хаштагове не съм пускала...

# 1 423
Ох, явно трябва да изчакаме. Не знам. Излиза ми, че имам 0 точки в сайта за обменяне.
Аз имам 2499 😌 без много бъхтене.

# 1 424
Различно беше, мисля едно и също за първите 2 кампании. Най-високите бяха 5000 а най-ниските 300 но повече от това не помня.
ИИто се е утрепало да смята, точките дето виждам в известието, завършват на 99 а не са кръгло число както са ги изброили Joy

Общи условия

Активация на акаунт