Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 289
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 760
Ако инсентив или бг мама пуснат пак игра или анкета. Трябват ми около 30 точки за ваучер. Макар че след целия хейт и разправии, които се изсипаха от недоволни потребители, едва ли

# 2 761
О, бгмама отдавнаааа приключи с тях. Отдавна.

# 2 762
  • София
Трябват ми около 30 точки за ваучер.
Има ли вариант да се прехвърлят между потребители? Имам малко, които не стигат за нищо и мога да ги дам.

# 2 763
Бяха казали, че ще може да се даряват точки, амааа не го направиха.

# 2 764
Дали няма да е достатъчно да се изчака малко да падне курсът на обмяна? Нали търсенето определя и вдига цената на обмен - малко следене и може да стане. Иначе и на мен ми останаха малко точки, но не виждам как мога да ги прехвърля на някой друг.

# 2 765
Абе не са много малко. Преди тези врътки с инсентив можех с 1000 точки да си взема ваучер за 10 лева. Сега няма. То и за Озон, и за Емаг, за Декатлон си важеше същото. Докато си бяха към бг мама 1000 точки си бяха равни на 10 лева. Чисто, ясно, без загуби. Ама нали имаше недоволни, на ни сега на всички.

# 2 766
Те ако искат да развиват платформата, ще
слушат потребителите.Тук това не се вижда и не мисля, че е от “сърденето” на бг/мамите.
Пазарувам
от Озон, Фешън дейс, ССС, Декатлон, Спорт Депо …и няма как да свържа покупката с платформага, а уж това се целеше.Игрите с бг-мамма бяха за “отскок” да стане популярна Инсентив.
Нямаше са идват от тук точките, беше ясно и го говорихме на интервюто.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:02 от ДХ3

# 2 767
Добре че отказах интервю.😂 Че и там имаше някакви драми и разминавания....

# 2 768
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
25 непрочетени страници..

Инициативата не го бях отваряла от септ миналата година,даже забравих,че съществува и чак сега научавам,че са прекратили колаборация с бг мамма.Като се замисля наистина отдавна не е имало кампании. Сигурно са се изпокарали за пари..за какво друго?!
Не знам защо съм си мислила,че ще се задържат заедно като партньори. Не ви ли се струваха солидни в началото? И едните и другите.

Влязох в сайта и имах някакви пари, които като обърнах в бг мамма точки (Не ми стигат за Озон,затова се сетих,че бейби бг също е тяхно) ми даде 15 евро ваучер.
Пуснах поръчка и естествено доплатих още 60 евро Smiley Така се прави бизнес на печалба, подаряват ти стотинки,пък ти им връщаш жеста, но с банкноти.
Купих красиви кутии за храна и ранички за храна. Не ми трябват скоро,а майка ми пак недоволства,че само боклуци й трупам в кухнята. lol

Този сайт не е като Озон, почти всичко е бебешки ориентирано (освен козметичния отдел).

# 2 769
Е, да, сайта си е главно за бебета и деца, но е вариант да си изхарчиш точките по-изгодно, от колкото в Озон. Още един парфюм никога не е излишен. Те поне са с дълъг срок (около 5 г), та все някога ще го използваш.

Общи условия

Активация на акаунт