Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 567
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 725
Ами, то нормално, като приключат с всички интервюта да ги начисляват май?

# 1 726
  • Пловдив
Някои споделиха, че са ги получили още по време на интервюто.
На мен не ми казаха,  че ще има забавяне.

# 1 727
На мен ми казаха още в началото, а бях първата с проведено интервю.

# 1 728
Кукумицинка, другото интервю наистина ли е цял час?

# 1 729
Кукумицинка, другото интервю наистина ли е цял час?

Не, в тези рамки трябва да е. Планирали са си какви въпроси ще зададат, вече зависимост от това отговарящият колко ще е многослоен, зависи и колко време ще отнеме, докато се отговори на въпросите.

# 1 730
  • 🌊
Предложението на инсентив , според мен,  не касае само "пазарящите" потребители , а и техния антипод. Предполагам,  за да открият,  защо някои не се спускат да "усвояват" получените трансферирани точки и как да ги подтикнат към "пазарене".
Аз това и без интервю ще си го кажа, техен представител се държа страшно грубо в една от темите. Освен силно да се надявам никога да не ми бъде колега или в обкръжението ми, се отказах да участвам в инициативи на компанията.
Получавала съм някакви точки преди, оставям ги да изгорят.

# 1 731
  • Телиш/Плевен
Записах се за 17 за Инсентив.
И аз успях за днес и много се радвам. Heart Eyes

Дано успеят да реализират идеите, които имат. Heart
За точките казаха, че на по-късен етап ще бъдат начислени в профила в IncentivAI.

# 1 732
Аз не успях. Не се състоя.

# 1 733
Опитвах да откроя време днес, защото свободните слотове стояха до последно, но не стана. Заради лошите метеоусловия екскурзията закъсня и се прибрахме в хотела много по-късно. Почивката със семейството ми е приоритетна все пак, така че здраве.

# 1 734
  • SF
Я кажете повече за това записване? Къде се записвате и защо?

# 1 735
Изпращат им данните най-вероятно, били са поканени за интервю.

# 1 736
  • Телиш/Плевен
Да, изпратиха покани по повод кампания на IncentivAI. В поканата имаше календар, в който да си запишеш удобен ден и час за интервю. Това е.
А другата кампания е във връзка с приложението на BG-Mamma (в тази тема пише повече), но моят телефон нещо не се спогоди с това приложение и почти нищо не можах да видя, така че не съм участвала. Иначе е имало покана за интервю и във връзка с този тест.

# 1 737
Я кажете повече за това записване? Къде се записвате и защо?
 Мисля че инсентив джуркат едни и същи хора около своите активности. Вероятно поканените ня интервюто зимата са били поканени и сега. Вероятно тези , които мен, този път не са имали възможност да преминат интервюто юли месец  по една или друга причина ще отпаднат от по-нататъшния им отбор по събиране на информация.

# 1 738
Зимата не е имало интервю. Само участие в тестовата фаза. В сегашното не можах да участвам, но ми казаха, че ще бъда поканена за следващите.
За приложението ми предстои.

# 1 739
Да видим дали тези, които не се включиха, ще получат покана. Трябва да си подобрят комуникацията. Какво значи 'кампанията приключва на 20-ти', при положение че има възможност за интервю до 17-ти?

Общи условия

Активация на акаунт