Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 650
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
1000 и аз. Мен и друг потребител, когото принципно харесвам ме впечатли с каква скорост започна да пуска теми, но не ми се ще да споменавам име тук. 😀

# 1 831
Ами, то не бяха круизи, околосветски пътешествия, ходене до Латинска Амарика, пентхаус, чистачки за 500 лева за час и нещо, но това с децата най-много ме изуми, че нали вярваща била, и темите ѝ за деца. Както се оплакваше, че няма деца, че цикъл и овулация липсват от години заради анорексия, така изведнъж изскочиха няколко деца, неуточнен брой, но повече от едно, появи се бездетна сестра анорексичка, и пр. И занимава специалистите във форума с всякакви измислени проблеми, нейни или на шуренайки разни.

sea.sea, с латинско B ли започва потребителското име? Joy

# 1 832
Някой има ли проблем с прехвърлянето?

# 1 833
Не съм пробвала аз още да прехвърля, че всеки път разни проблеми има и пробва е по 18 пъти. Някой друг ден ще пробвам, като се чувствам достатъчно авантюристично настроена и с повече воля и енергия.

# 1 834
До кога беше срокът за прехвърляне?

# 1 835

При мен стана на 3-ти опит

# 1 836
А, при мен веднага се прехвърли. Цъкнах да видя има ли срок, докога е крайният срок, предишни кампании няколко дни се нагласям психически да пробвам безброй пъти докато успея. Този път от първия път. Отметнах я тази задача значи.

# 1 837

Аз. Имам 500 точки. Дава ми при опит да прехвърля наличност 0. Предположих че още не са отразени.

# 1 838
  • Телиш/Плевен
До кога беше срокът за прехвърляне?
Вероятно до 29.08.2025 г., в правилата е посочена тази дата:

Цитат
2.4. Всеки един от Печелившите получава своята Награда под формата на BGM точки, видими в своя профил - таб Лоялна програма. Всеки Печеливш трябва да декларира до 29.08.2025 г. изричното си съгласие с настоящите Общи условия, както и да предостави на Организатора своите три имена и Единен граждански номер (ЕГН) или Личен номер на чужденец (ЛНЧ) или рожденна дата и да укаже на коя държава е местно лице за данъчни цели (на Република България или на друга държава). Предвид задълженията на Организатора по ЗДДФЛ, задължително условие за получаване на Наградата е предоставяне на данните по предходното изречение от страна на Печелившия. В случай че даден Печеливш не декларира съгласието си с тези Общи условия и/или не предостави данните, които са необходими на Организатора с оглед изпълнението на задълженията му по ЗДДФЛ, Печелившият губи правото си да получи спечелената от него Награда.

# 1 839
Какъв беше имейла на съпорта им....толкова да е бъгаво това нещо, че само нерви хората....

# 1 840
  • Телиш/Плевен
Какъв беше имейла на съпорта им....толкова да е бъгаво това нещо, че само нерви хората....
loyalty@bg-mamma.com
support@incentivai.io

# 1 841
Благодаря.
Никой не отговаря във формата за контакт на сайта им. Уж свързват с жив човек, но мина половин час...сигурно спи още.
Като цяло - доста елементарно и лошо изпълнение на някаква идея. Разочароващо изживяване всеки път.

# 1 842
При  мен стана след няколко опита. Изписваше 0

# 1 843
Прочетох те. Над десет пъти пробвах. Мисля стигат толкова.

# 1 844
И аз пробвах доста пъти. Отварях, затварях, рестартирах, говорих си с бота, няма ефект. Ще пробвам утре.

Общи условия

Активация на акаунт