Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 736
  • 2 751
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Разпиляна във въображението
Да попитам за декларирането. Ще получим ли някаква обобщена информация какво сме получили, за да декларираме, или автоматично информацията ще постъпи към НАП? Не съм наясно.

И аз имам останали точки и се чудя какво да ги правя.

# 2 656
Тета, последните години си купуваме апарати от А1, слушалки също.
С преподписване на договор на цена, която ни устройва на месец, си взимаме с кеш апарати на супер цени.Така че няма нужда от чак такова убеждаване.Въпрос кой от какво има нужда.
Високи са плановете ако апаратът е на изплащане.

Всичко излиза в Нап автоматично

# 2 657
  • Разпиляна във въображението
Всичко излиза в Нап автоматично

Благодаря!

# 2 658
По темата. И аз оглеждам как да изхарча точките. Имам 6125 бг мама точки или 61,25  лева. Най-изгодно ще ми е от Ардес (не съм пазарувала от тях), защото имат купони 50 и 100 и ми иска 2000 бг мама точки, от другите - Емаг и Озон я взема ваучер за 30 лева, я не, защото ми ги обръща към 3100 - 3200 точки от тях. Правилно ли се ориентирам? Не, че имам нужда от нещо на този етап, но приемам и идеи. А още един телефон никога не е излишен. Целта е и да не харча много реални пари.
Мama Ru, според мен няма да ти стигнат тези точки за 20 лв ваучер от Ардес и за ваучер 30 лв от Озон. Курсът на Озон е доста неизгоден - последно някой се похвали, че май се губят около половината Бг мама точки...Когато аз пробвах към края на октомври, губех около 1/3 от сумата към Озон. Затова купих Емаг точки (където пак имах някаква загуба, но компенсирах със спечелени точки от тогавашните предизвикателства).

# 2 659
dolce miele, забелязах, че ако взема ваучер от озон на практика трябва да превалутирам в онези ер нещо си токени, точки или каквото е там и ще получа на половината точки за озон - около 3100. С тях само ваучер за 30 лева бих могла да взема.  От Ардес мога направо да взема купон с бг мама точките. 3*20 мисля. Ще ми изгорят 1,25 лева (125 бг мама точки), но здраве да е.

# 2 660
Mama Ru, аз помислих, че искаш да вземеш ваучер 30 лв от Озон плюс ваучер 20 лв от Ардес.🙂

# 2 661
Здравейте! Има въпрос. На 04.10 полупих точки и ги обмених. Реялно в момента в тази онлайн платформа имам 5 Евро. Трябва ли да ходя да декларирам доход за тях? Четох във форума ,че и за малки суми като тази трябва. Реално не съм купувала ваучер или каквото и да е било с тях.

# 2 662
След 1.03 ще се заредят автоматично. Поне затова ни събраха данни. Данък върху тях не дължиш, това са 5€

# 2 663
Доколкото разбрах, данъкът на всички ще е заплатен на сметка на форума. Просто трябва да се подаде декларация, когато се появат данните в НАП. Надявам се поне тук да сподели някой когато е готово. С ПИК на НАП сигурно ще стане бързо и лесно.

# 2 664
Рано е още, не бързайте. Март, след 10, обикновено.

# 2 665
  • София
Извинете ме, но ако може някой да ми помогне, че нещо се пообърках малко...
Баланса ми в портфейла е: 25,27 евро.

Исках да закупя ваучер за baby.bg на стойност 15 евро, тъй като нямам достатъчна наличност за 30, но при опит за обмяна ми излиза съобщение, че се нуждая от допълнителни точки? Аз ли нещо не мога да смятам?
Искам да ги похарча доколкото е възможено, но реално не мога....
Някакви идеи и предложения?

# 2 666
Ако балансът ти е от бгмамам точки само, ще можеш.
Ако са сборни ...се гледа фиксинга...
Видях, ти нямаш изобщо бгмама точки в портфейла си.

Назад е коментирано подробно...не ми се повтаря отново, всичко сме писали.

# 2 667
Обърни си точките за да имаш.

# 2 668
Използвайте автоматичното закупуване, което Ви предлага платформата, ще обмени по най-добрия курс. Отивате в магазина, избирате "обмяна и покупка" и потвърждавате.

# 2 669
Аз имам 14,66€ 😀 има някои неща с по 10€, но не знам. Ако има още лоялни програми ще ги пазя, ама знае ли се изобщо.
Чудя се дали да пусна 10€ за тейкъуей или за емаг.

Общи условия

Активация на акаунт