Колко точки получихте от лоялната програма?

• 78 730
  • 2 751
  •   1
Отговори
# 2 670
Нищо не пазя. Знае ли се дали ще има още и кога, и при какви условия. Думкам всичко, а си пазя моите пари 😂

# 2 671
  • SF
След най-първото раздаване на точки, повече не съм получавала. Даже не знам как да вляза в IncentivAI. Профилът ми е свързан, но къде да кликна, за да видя състоянието си, не виждам.

# 2 672
Имам 6е и малко центове.Преди можеше да се купи нещо за 10лв, вече не- да си знаете.

# 2 673
  • София
Аз имам 14,66€ 😀 има някои неща с по 10€, но не знам. Ако има още лоялни програми ще ги пазя, ама знае ли се изобщо.
Чудя се дали да пусна 10€ за тейкъуей или за емаг.
Ако е за емаг, виж пак дали става в секцията Обърни точки. Аз съм с 14 евро и не ми стигат за ваучер от 10 евро.

# 2 674
Много падат при обмена. От 14,66€ bg mamma точки  ако искам за емаг ми стават 9€. Не стигат и за ваучера от 10€
Озон - 7,59€
Декатлон 11,46€
Ссс - 12.40€
Takeaway 11,80€
FD - 9,83€
🤣 много неизгодно.

# 2 675
  • пустинята Гоби
Най-после схванах схемата с превалутирането. Тия не са в час, заклевам се! По-малоумна лоялна програма и преизчисления не съм виждала! Аз съм потресена от дъното на душата си и се чудя кой неимоверно дидактичен гений е измислил тази сложна и неудобна история!

# 2 676
  • Бургас
Аз имам 10,6 евро и нищо не мога да обменя!
Усещам, как всички които имаме някакви точки и тем подобни ще изгорят.
И ЛП едва ли ще има нови!

# 2 677
  • пустинята Гоби
Аз събрах моите точки и си купих един ваучер.

Не са загубени годините потрошени в учене, мозъкът ми е във върхова форма щом успях да похарча събраните пари/ точки или каквото имах там!!

# 2 678
Н мен ми трябваха ваучерите и към онзи момет въобще не вдянах как се превалутира , загубих доста от това и се ядосах.Не за парите, защото ми бяха подарък,ама принципно се ядосах.Такъв тип приложения трябва да са лесни за ползване, не да редя математически и логически мисли, за да ги ползвам.

# 2 679
И аз правих схеми в края на октомври и страшни сметки, за да се докопам до заветните ваучери за Емаг.😂 Около месец след това обмислях какво точно искам и веднага поръчах. Междувременно, ако помня добре, два от ваучерите бяха изчезнали от профила ми в Емаг, та ги добавях пак един по един, докато разбера кои са въпросните два изчезнали (на повечето ваучери не показваше дори част от кодовете, а бях сигурна, че нямам такива с изтекла валидност)! Големи сметки бяха - и аз се чудя кой е измислил това "интуитивно" приложение. Уж трябваше да е лесно за използване...☺️ Ако ще е трудно, тогава се губи смисълът от него.

# 2 680
Аз пък като обмених бях на печалба.
Обменик ония rwd нещо си точки към бг мама точки и си бях на печалба.
Трябваше си ми ваучер към ардес.

# 2 681
На мен са ми останали 7.78€.
За нищо не стигат.

# 2 682
Аз съм с 40 и няколко цента (0,87 лв). На косъм успях да купя ваучерите..

# 2 683
  • Бургас
Долче, купувай докато можеш!

# 2 684
karzz, то да купувам, но за нищо не стигат тези центове.😀 Но определено щях веднага да си купя ваучер, ако имах достатъчна сума.

Общи условия

Активация на акаунт