Колко точки получихте от лоялната програма?

• 84 534
  • 2 870
  •   3
Отговори
# 765
  • София
Ама няма смисъл тук да пишете хаштага....тук който чете, вече знае за новото предизвикателство!
Ся навред ще се нацвъка тоя хаштаг по всички всевъзможни теми....къде с връзка..къде Ич без.....Joy

Всеки път като го видя и ми иде да счупя тоз телевизор. Satisfied

# 766
Е, по-спокойно! Не сме го измислили ние. Grinning

# 767
Дишайте... Едвам сега почва, цели 2 седмици е и още много хаштагове ще има Grinning А като гледам и кой колко отразява какво са написали, може да си продължат и след това, да има Grinning

# 768
Никъде не пише, че единствен пост с хаштаг е допустим. Поне аз разбрах, че колкото повече, толкова повече. Blush

# 769
За само едно и аз не знам, но поне както са го написали, излиза че се иска по-скоро да кажеш в някоя тема за лоялната програма, а не както накои почнаха да лепят тоя хаштаг във всичките си мнения. Гледах някъде по-рано днес - върви дискусия, в нея има примерно 5 поста от един и същ потребител и всичките с хаштага, не че иначе нищо се споменава за прогромата в тях.
Ще свикнем и с това, къде ще идем. Но като нещо все още необичайно се набива на очи и става дразнещо.

# 770
  • София
Единствен хаштаг в една конкретна тема. 5 теми = 5 хаштага. Но не да имаш 10 поста в една тема и във всичките 10 да го пльосваш. Това е тънката разлика. Wink
Нали идеята е максимално много хора да разберат за лоялната програма. А има хора, които четат/пишат само в една тема. Така че една рекламка е достатъчна. Иначе вече отива към спам.

# 771
  • European Union
Значи сега започваме да го докладваме за спам и да печелим точки от това Simple Smile

# 772
ИИ ще избира мнения и ще ги оценява. Откъде да знам дали, на полезното за него, ще съм сложила хаштаг?
Хаштаговете не са спам.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 13:57 от DeVa®

# 773
Сега пък хаштагът ви пречи.🤣🤣🤣

# 774
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами съгласете се, че е страшно тъпо сам да определяш мненията си като полезни.

# 775
Този хаштаг ми е като "рафтърдатабг". Изкача навсякъде.
По-възрастните ще ме разберат. 🤣

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 14:38 от Ice Queen

# 776

Е как ти?
Определя ти ги ИИ.

# 777
Ехе, де да си ги определях аз 😜

# 778
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Публикуване на полезно мнение с хаштаг #BGMлоялнапрограма
В условията на играта е дефинирано по такъв начин, че малко така излиза. И логично вече започнаха пререканията дали дадено мнение е полезно.
Знам, че много хора харесват лоялната програма, но на мен лично изобщо не ми харесва в какво място се превърна форумът заради нея. Действа ми изключително отблъскващо.

# 779
Да, но никъде не пише полезно, според автора. Simple Smile
То, ако тръгнем ние да се оценяваме, не знам какво ще стане. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт