Колко точки получихте от лоялната програма?

• 84 784
  • 2 870
  •   1
Отговори
# 675
Февруари месец няма ли да има лоялна програма?

# 676
  • Mediterraneo
Скептична съм и аз, че ще има ново предизвикателство скоро.

# 677
Няма да пуснат ново предизвикателство преди да изтече срокът за прехвърляне на точките от януарското,  а той е 19 или 20 февруари, ако не греша.

# 678
23ти мисля че беше, но те и за първото предизвикателство когато го започнаха, още течеше срок за прехвърляне на старите точки че го бяха удължили. Другото е евентуално още да се ослушват кой как ще постъпи с тези от последното, но ме съмнява толкова да не е планирано от по-рано, то си иска време да го пообмислят.

# 679

За първите точки декларация не се подава. За новите (засега е имало само едно предизвикателство) - сайтът плаща данъка, а потребителите декларират, че са получили пари.

За първите точки се плаща данък и се декларира към МДТ, защото било дарение по ЗМДТ. Така написаха от бгмама!

Та като обвиняваш другите че не били вникнали и чели...същото важи и за теб ...Wink

# 680
От четенето на темата съвсем се обърках. Имам точки от миналата година, които прехвърлих в портфейл, още не съм купувала ваучери. Та трябва ли някъде да ги декларирам и има ли значение дали съм купила с тях ваучери или не. Тази година не съм получавала точки засега.

# 681
Те както писаха - по принцип било трябвало за миналогодишните. Дефакто - не се разбра как това може изобщо да стане възможно, камо ли да може някой да те накара Grinning
Те са по друг параграф, тазгодишните вече който има, си е дал данните за деклариране пред НАП ако е прехвърлил точките в Инсентив.

# 682
  • София
Моляяя? Ако като второ изречение беше написано, че получените точки/пари трябва да се декларират, изобщо нямаше да ги взема. Колкото да не е без нищо ги набутах в Take away и надали ще ги използвам. Тук аз съм си виновна, че недогледах нещата. Няма да декларирам каквото и да било, нито ще им взимам вече "подаръците", че през носа ще ми излязат. Изгарям от желание да се разправям с НАП за някакви 60 лв.

# 683
  • пустинята Гоби
На НАП бая работа ще им се отвори, да преследват потребителите на бг мамма за получените пари от програмата за лоялност.

# 684
Да, цял нов отдел трябва да разкрият.
Във всеки град!

# 685
  • European Union

За първите точки декларация не се подава. За новите (засега е имало само едно предизвикателство) - сайтът плаща данъка, а потребителите декларират, че са получили пари.

За първите точки се плаща данък и се декларира към МДТ, защото било дарение по ЗМДТ. Така написаха от бгмама!

Та като обвиняваш другите че не били вникнали и чели...същото важи и за теб ...Wink
'айде пак...Чети бавно и ми кажи къде съм написала, че не се плаща данък.

Написала съм, че не се подава декларация, защото тези точки не се включват в годишната данъчна декларация. Та, дали важи и за мен? Четене с разбиране му е майката. И избягване на директните конфликти, защото винаги има някой по-умен от нас.

# 686
За да ги платиш, първо ги декларираш.
Написала съм къде и това не е НАП.

# 687
  • European Union
Аз не съм адвокат и мразя да си играя с думите. А ти правиш точно това в момента (или те надценявам, а ти просто не разбираш написаното от мен).

Точно преди да се намесиш, се дискутираше годишната данъчна декларация. И аз написах, че първите точки не се декларират. Сега, че не съм оформила хубаво цяло изречение, в което да присъства "годишна данъчна декларация", не променя смисъла на дискусията.

И след твоето изказване, което не беше нищо освен "махленско" ритане по кокалчетата, пак се появиха хора, които останаха с убеждението, че тези точки трябва да се декларират. И после пак те ще са виновни, че не знаят какво е МДТ и си мислят, че е същото като НАП.

# 688
Като не знаят, да проверят. Невежеството не е оправдание. Наистина и първите точки трябва да се декларират, също да се плати данъка от нас, не от форума, както ще стане за вторите.
Друг е въпроса колко човека ще тръгнат да търсят в общината МДТ, да обясняват какво точно ще декларират и как ще доказват суми, защото става дума за дарение. Аз няма да го направя, признавам си, както не бих декларирала парични подаръци за лични празници. Но по закон трябва.

# 689
  • София
Ако са се смесили в Инсентив стари точки и нови няма как да се разграничат. Като сега се иска декларирането в бг мама на ЕГН, изглежда всички точки ще отидат по ЗОДФЛ

Общи условия

Активация на акаунт