Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 654
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 855
  • Mediterraneo
Това пък с токените е такава групост. Токен имаше едно време за банкирането на ДСК. Сигурно още има някъде нещо такова морално остаряло. Защо не са си точки, ами токени! На свинче- звънче.

# 856
И в УниКредит имах токен.
Но тук не ми звучи подходящо.

# 857
Думата си има и такова значение, както вече стана дума. На мен ако е там въпросът ми беше странно че банките точно тази дума използваха за споменатото, ама така намислили, тяхна си работа.

# 858
Да, права си, натка. Сега видях, че има значение на виртуални пари.

# 859
A на някого рейтингът мърда ли? Питам от интерес.

# 860
Моят не.

# 861
Да, права си, натка. Сега видях, че има значение на виртуални пари.
То не на пари ами точно както съфорумката го определи като тип жетон или нещо от този сорт, даже според мен точно това му значение първо ми идва на ум, а не както се използва в някои ИТ протоколи и прочие. Макар че и там е не толкова различно, просто при автентивикацията ти за банката ти го дават извадено от контекст и го свързваш с друго.

# 862
  • На изток от Ада
не е

# 863
На мен ми се струва, че е мръднал малко след началото на предизвикателството, но не съм сигурна.

# 864
Моят си стои закотвен и не, че ми е важно( от 20г съм във форума), но с този темп, като се пенсионирам, може да си вдигна нивото, което ми е безсмислено като идея.😀

# 865
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че е мръднал.Не знам как точно съм стартирала (виждам една черта,която отброява прогреса,доколкото разбрах). Пише - стартово ниво Злато и нищо повече.
Какво значение всъщност има? На мен ми е много безразлично това със звездите.

# 866
Няма значение, но е безсмислено,  ако работи така.Нали сме в темата за “Лоялна програма”.

# 867
С колко поста си, Adoralova?
Стана ми интересно как така си Злато?
Аз си стоя на Сребро и не мърдам.

# 868
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кой как работи? Аз не мисля,че са свързани.
Едното е предизвикателсва с точки/токени и както там ги наричат към външна програма.
Второто е имагинарен рейтинг "за хубост" към профила на потребителя, нещо като ранг Почетен член и тн.

С колко поста си, Adoralova?
Стана ми интересно как така си Злато?
Аз си стоя на Сребро и не мърдам.

Нямам идея,изписва ми само мнения (не е ли едно и също?) . 8453 мнения,като 4000 са в Красива Мама.
Пиша основно в 6-7 теми.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 21:59 от Adoralova

# 869
Аз съм с 26000 мнения или повече (не знам), но както казаха са гледали активност от 2019 натам(ако не бъркам), та явно това определя нивото.
Няма значение, разбира се, но ми стана интересно защо имаме рейтинг, който не мърда реално.😀

Общи условия

Активация на акаунт