Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 662
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 915
7 лева имаш, бе не 0.70 лв. Най-малката сума май беше 3.18лв- 318 точки.
50 лв ли беше най-голямата награда или 100лв?

# 916
Елора, не ме гледай че мрънкам, аз от мързел а не че е сложно да се подаде ГДД Grinning Нали се сещаш каква част от населението го прави това всяка година и че няма как да е нещо трудно защото повечето няма да се справят Grinning
Подавала съм преди години, помня че не беше кой знае колко занимавка, не че помня точно подробности но то и може да не е съвсем същото от тогава. Като наближи ще проверя как и готово. Няма да се учудя ако видя някъде и клипче заснето стъпка по стъпка, нали сега така е модерно Grinning
Към нещо в твоя ти профил наистина няма как да ти даде някой линк, естествено.
А пък стотинките - той въпросът е принципен, какво значение има каква е сумата? Тя и декларацията не е по-различна за 70 стотинки и за 700 лева ако ще да е.

50 мисля че беше най-голямата, 5000 точки. И в сегашното май пак толкова ще са най-високите.

# 917
Ахааа, значи да си извадя пик.
Имам към НОИ.
Значи и за това трябва да ходя.
Емии, ще трябва.

Morkovelka99, 7 лв ли са?
Леле. Нещо съм забравила. Мислех, че 10 лв са 10 000.
Абе хубаво, ще ги въведа тия данни Joy
Че времето напредва.

# 918
Ти си решаваш, никой не те кандърдисва непременно да си ги дадеш Grinning Въпросът е да ти е ясно какво и защо. Че колко и какви неща прочетох по този повод, почна да се чудя аз ли нещо пропускам...
70 стотинки ти е данъкът на тези 7лв, може би това си запомнила като сума. Така или иначе, него го внасят от БГ Мама и там нямаш задължение.

# 919

От "Звездни компромати" трупат ли се точки? Затова ли е налазена от една камара нови потребители? Joy

Не и двойни. Двойните са :
“ Красота, Диети и отслабване, Спортуващи, Женско здраве, Бебета, Деца от 1 до 6 г., Музика, концерти, театър, Цветарство и градина”

# 920
Не, аз си мислех, че тия 700 и нещо точки са 0,70 стотинки.

# 921
Ооо, ма тя само една награда е била 50 лв. Сега видях наградите за новото предизвикателство аз не ги помня, а на новата изобщо не ги видях.

Натка, ми честото!!!! Значи ти си големият победител от миналата игра. Ах, ти и се криеш до сега 🤭трябваше аз да те разкривам тука 😆. Хайде и другите 2 и 3 награда бързо да се издават.
Ами да са ви честите и хубави неща да си купите, ако ще ги използвате парите.

# 922
Де да знам победител ли съм, малко ли народ ме наплю задочно ей тъй да има, без да се знае кой е ами на общо основание... Grinning Дано това да ми е, нямам желание да се сблъсквам с такива глупости.

# 923
Ееее, честито Нати, браво.
А къде ще ги обявяват тия победители? В  коя тема, че станаха сто теми.

# 924
Не се обявяват.

# 925
Никъде не ги обявяват, аз даже мина време преди да погледна и да видя тия точки че съм ги получила, вече известно време тук или може би в другата тема да беше вървеше оживен дебат кой колко и разни неласкави приказки за който е взел повече Grinning

# 926
Честито, натка! Твоите мнения са винаги полезни, оценени са и от ИИ!

# 927

От "Звездни компромати" трупат ли се точки? Затова ли е налазена от една камара нови потребители? Joy

Не и двойни. Двойните са :
“ Красота, Диети и отслабване, Спортуващи, Женско здраве, Бебета, Деца от 1 до 6 г., Музика, концерти, театър, Цветарство и градина”

Ами, вероятно наистина ще има тежест, ако някой е писал във всички тези раздели, не знам Joy

# 928
  • София
От тези аз си пиша главно в темата за Театъра. Появиха се няколко непознати никове за мен, но не е имало някакъв бум, а и мненията си бяха точно по темата, така че нямам против. Grinning
И в тази за децата участвам понякога, но не много активно.

# 929
Представям си, отивам в диети, спортуващи, градинарство и театър, и започвам:
Добър ден, никога не съм участвала в тези теми, но очевидно в мен е дремел някакъв подсъзнателен интерес към тях, и искам да ви информирам, понеже може би не знаете, аз току-що разбрах, че в тези теми лоялната програма дава двойни точки. Хаштаг лоялна програма дъра-бъра.

Общи условия

Активация на акаунт