Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 612
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Защо им даваш идеи сега. Sweat Smile

# 931
Защо им даваш идеи сега. Sweat Smile

Ами да видя евентуално как работи алгоритъмът Grinning

# 932
Оф, затова ли се появиха тези биографични статии в Звездни компромати.... Ама че досада.

# 933
Звездни компромати не бих отворила и за петорни точки. Нито Кралски клюки, или както там се казва.

# 934
  • European Union
Декларацията се подава с ПИК за НАП, онлайн. Става за минути. Всички данни са попълнени предварително, само се проверява и потвърждава. По-лесно е от пускането на нова тема. Simple Smile
Тази година ми върнаха данъчната декларация (няколко месеца след като я бях подала) със съобщение, че декларираните от мен данни се различават от тези на работодателя. Още нямам обяснение как може да се случи това, при положение, че аз не съм въвеждала нищо ръчно, само потвърдих всичко. Всичките ми доходи са само от един работодател, но част от тях са по основен трудов договор и част - по граждански.

# 935
Как след няколко месеца? Зареждането на данните беше в началото на март, аз на 10.03 подадох.

# 936
Подаването започва в началото на януари, но тогава данните се предоставят от работодателя с бележка за доходите. Когато и да е подадена, до дни я разглеждат и изплащат. Аз подадох на гише в ден понеделник и в ден петък на същата седмица ми преведоха парите. Винаги подавам на гише, защото все има някой пропуск или нещо за коригиране.

# 937
  • European Union
Как след няколко месеца? Зареждането на данните беше в началото на март, аз на 10.03 подадох.
Ами защото съм с една година назад, съжалявам Simple Smile Април подадох, октомври-ноември ми изпратиха писмо.
За тази година още не съм подавала.

# 938
  • пустинята Гоби
В темата за театъра трудно може да се включиш, ако не ходиш на театър. Виж за децата много хора могат да се включат с цел събиране на точки.

Звездни компромати и аз не бих отваряла, най-вече защото съвременните “звезди” са ми скучни и респективно разговора за тях не ме вълнува. Преди време съм чела и беше интересна тема.

# 939
  • Пловдив
Точно теб имах предвид че се изумих как така толкова малко си получила. Никаква логика не намерих, честно казано, не и по това което са писали.
Аз съм на нула точки Simple Smile Казвам го сигурно за 5-ти път. Не го казвам от притеснение, че нямам точки, а за да покажа, че поне на мен не ми е никак ясно как се получават точки. Според мен на много хора продължава да не им е ясна тая работа с точките. И като гледам мненията и предположенията из темите - не е ясно на никой май. Точките се раздават на случаен принцип, предполагам.

# 940
  • пустинята Гоби
Ужким не, иначе защо ще има предизвикателства.

# 941
  • Пловдив
Ужким не, иначе защо ще има предизвикателства.
За да има повече движение във форума може би???

# 942
  • пустинята Гоби
Не вярвам да си позволят подобна манипулация. Може би просто АI, който раздава точките, допуска грешки. Вероятно няма кой да го проверява. От друга страна май игрите с предизвикателства са няколко седмици и може точно тогава някой, който пуска много теми да е пуснал две и да не е писал много. Говорим за отрязък от време, който се гледа, не за цялостното писане във форума откакто някой се е регистрирал. Аз понякога съм много активна, друг път с дни не се обаждам.

# 943
  • Пловдив
Е, както казах - аз не съм наясно, спекулирам си.

# 944
Интересно ми е, колко от четящите и пишещите в бг мама го правят заради точките? Като сте се вторачили в тези точки - как, кой, колко, пък какво пишел и къде.
Заради тези пусти точки ли сте тук? Утре, ако няма трето предизвикателство няма да влезете във форума ли?

Общи условия

Активация на акаунт