Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 607
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
Интересно ми е, колко от четящите и пишещите в бг мама го правят заради точките? Като сте се вторачили в тези точки - как, кой, колко, пък какво пишел и къде.
Заради тези пусти точки ли сте тук? Утре, ако няма трето предизвикателство няма да влезете във форума ли?
Основната част от потребителите са тук много преди всякакви системи и точки, изобщо не са им релевантни точките. Аз няма да мръдна от тук заради даване/не даване на точки.

# 946
То и аз така мислех, ама като чета дискусията тук кой, как, защо получавал започнах да си мисля, че някои хора явно са във форума само за точките.
Янтра, ние отдавна не се засичаме в темите, но те помня, ти си доста преди мен във форума.

# 947
  • HH
Преди няколко дни ми направи неприятно впечатление именно съфорумка, която засичам от години по групите и имам добро мнение за нея. Ами почти всеки нейн пост в последно време е с #. Този способ в моите очи не обогатява и раздвижва форума, а компрометира стойността на постовете и изказванията на въпросните потребители.

# 948
  • пустинята Гоби
Някои се отказахме от лоялната програма и още сме тук, демек няма да лишим форума от ценното си мнение и присъствие Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 949
Ами това - приемаш или се отказваш и продължаваш да си пишеш по това, което те вълнува. Пускаш теми, ако имаш наистина какво да пуснеш. С две думи, запазваш обичайното си поведение. Получил - благодаря, не си получил - здраве да е.

# 950
Е, случва се нещо - коментира се. Защо не? Колко по-безсмислени теми има, но щом се пише в тях значи все за някого имат смисъл.
И тук така. Любопитни сме, не че всички сме умрели от злоба че не сме получили по 200-300-400лв, че май видях и такива суми да се споменават от миналогодишните точки, нито пък ще си фръцнем демонстративно да търсим сметка защо така сега.
Като спра да съм любопитна, вероятно ще има намесена и голяма тенджера варено жито, куп свещи и прочие... Сигурна съм че не съм само аз така.

# 951
В края на миналата година имаше и хора с точки за 600-800 лева.

# 952
Възможно е, леко ме изненадва понеже аз и от споменати към 200 или 400 се впечатлих доста, но не е и да съм седнала да следя кой колко.
Не е да са ги взели от мен че да ги дадат на някой друг я.

# 953
  • Другата България
То и аз така мислех, ама като чета дискусията тук кой, как, защо получавал започнах да си мисля, че някои хора явно са във форума само за точките.
Скрит текст:
Янтра, ние отдавна не се засичаме в темите, но те помня, ти си доста преди мен във форума.
И правилно си мислиш. Blush
Писах и преди, и сега ще кажа, за човек като мен, който предимно чете, е очеизвадно засиленото присъствие на хора в периодите на предизвикателствата. На едни и същи хора. Blush
В което няма лошо, разбираемо е, но някак нелепо звучи това, че не си го признават, то си е съвсем нормално ако не се притесняваш да си дадеш личните данни да се “бориш“ за точки, респективно пари.
Просто си личи кой си пише еднакво целогодишно, и кой се активира само в определен период от време.

# 954
Така е, аз тамън щях да спирам да пиша, че нямам много време и основно сутрин мога да пиша и да чета през делничните дни, и почна лоялната програма, и си викам "Дай да спечеля още 3 лева".

# 955
Със сигурност има и по някой дето е решил да се активизира повече по този повод. Все съм си мислила че това им е целта на тези предизвикателства. Няма лошо, стига да не са накакви пълни щуротии за бройката.
А от това което обсъждаме напоследък горе-долу стана ясно доколко върши работа да се "бори" някой за точки - май никой никаква логика не мога да открие в цялото нещо Grinning И по-добре, де.

# 956
  • Другата България
Joy
Няма нужда да си признава /те/, а и теб специално изобщо нямах предвид.
Ама щом казваш....Blush

Това не е нещо обидно, или “лошо“, нормално е, особено ако постовете и мненията не са само от рода на “запис“ или “и аз така смятам“. За мен е положителен аспект това да пишат повече хора в някаква тема, разбира се, ако има какво да кажат. Дразнещото е когато постовете са предимно офтопици.

Със сигурност има и по някой дето е решил да се активизира повече по този повод. Все съм си мислила че това им е целта на тези предизвикателства. Няма лошо, стига да не са накакви пълни щуротии за бройката.
Скрит текст:
А от това което обсъждаме напоследък горе-долу стана ясно доколко върши работа да се "бори" някой за точки - май никой никаква логика не мога да открие в цялото нещо Grinning И по-добре, де.
Именно, това казвам.

# 957
Не знам защо си помисли че може да съм се познала, поне аз не смятам че съм писала някъде за бройка че да сметна че е към мен. Когато имам време и има тема дето ми е интересна, пиша. Когато нямам или няма такива, рядко излизам извън 1-2 теми, зе мен лично и двете са нормално поведение.
Вероятно и не само аз съм така.
В този форум съм от 20тина години, немалко други също, съвсем нормално е да не пишем все еднакво често през цялото време. Всичките имам предвид, да не прозвучи пак че съм го приела лично.

# 958
  • Другата България
Към Кукумицинка беше закачката, не към теб.

# 959
Трябва да си преброим броя на постовете за периода на програмата ида ги разделим на броя на дните, после за предходни периоди, и може да излезе интересно Joy

Общи условия

Активация на акаунт