Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 600
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 960
Няма да се учудя ако някой вече се е захванал с такава детективска дейност...

# 961
Предизвикателството е до днес. Утре може да има затишие в конкретните теми. Simple Smile
Аз си пиша еднакво, не за точки.

# 962
A имаше времена, в които БГ мамма отказваха да пуснат брояча на постове за да няма кухи мнения...

# 963
Вярно че даже бяха го направили в някои раздели да не отчита. В Клюкарника тогава и не помня къде още, те и имената вече са различни а и тогава бяха няколко раздела на кръст.

# 964
Че то и сега не е ли същото с броячите?

# 965
Сега се броят всички мнения. Откакто се отцепи другия форум.

# 966
От доста време се броят пак всичките, но не знам и аз от кога и дали е свързано с това. Но и аз в тогавашния Клюкарник не съм се завъртала чак толкова. А пък весело си беше, те потребителите бяха мнооого по-малко и се и знаеха.

# 967
Те и в отчетните май не се брояхаАз мислех, че
още не се.
Весело
си беше, даже форумът имаше срещи и не ги пропусках.

# 968
  • пустинята Гоби
Бройката мнения за какво влияе, нали стана ясно, че не дават точки за количество, а уж за полезност.

Барем звезди няма ли да има за тези, които не искат да си дават личните данни? Като няма пари, да има виртуално потупване по рамото Simple Smile .

# 969
Именно...
Преди не ги брояха с цел да се пише качествено.
Сега пари дават за да се пише въобще нещо.
Видно е, че се пляскат всякакви глупости на килограм. Казвате, че ИИ подбира само полезните мнения. Явно и ИИ сме побългарили... Wink

# 970
Е, преди години си беше впечатляващо като видиш някой с голяма бройка мнения, той и форумът беше "млад" тогава. Това още преди ФБ и прочие, на практика тук си беше социалната мрежа Grinning
Те тогава и тия рангове дето не знам някой гледа ли ги, бяха глобални само, за целия форум, а пък сега има някакво разделение един ранг глобален, пък различен в различни раздели, не ги помня точно и хич не ми е ясно с каква цел са.
Но тя и цялата концепция на форума претърпя много промени, не знам дали беше и възможнода се запази какъвто беше, де.

# 971
Преди години имаше само форуми, сега на форумите им мина пикът, повечето хора са по социалните мрежи, където изисква много по-малко четене и писане.

# 972
Получихте ли точки вече? При мен е както предполагах, от минималните, ама и аз никакви усилия не съм положила Joy

# 973
  • Бургас
Получих 700.
Попълних анкетата. Другите нямам идея от къде са ми!

# 974
  • На изток от Ада
И аз получих 700 точки.
Попълних анкетата и писах в красива мама

Общи условия

Активация на акаунт