Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 569
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 975
И аз получих 700 точки. Анкета съм попълнила и съм била толкова активна, колкото обикновено, както и в теми, които ме вълнуват. Все си мисля, че няма как активитетът да не влияе при определянето на полезността, което лично за мен е обезсърчително. Няма да спра да бъда част от форума заради това, но няма и как да бъда мотивирана, при условие, че има хора с много по-свободно от мен време, които ще са и по-активни, и по-"полезни".

# 976
1926т., колкото миналият път.Не съм
писала изрично никъде, освен обичайното.Даже в някои теми, в които пиша от години, съм по-слабо активна или самите теми са в лек застой.

# 977
Попълних анкетата. Имам 318 точки. Тоест, явно не са гарантирани 500 за нея, или поне мен са ме пропуснали.
Миналият път също я попълних и имах 500.

# 978
Е, то и аз колкото миналия път, ама и тогава бяха малко, така че наистина бих предпочела да не ни занимават с осребряване на точки и даване на лични данни всеки път, а някъде в края на годината да е срокът за прехвърляне и пр., защото е смешно.

# 979
  • На изток от Ада
Аз миналият път без анкетата имах 318 т

# 980
Е, то и аз колкото миналия път, ама и тогава бяха малко, така че наистина бих предпочела да не ни занимават с осребряване на точки и даване на лични данни всеки път, а някъде в края на годината да е срокът за прехвърляне и пр., защото е смешно.
Не те занимават всеки път. Тоз път само цъкнах, че съм съгласна с общите условия.

# 981
Анкетата не беше ли за 500 звезди, не точки? Макар че там май бяха омотали първоначално нещо и пишеше точки, но то няма как да е така при начина по който чак в края на предизвикателството класират по събраните звезди.

# 982
Да, и аз сега търсих и видях, звезди са. Което не обяснява, че рейтинга не ми мърда от декември насам Laughing
Споделям само за протокола. Не се оплаквам. Не гоня нито точки, нито звезди, защото почти не пиша аз.

# 983
Той този рейтинг поначало си е странен. Защо така са го решили да е, само те си знаят - има там някаква лента дето некой не знае за какво служи и колко показва Grinning  и нивата или каквото е там - по спомен едното 5000 а следващото 25000, тая скала в рамките на различните нива значи е със съвсем различен мащаб тогава. Не са го доизмислили и там, освен че още не са казали тия нива за какво изобщо ще са, та няма и смисъл да ги гледам. Почесах се по главата 1-2 пъти и приключих даже с любопитството към това нещо, а съм любопитна много като цяло Grinning

# 984
Получих 318 т ,като миналия път,  ами радвам им се 🙂.

# 985
Toчките спират да ме интересуват, след като не искам да дам лични данни. Но ще следя звездите и рейтингите, ей така, заради принципа. За момента никакво раздвижване там, нито яснота, нито каквото и да е.
Да, попълването на анкетата беше обявено че носи 500 звезди, не точки. Чуден миш-маш.

# 986
Не е лошо и да кажат тия нива и рейтинг за какво ще са, че те поне са за всички. В момента съм сигурна че има и потребители които биха се зарадвали че може и да не вземат точки но пак има нещо и за тях от цялата работа.

# 987
Аз получих по-малко точки от предния път. И двата пъти съм попълнила анкетата. Хаштаг в сегашното предизвикателство не съм слагала. Активността ми е обичайната. Рейтингът продължава да ми е същият, както и в началото. Нямам обяснение за тези неща, но и не ме вълнува особено.

# 988
700 точки получих аз. Миналия път също бяха толкова, като сега със сигурност бях чувствително по-неактивна и не съм писала в темите за двойни точки.

При попълнени анкети миналия и този път, по 500 звезди за всяка анкета и 1000 звезди, необходими да се качи ниво от стартово на бронз, аз още съм на стартово ниво. Във второто предизвикателство влязох с налични над 60% от звездите за достигане на следващо ниво (според прогрес бара). Да вземат да си оправят отчитането на нивата. Ок беше да не сработи при първоначалното пускане на лоялната програма, но две предизвикателства по-късно това вече трябваше да е изчистено.

# 989
500 точки имам този отчетен период май съм писала много малко сравнение с предното предизвикателство. Миналият път бяха 700.

Общи условия

Активация на акаунт