Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 482
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 125
За момент се зачудих защо не подволят на потребителите да виждат как ИИ е оценил собствените им мнения. По този начин може и да се вдигне качеството на мненията във форума генерално.
...

Сакън. Според мен ще изкриви поведението на много потребители в посока заливане на темите с постове, които се чудиш чатгпт ли ги е мъчил или наистина веган внезапно е е получил импулс да дава съвет за мариноване на свинско. Сега е някак по-поносимо.

# 1 126
Абсолютно. То ще стане едно нагаждане, едно напасване, едно “ма аз така хубаво се изказах, па тоа интелект не е много интелигентен и не ме разбра”

# 1 127
Не е в ничий интерес да го направят баш прозрачно - нито за форума като платформа ще е добре, нито на нас би ни харесал резултатът.
Видя се и при много неизвестни колко беше дразнещо като имаше тук-там очевидни напъни. Хем не вярвам че някой се е чак престарал, че то не се знае има ли смисъл. Това би се увеличило из целия форум ако се знае точно с какви публикации е печелят повече звезди.
По-добре да не знам, любопитна съм много но чак толкова не съм, че все още ми харесва тук.

# 1 128
Критериите никога няма да станат ясни и винаги ще има недоволни. Това поне знаем, че със сигурност е неизбежно. Но може някои потребители да се замислят преди да засилят някоя обида или спам.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:01 от Rebel Rebel

# 1 129
  • European Union
Ако на следващото предизвикателство Янтра има 317 точки, значи съм права Wink
Ама без анкета или с анкета?
Аз не съм попълвала.

# 1 130
  • Mediterraneo
Янтра, много странно. Да си имала бан, някакво наказание в минало време? Май имаше и такова условие за получаване на точките някъде.

Никога не е имало подобно условие. Оценява се поведението тук и сега, не в някой си минал момент.

# 1 131
Те първо почват с латиницата Simple Smile)
Тц, аз съм доказателство, че не е по азбучен ред. Последните два пъти имам по около 2000точки. В първото 10 000.

# 1 132
Моето потребителско име е с h, не е по азбучен ред.

# 1 133
  • European Union
Кой изобщо е говорил, че раздават точките по азбучен ред? Нали си участвате в предизвикателствата, имате стотина и повече публикации, хаштагове и т.н.
Раздаването на точки е за потребителите, които не се напъват. Не постват десетки хаштагове, не стават експерти в спорта, само защото там се дават двойни точки, не попълват една и съща анкета всеки ден. Аз лично предполагам, че високите точки са за потребители, които наистина отговарят на условията на предизвикателството, но с последните 318 точки ще обхванат всички налични потребители. Предположение е само.

# 1 134
Малките точки не обхващат всички, има някаква бройка и за тях.

# 1 135
  • Другата България
Скрит текст:
Кой изобщо е говорил, че раздават точките по азбучен ред? Нали си участвате в предизвикателствата, имате стотина и повече публикации, хаштагове и т.н.
Раздаването на точки е за потребителите, които не се напъват. Не постват десетки хаштагове, не стават експерти в спорта, само защото там се дават двойни точки, не попълват една и съща анкета всеки ден. Аз лично предполагам, че високите точки са за потребители, които наистина отговарят на условията на предизвикателството, но с последните 318 точки ще обхванат всички налични потребители. Предположение е само.
Същото мисля.
Но и вече писах, че за мен има субективизъм в оценката на ИИ, някой по-назад писа, че той оценява постовете, които са полезни според БГмама, а някои постове според тази оценка не са полезни за потребителите.
Малко нонсенс се получава.
Както и логореята, ако си наясно какво се оценява от ИИ да го повтаряш през пост, през два в една или няколко теми.
Но като цяло съм съгласна, че точките са основно за полезност. И така трябва да бъде.

# 1 136
Ау, много се изнервих! 😬 Влизам тук за малко разяснение, ако може. Седи ми едно известие от известно време в профила, че имам точки от лоялната програма. Не му обръщах внимание, ама днес викам айде, да вляза най - накрая да ги осребря тези точки, да видя и аз за какво става въпрос. Е то добре, ама не става. Препраща ме към Инсентив, там си пиша имейла, изпращат ми някакъв код на него. Влизам си в пощата, копирам си кода и се връщам директно в Инсентив за да го вкарам и хоп, изчезва и ме връща в началото. И така сигурно 10 пъти, 10 нови кода и не става и не става, не ми дава да ги вкарам. Някой има ли същия проблем? Е как да вляза, що за глупост?!!

# 1 137
Досега май не съм го копирала, въвеждам си ги аз цифрите, връщало ме е ако случайно въведа някоя грешно и съответно трябва нов код тогава че с този вече не става. Опитай така, ако досега само си копирала, да не би да копира заедно с някой интервал или знам ли и затова да не го приема.

# 1 138
Блатодаря, natka, и аз искам така като теб да направя, но как виждаш цифрите без да си влезеш в пощата? Пробвах и да не копирам кода, просто запаметявам цифрите, но тези няколко секунди буквално, които са ми нужни за да прескоча до пощата и обратно и ми изяждат главата. Обяснявам го като руса, каквато съм 😁 но се изнервих, ужас. Плъзгам екрана, надниквам в пощата, запаметявам тези 6 цифри, плъзгам обратно и тръгвам да пиша цифрите, ама полето изчезва 😬

# 1 139
Е, влизам в пощата естествено, как иначе да видя? Но всъщност аз това не го правя на телефона а на компютъра си, просто така ми е по-удобно. Не се усетих че за мобилни версии става дума, може и да има някакъв бъг там, не знам. Напомня ми че съм имала подобен проблем с друго за което пак така трябваше с пратен код да се действа, но ставаше както казваш ти, та и там накрая на компютъра се оправих за да не излизам от прозореца му на телефона... Предполагам че нямаш под ръка друго устройство на което да видиш пощата с кода, иначе до сега сигурно щеше да си го пробвала. Много тъпо наистина.

Общи условия

Активация на акаунт