Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 337
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 260
И аз нещо не се ориентирах какво ново, но си признавам че ми е досадно да чета нещо такова от телефона и не го правя когато не е спешно. Реших че аз не съм догледала, явно не е от мен само.

# 1 261
Предизвикателство няма в момента! Очевидно е

# 1 262
Аз от телефона го видях, natka. Отидох на раздел Лоялна програма.

# 1 263
Нали и линк сложиха услужливи съфорумки, видях го. Но Тета е права че в общите условия пише дати от март месец. Не продължих да чета по-нататък след датите, честно казано но затова казах че не знам ново ли е.

# 1 264
Има нови дати, така че явно тече. Може пък този път нарочно да е по-тихо, за да се отсеят тези, което пишат само за точките от другите, които редовно списват.
Чакам си новите точки, че събирам за подарък на детето за края на юни.

# 1 265
И каква ще ти е наградата , ако общия фонд е 1 (една) точка? Joy

ПП. Коригираха го.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 15:08 от Bradley Cooper

# 1 266
При мен тотално изчезна.

# 1 267
И каква ще ти е наградата , ако общия фонд е 1 (една) точка? Joy

ПП. Коригираха го.
Ясно беше, че е техническа грешка.

# 1 268
Ще разберете, че има ново предизвикателство по аномалиите във форума - няколко популярни теми внезапно се оказват с нов пускащ ги, разни странни заглавия в "Нови теми", пускани на едро от хора, които никога дотогава не са влизали в подфорумите с удвоените точки и т.н.

# 1 269
Ако чакам на това, може и хич да не разбера значи Joy Смятай че на бързото избиране в браузъра ми е сложен линк даже не към началната страница на форума а към известията ми, почти не поглеждам извън каквото вече следя и по някоя предложена тема че явно с други потребители в нея имаме общо.
По-вероятно да разбера като се оживи тази тема тук Grinning

# 1 270
Май всичко е вече заметено. Нищо ново не виждам, ни анкета, ни нова кампания, нито нищо.

# 1 271
Някой беше питал в модераторската..но въпросът му е изтрит. Вместо отговор - метла.

# 1 272
Някакъв бъг е било. Не може награден фонд за 1 точка.

# 1 273
  • София
Но не може и да питаш и да не ти отговарят.

# 1 274
  • Другата България
Може.
Многократно в модераторската имаше пояснение, че модераторите нямат нищо общо с лоялната програма.
Въпросите относно лоялната програма се задават на мейла им или формата за контакт - нали имаше нещо такова, че вече не си спомням?

Общи условия

Активация на акаунт