Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 309
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 320
Нова анкета има ли?

# 1 321
Тъкмо гледам, че темите в литературния подфорум направо са избухнали.

# 1 322
  • в сърцето на един мъж...

Няма, само мнения са

# 1 323
Мда, всъщност може и да е за добро:-) но примерно аз следих дълго темата за промоции на книги и умишлено спрях:-))) че то непрестанно нещо има и се заринах с толкова книги, които докато не прочета, няма да влизам пак там. Много е подстрекаващо към нови покупки

# 1 324
  • пустинята Гоби
Мда, доста е смешно да се намърдаш в тема, която сега си открил, нищо че имаш деца и си чел книги. И аз няма да ходя да налазвам, ще спамя в теми, в които и без това дращя.

Абе тъпи са им предизвикателствата, и анкета няма. Ей няма да мога да вържа 10 лева до края на годината и на всичкото отгоре и с НАП тряя се разправям. Това, ако не е набутвация, здраве му кажи!

# 1 325
Мен ме впечатлява как за възможна печалба от три лева се скъсват да спамят и да слагат тагове.

# 1 326
  • пустинята Гоби
Ние оня ден за една точка се сбихме, ти за 3 лева се чудиш Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 327
Променили са наградите. Най-малката вече е 6 лева.

# 1 328
  • Mediterraneo
Не искам да влизам в любимия си подфорум направо... Всичкото Чукча вече ще е читател.

# 1 329
Ей така се скапа Интернета. Всичко за пари, хобитата за пари, мнения за пари, кликове за пари. Някак унизително.

# 1 330
  • София
Аз просто наистина не разбирам идеята на тези хаштагове, той банерът ще ти избоде очите отпред, че има лоялна програма и кампания в момента.
Наистина ми е жалко като видя нови потребители в теми, които никога досега не съм виждала и хаштаг под коментара.

# 1 331
Мда, доста е смешно да се намърдаш в тема, която сега си открил, нищо че имаш деца и си чел книги. И аз няма да ходя да налазвам, ще спамя в теми, в които и без това дращя.
Е, че при тоя огромен форум трябва всеки вече да е открил всичко от преди ли? Да има по нещо смислено писано, пък не е важно как е стигнал човекът там, нито пък е смешно. Проблемът е когато само се спами и има писано, пък всъщност няма какво да прочетеш...

# 1 332
Аз нямам намерение да пиша из разни теми, в които не участвам, ама това все пак е форум и всеки може да дойде да пише във всяка тема. Няма моя твоя, така че няма смисъл да се вълнувате толкова, че някой някъде писал за точки, ами като имат време и им се занимава да пишат.

# 1 333
  • София
Аз лично да уточня, че не държа на никого сметка и ако някой влезе в дадена тема с полезна информация- чудесно , но влизайки за пръв път  някъде и поставяйки хаштага там, ми е пределно ясно защо са влезли. Мое мнение, не карам никой да се съгласява с него. Simple Smile

# 1 334
Естествено, че е ясно, то за това са и тези кампании. Не ми пречи изобщо кой каквото иска да си слага, щом са решили така да съживяват форума си от бг мама, да слагат хората.

Общи условия

Активация на акаунт