Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 337
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Телиш/Плевен
Преди десетина дни получих указания как да се логна в приложението. Не успях, дава ми опасно съдържание или нещо такова, светват ми някакви аларми, няма да се занимавам. Сега видях, че и банер има, явно не успяха да си набавят желаещи за тестване.
Желаещите, които са видели темата преди това публично оповестяване, наистина не бяха много, ако се съди по отговорите в анкетата.
При мен не знам какво стана, но телефонът ми постоянно ме изхвърляше и почти нищо не успях да видя. Писах на Адри, тя отговори, че ще предаде на екипа и дотам бях с тестването. Grinning

# 1 546
  • пустинята Гоби
Аз получих покана да тествам приложението преди две-три седмици. Честно казано не ми е удобно, не ми харесва, ама ако мигрира там бг-мамма ще го ползвам, какво да правя. С всичко се свиква.

# 1 547
Те си казаха че не за това е направено това приложение а просто да "изнесат" в него съдържанието което тестват. Иначе май имаше и изказване че за момента не планират приложение което да си е форумът.
Но този тест не знам кой го асоциира с точки и с лоялната програма, те нямат нищо общо и там точки никой не е обещавал. Нито пък каквото и да е друго като награда.

# 1 548
Не е обещана награда, от любопитство се записах за участие.

# 1 549
Явно няма да оправят точките. Няма допълнителна транзакция в инсенгив..няма закръглени на цяло число точки. Мина седмица и нищо.

# 1 550
  • Fairbanks, Alaska
Приемете го като такса за даването на точките.

# 1 551
Всякак мога да го приема..драма нямам.
Не обичам некоректните неща само...това е.

# 1 552
Аз очаквам да се появят, щом и съобщения разпратиха

# 1 553
  • Fairbanks, Alaska
То и аз не ги обичам, но това е положението. Във фирмата, където работя, обаче това им е любимо. Плащаш Х лева за нещо и накрая ти получаваш Х-1, понеже има такса за превода.

# 1 554
Във фирмата ти е обявена тази такса.
Тук не в ОУ...

# 1 555
  • София
Спомняте ли си от предишната кампания как бяха подредени точките, защото сега като погледнах какво имам прехвърлено от тогава, ми показва 318.33? Да не говорим, че съм сигурна, че са над 1000, но не помня 1200 ли бяха?

# 1 556
Спомняте ли си от предишната кампания как бяха подредени точките, защото сега като погледнах какво имам прехвърлено от тогава, ми показва 318.33? Да не говорим, че съм сигурна, че са над 1000, но не помня 1200 ли бяха?

Можете да си видите в инсентив хронологията на прехвърлени и разходвани точки.

# 1 557
  • София
Ами, точно там ми показва 318.33.

# 1 558
Нищо няма да оправят с тези точки..писали ми някакви глупости от ЛП - още на 6.06 било имало оправяне уж от инсентив, а аз допълн.трансакция, както обещаваха, нямам. Точките не са закръглени!!
Имам чувството че нямат капацитет да ги оправят..абсолютна анархия е.
Голямото сложно !!  2000 точки да ги прехвърлиш като 2000. Но цепене на косъма  то десети от стотните....то вилимунди...какво толкова делят не стана ясно.
Но като си написал че раздаваш Х точки...разсай ги като Х. Не като Х минус милимунда...че да не можеш да купиш ваучер!
Ама изморих се аз...който иска да продължава да им пише..аз нерви нямам.
За мен ЛП си остава едно некоректно начинание!

# 1 559
Изобщо не съм се занимавала. Отпреди бях останала със 125 точки, за нищо не стигат, но поне ще свършат работа за попълване на евентуални липси от дробни точки.

Общи условия

Активация на акаунт