Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 414
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 590
Адри се свърза с мен за интервю, но на датата изобщо не се появи. Извини се "човека" щял да провери.....

# 1 591
Интервюто се записва : дата и час, за Зуум платформата.Аз го направих, даже бях първата.

# 1 592
Интервюто се записва : дата и час, за Зуум платформата.Аз го направих, даже бях първата.
Записах за вчера.

# 1 593
А отвори ли линка в Зуум, за да стартира? На мейл го пращат.

# 1 594
А отвори ли линка в Зуум, за да стартира? На мейл го пращат.
Да.

# 1 595
Явно нещо се е объркало, ще насрочите нова среща.Интервюто беше интересно.

# 1 596
Какво интервю?!

# 1 597
На някакъв принцип са избрали Н на брой потребители, които да дадат отговор на въпроси от екипа на Инсентив, свързани с развитието на платформата, потребителски нагласи, очаквания и тнз

# 1 598
Ясно. Аз говорех, че бяха излезли неща в сектора на Лоялна програма и имаше разни теми, но по друг начин оформени, не както досега и след малко ги нямаше. Явно си правят разни проба-грешка.

# 1 599
На някакъв принцип са избрали Н на брой потребители, които да дадат отговор на въпроси от екипа на Инсентив, свързани с развитието на платформата, потребителски нагласи, очаквания и тнз

Е, аз пък си помислих, че са решили да направят интервюта с най-изтъкнатите потребителки на бг-мама, цветът на форума демек, да се почувстват и те като звезди, давайки интервюта... и т.н.

# 1 600
Чак пък като звезди ... не виждам така нещата аз.
Търси се просто обратна информация...

Пак ли ще има сърдити Nerd

# 1 601
  • Другата България
Те едни и същи все са сърдити и недоволни, я точките им малко, я на интервю не ги поканили.....

# 1 602
  • пустинята Гоби
Аз не съм изтъкната, а получих покана за интервю. Според мен търсят определен типаж, който им отговаря най-много на sales профила. Все пак всичко е бизнес, какъв цвят на форума, какви 5 лева.

Аз май ще се въздържа от участие, нямам настроение да си говоря с непознати.

# 1 603
Пошвгувах се, ако не стана ясно. Избирали са потребителите измежду тези, които са тествали приложението и са се съгласили да дадат след това обратна връзка за приложението.

# 1 604
Т.е. не става дума за лоялната програма а за това приложение което тествахме?

Общи условия

Активация на акаунт