Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 40 192
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте. Някой сменял ли е д-р Персенска с д-р Стаменов? Каква е процедурата и приема ли нови пациенти?
Аз ,смених д-р Персенска ,но не със д-р Стаменов. За час при него се чака доста !

С кой доктор? И как сте даволни?

# 121
Здравейте. Някой сменял ли е д-р Персенска с д-р Стаменов? Каква е процедурата и приема ли нови пациенти?
Аз ,смених д-р Персенска ,но не със д-р Стаменов. За час при него се чака доста !

С кой доктор? И как сте даволни?
С д-р Чапанова ,ами въпреки ,че все още не сме стигнали до мечтаният резултат ,съм много по доволна !

# 122
Благодаря!

Момичета, моля ви за мнение за резултатите. Ще се свържа и с доктора, но чак в понеделник. Миналата година бях група IIА и сега този резултат ме притеснява.

Може би има някакво леко възпаление. Обикновено пускат и една микробиология да се провери как е там положението - ако има нужда ще изпишат някаква терапия. Нищо притеснително няма в този резултат.

# 123
Здравейте, извинявам се ако вече е коментирано и се повтарям, но да ви питам, знаете ли дали при репродуктивните се записват изобщо часове за събота и неделя? До сега винаги ми е идвало така, че се е падало през седмицата, а сега нещо гледам календара и може да ми дойде в петък та се интересувам.

# 124
Здравейте, до колкото знам в събота има дежурни лекари, а в неделя не преглеждат.

Здравейте, извинявам се ако вече е коментирано и се повтарям, но да ви питам, знаете ли дали при репродуктивните се записват изобщо часове за събота и неделя? До сега винаги ми е идвало така, че се е падало през седмицата, а сега нещо гледам календара и може да ми дойде в петък та се интересувам.

# 125
Imblue, благодаря за инфото.

# 126
Момичета, някой да е бил стимулиран по дълъг протокол при д-р Тихомирова?
Интересува ме ориентировъчно как протича стимулацията и колко чести са прегледите?
Понеже съм от друг град и трябва да планирам всичо предварително, ще се радвам да споделите как е било при вас.

# 127
Здравейте, има ли някой който е успявал да си изиска документация от Надежда за проведените опити? По-конкретно не просто ембриорепорт ами и информация за точните дози, с които е бил стимулиран. В Турция ме питаха, аз не помня точните дози, а в ембриорепорта ги няма. На регистратура ми казаха че каквото можело ми били дали като инфо. Аз съм убедена, че е мое право да получа тази информация, та се чудех дали някой е успявал и ако да, как? Simple Smile

# 128
Доколкото знам никъде не ги дават. Аз лично още при първата (и засега единствена) стимулация си записвах всичко като медикаменти, дози, след всеки преглед какво се е видяло като фоликули. Стимулацията ми беше в Щерев и като отидох на първи преглед в Надежда можех да представя информация как са ме стимулирали.
Ясно, че сега няма как да го направиш това, но го имай предвид за в бъдеще. Иначе може да пробваш да кажеш, че иначе ще си ги изискаш чрез адвокат, току-виж сработи това.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 13:01 от 2402

# 129
Стимулацията е описана в листовете в досието. Няма да дадат официално тази информация, но може да помолиш по време на прегледа да изкарате предишните стимулации и да ги обсъдите и да тогава да поискаш да си ги снимаш.

# 130
За съжаление повече прегледи няма да има. Бях при Цветков и ме прехвърлиха при Стаменов, който надуши че нямам никакво намерение да продължавам при тях, а в Турция и направо ме изгони от кабинета... Не съм била имала право на коментар защо са неуспешни 3те ми опита.

# 131
За съжаление повече прегледи няма да има. Бях при Цветков и ме прехвърлиха при Стаменов, който надуши че нямам никакво намерение да продължавам при тях, а в Турция и направо ме изгони от кабинета... Не съм била имала право на коментар защо са неуспешни 3те ми опита.
Изключително несериозно поведение.
Ще добава по темата и че аз бях при др. Цветков с успешен ЗЕТ. Сега при др. Чапанова и уговорката медикаментите да са същите като успешния опит... еми не бяха. Обяснението й беше, че така било записано в досието. Кой крив, кой прави, не знам. Така че не знам, ако ви дадат тази информация дали ще бъде достоверна.

# 132
Нищо няма записано в досиетата, мен се чудеше какво да ме прави с лекарствата. Аз също бях при Цветков, първите прегледи след положителен тест отново при него. Не бил оставил следа. Явно в една от двете ситуации не са достоверни изказванията.

# 133
При мен пък имаше записано. Цветков беше записал какво да добави като терапия за следващ трансфер, защото Чапанова ми го прочете и така и не го спази при трансфера.
Изписа ми други лекарства.

# 134
Нали се сещате за тези таблички с дни, в които докторите пишат точно какво изписват за следващите дни, и после те отиват в манипулационна и оттам акушерките гледат какво да дадат. Там със сигурност пише каквото ми трябва. Въпросът е дали пазят предишните такива листчета в моята папка и къде е тази папка. Ако е при акушерките си мисля, че имам някакъв шанс...

Това, че дори за вътрешни цели ако продължава при тях човек със следващ опит пак нямат понякога тези данни, не е за коментар направо...

Общи условия

Активация на акаунт