Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 38 434
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Стискам ти палци Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover Дано не е от лекарствата !
[/quote]

Благодаря много!
И аз се надявам да не е от тях в крайна сметка 🤣🍀
Ама прегнила ми бърка плановете да си пусна по-рано кръвен тест. Мислех на 5-6ти ден понеже ще пътувам ,обаче няма да е достоверен.

# 31
Стискам ти палци Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover Дано не е от лекарствата !

Благодаря много!
И аз се надявам да не е от тях в крайна сметка 🤣🍀
Ама прегнила ми бърка плановете да си пусна по-рано кръвен тест. Мислех на 5-6ти ден понеже ще пътувам ,обаче няма да е достоверен.
[/quote]

Пийте но шпа и магнезий за болките.
Късмет на теста 🍀

# 32
Прегнил 100 ще даде макс няколко единици отгоре. В магнерота има магнезий, не приемай повече според мен. Но-шпа е по-добре.

# 33
  • София
Здравейте, Плакенил Plaquenil-200mg. + На някой изписвано ли му е това лекарство по време на бременост? Пациента съм на доктор Стаменов и ми замени прографа с плакенил.Притеснява ме листовката му,че е за артрит и възпаления на костите. Някой пил ли го е по време на бременост?

# 34
Привет, на мен ми го изписаха вместо Програф. Трансфера ми е неуспешен.

# 35
И на мен също ми е изписан, но аз имах и леко повишен ANA screen. Явно си е протокол, който копират….

# 36
И аз го пих след трансфер, мисля че беше до 12гс и ми го спряха.

# 37
Здравейте! Извинявам се за глупавият въпрос , но тъй като съм нова в тази тема . Как процедирате през декември месец ? Пауза ли си правите през този месец, имайки в предвид предстоящите почивни дни на всички специалисти? Аз съм на естествен цикъл , предният предният месец нищо не се получи , просто ме върнаха на пункцията защото не виждали нищо, моята докторка не присъстваше тогава и никой нищо не ми каза.

# 38
Да, когато почиват няма кой да те прегледа. Аз правя вливки всеки месец и сега ме сюрпризираха, че и имунологичната лаборатория също нямало да работи две седмици, а ми е рано за контрола.

# 39
Има ли информация дали клинична лаборатория ще работи седмицата 23-29 и какво ще е работното време? И тя ли е затворена?

# 40
По принцип тя си работи, няма как да я затворят, защото е за цялата болница, но само предполагам, официална информация не видях.

# 41
Здравейте. На сайта на болницата има публикуван график за работата на отделенията и специалистите.
https://nadezhdahospital.com/novini/praznichno-rabotno-vreme-3/

# 42
Здравейте момичета 🙃
Възможно ли е според вас след Прегнил 100 през ден стойностите на чхг да намалят на 5ти и 6ти ден и от 2.03mIU/ml  на 1.95mIU/ml ( предишния ден имах инжекция дори) и падащ прогестерон от 31 на 14... те първа за расте ? Плюс силни болки в кръста от днес на 7ми ден и пмс..

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:48 от Whitefox490

# 43
Здравейте! След Импо+ и резултат 1, направихме вливка преди трансфер и започнах програф, имуран и плакинил. Върнахме 2 ембриона. Само че резултата е твърда нула. И сега дерзанията са големи. Какво още може да се предложи като изследвания или дали някоя се сблъсквала с подобен резултат. Не е правен ПИД на ембрионите и не желаем да се прави такъв.

# 44
Misha_, правили ли сте биопсия на лигавицата? Хормони предполагам, че са изследвани, след като сте предприели инвитро. Каква е причината да не искате ПИД? След проверка на лигавицата и хормони, това е следващата стъпка, която би спестила напразно чакане и финанси.

Общи условия

Активация на акаунт