Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 40 116
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
Ако имате някой близък, може да пробва сега да вземе каквото ви е необходимо до преглед от аптеката на болницата (давали са ми и без рецепта) или от друга аптека (най-вече на ivf клиника) и да ви ги прати. Или да проверите във форумите тук и във fb, момичета често предлагат останали лекарства. Тестовете може да ги направите в Англия, нищо че се бавят. Прилагате лекарствата и след излизане на резултат от теста се обаждате в манипулационна за коментар. 
Пуснете на 10ти ден, достатъчно показателно ще е. Така дори да излезе на 12ти ден, ако е положителен (пожелавам ви да е така!) ще имате време да реагирате и да се организирате някак, за да си вземете още лекарства.

Благодаря! И това е вариант. Просто така съм забила в момента...
Видях в сайта , че искат преглед след 10- 12 дни след положителен резултат. Но ще ми дойде в повече ако се прибера само да си взема лекарствата и след 10 дни отново за преглед. Но определено ще го обмисля! ♥🍀

# 16
Момичета, при индекс на имунен баланс 2 каква терапия са ви пускали? Аз доколкото разбирам, има проблем с имунологията.

# 17
  • София
С индекс 1 на мен ми изписаха Имуран и Програф и R1. Още не знам дали има ефект.

# 18
theDoodLe , вижда ли се имунологичната биопсия в профила, или на прегледа я коментирахте? Аз още чакам моята. Микробиологичната ми излезе още понеделник, на едно заедно с вирусологичната. Не сме пускали ИМПО на този етап.

# 19
  • София
Вижда се, да, в съкратен вариант - само кой индекс излиза, без подробните показатели. Става готова за около две седмици.

# 20
Излезе точно седмица след биопсията, микробиологичната и вирусологичната излязоха супер бързо - за 2-3 дни. Моят час за коментар е чак другата сряда.
В самия резултат нищо съществено не пише, освен цифричката, която, доколкото се ориентирам, не е много добър резултат. Има и коментар, че има имунологични отклонения.
Ние сме на естествени опити засега, не знам в такъв случай какво ще предложат като лечение. Аз си признавам, че доста се притеснявам от терапиите, които предписват, защото не знам какво в организма могат да разбъркат. Но пък толкова жени са на тях и са си съвсем добре, може би се стресирам излишно.

# 21
Излезе точно седмица след биопсията, микробиологичната и вирусологичната излязоха супер бързо - за 2-3 дни. Моят час за коментар е чак другата сряда.
В самия резултат нищо съществено не пише, освен цифричката, която, доколкото се ориентирам, не е много добър резултат. Има и коментар, че има имунологични отклонения.
Ние сме на естествени опити засега, не знам в такъв случай какво ще предложат като лечение. Аз си признавам, че доста се притеснявам от терапиите, които предписват, защото не знам какво в организма могат да разбъркат. Но пък толкова жени са на тях и са си съвсем добре, може би се стресирам излишно.
Най-добре недейте да четете листовките на медикаментите. Единствено ще се натоварите допълнително психически.
Аз бях с имунен баланс 1. Обясниха ми, че имунитета ми бил твърде висок за забременяване и организма отхвърля ембриона. Дадоха ми програф, имуран и имах вливка преди трансфер. Все още не знам какъв е резултата Simple Smile

# 22
Вири, имунологичната не излиза в профила.
Това, което са писали момичетата за цифричката е Импо+
Щом не си правила Импо, няма да имаш резултат в профила.
Имунологичната ще я коментирате с док и можеш да си заявиш разчитане за теб на информация. В нея има информация за НК клетките

# 23
Благодаря за ориентира Smirk Иначе и моята микробиология излезе бързо. Петък беше биопсията и понеделник имах резултат.

# 24
Здравейте
Имах замразен транфер на 2.12 и днес направих кръвен тест за бременност, който за съжаление беше отрицателен. Това е 2ри неуспешен трансфер и аз и съпругът ми доста се разстроихме, но няма начин продължаваме нататък.
Имам още 2 замразени ембриончета - качество АБ и СС, така че има надежда нещата да се получат от този опит.
Въпросът ми е, има ли някакво изследване (може би нещо имунологично?), което да настроявам да не направи преди следващия трансфер? Вече е късно за генетично изследване на ембрионите, но ако се наложи 2ра инвитро процедура задължително ще направим такова.
Хормоните изкарват тялото ми извън баланс и ако е възможно с някакво изследване да си спестя хипотетични бъдещи неуспешни опити, предпочитам да го направя. Ще питам и репродуктивния ми специалист, но предпочитам да имам предварително идея какво да питам
Мерси предварително за информацията

# 25
Дами, след като всички изследвания ми бяха добре, включително имунулогията без никакви отклонения – Чапанова много настояваше за „импо +“, което е нещо си тяхно…
Какво означава това? Резултат ми е 3 от 0 до 6, пише, че имало отклонения.

# 26
rhin, теоретично ембрионите могат са бъдат размразени, биопсирани за ПИД и замразени отново. Може да откажат за този, който е CC, защото има шанс да не преживее повторно размразяване, но за AB не би трябвало да е проблем. Все пак ако са замразени заедно, едва ли ще се съгласят ембриозите.
Относно имунологични изследвания- има много. Имунологична биопсия от матката, ИМПО+ като и двете са с материал от ендометриума, отделно има и имунологични кръвни изследвания. Кажете на лекаря си, че искате да направите допълнително каквото може и ще ви предложат каквото сметнат за необходимо.

ani, ще ти предложат някое от лекарствата с вътрематочна апликация вероятно (R1, PBMC...), евентуално и някой имуномодулатор тип програф. Какво точно седи зад резултата никой не може да каже, точно защото си е изследване и класификация на Надежда. Но имунологичните клетки в матката и в кръвта са много различни неща и имат различно действие към забременяването. От това, което съм чела имунологичните клетки в матката по-скоро имат за роля да подпомогнат имплантацията и самата бременност, така че липса на отклонения в кръвни имунологични изследвания не изключва проблем в матката.

# 27
Дами, след като всички изследвания ми бяха добре, включително имунулогията без никакви отклонения – Чапанова много настояваше за „импо +“, което е нещо си тяхно…
Какво означава това? Резултат ми е 3 от 0 до 6, пише, че имало отклонения.
Аз бях 3,и след лепило Р1 /постави ми го Чапанова/имам успешен Зет при доктор Стаменов и вече съм 27 г.с. с близнаци. Пожелавам успех и на вас.🍀🍀🍀

# 28
Здравейте момичета ,
Днес съм трети ден след зет на балансирано 5 дневно ембрионче. Изписани са ми Фраксепарин, Зарзио, прегнил 100  през ден, циклогест 2×1 и магнерот 3×1
Прогестерона ми в деня на трансфера беше 17 и малко а днес реших да го проверя пак  се беше качиш до 30. От вчера имам леки крампи в левия яйчник + главоболие , което продължи и до тази сутрин. Днес главоболие намаля , но за сметка на това имам страхотно схващане от таза на доло към краката и лека гадна тъпа болка. Не минава от нищо!
 Дали може да е от това, че прогестерона се е качил по бързичко?  Или е след днешната инжекция прегнил?

# 29
Здравейте момичета ,
Днес съм трети ден след зет на балансирано 5 дневно ембрионче. Изписани са ми Фраксепарин, Зарзио, прегнил 100  през ден, циклогест 2×1 и магнерот 3×1
Прогестерона ми в деня на трансфера беше 17 и малко а днес реших да го проверя пак  се беше качиш до 30. От вчера имам леки крампи в левия яйчник + главоболие , което продължи и до тази сутрин. Днес главоболие намаля , но за сметка на това имам страхотно схващане от таза на доло към краката и лека гадна тъпа болка. Не минава от нищо!
 Дали може да е от това, че прогестерона се е качил по бързичко?  Или е след днешната инжекция прегнил?

Стискам ти палци Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover Дано не е от лекарствата !

Общи условия

Активация на акаунт