Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 93

• 39 288
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Аз не се чувствах добре от т.нар женска формула. Започнаха да ме болят ставите, получих обрив по крайниците и ги спрях, т.к. Според мен не бяха подходящи за мен. На тяхно място ми изписаха ovaboost.

# 616
Мъжът ми пи три месеца от мъжката формула и имаше супер резултати. Много, много ги препоръчвам.
Аз пих от женската формула номер 1 и 3, но точно тогава ми се разбърка цикъла и ги спрях на втория месец. Според лекарката няма как да е от добавките, но аз предпочетох да си взимам отделни и да знам от кое колко пия точно. Имам приятелка, която е на същите добавки, и е супер доволна.

# 617
Благодаря ви за бързите отговори, момичета!

А можете ли да ми препоръчате други добавки за подобряване качеството на Я, защото явно тези на д-р Стаменов няма да мога да си ги купя, щом се дават от манипулционна.

# 618
Здравейте!
Идвам тук след два неуспешни опита в Пловдив.
Обмислям преместване в София, евентуално Надежда. Бих искала да попитам за препоръки за лекар. Разбрах, че при някои записването на часове е много трудно и изисква доста чакане.
Също така в сайта иска да попълвам някаква анкета и не виждам опция за избор на репродуктивен специалист. Та как се случват нещата там в началото?

# 619
  • Sofia
Здравейте!
Идвам тук след два неуспешни опита в Пловдив.
Обмислям преместване в София, евентуално Надежда. Бих искала да попитам за препоръки за лекар. Разбрах, че при някои записването на часове е много трудно и изисква доста чакане.
Също така в сайта иска да попълвам някаква анкета и не виждам опция за избор на репродуктивен специалист. Та как се случват нещата там в началото?
Попълваш формата им и те се свързват с теб до няколко дена/седмици. Аз мисля, че чаках не повече от седмица докато ми се обадиха. Реално те ти предлагат лекар при който да те запишат, но мисля, че няма да е проблем, ако не си доволна от предложението им да попиташ за друг. На нас ни предложиха Персенска първоначално и започнахме с нея, но след доста процедури включително и инвитро без успех и без търсене на причина да не става решихме да се разделим с нея и от началото на тази седмица сме при Чапанова. Първият ни преглед протече много добре според мен. Беше доста дълъг (нещо което при Персенска не се случва). Задаваше много въпроси за здравословни проблеми и назначи доста изследвания. Общо взето останах доволна. Много хубаво ни и насочи къде да търсим проблема. Тъй като сме били само на един преглед при нея не мога да кажа много, но разликата е огромна спрямо прегледите ми при Персенска (под 5 мин, включително и първичният ни). При смяната се колебаехме дали да изберем Чапанова или Кайрякова, понеже съм имала допирни точки с Кайрякова и ми беше допаднала.

# 620
  • София
Благодаря ви за бързите отговори, момичета!

А можете ли да ми препоръчате други добавки за подобряване качеството на Я, защото явно тези на д-р Стаменов няма да мога да си ги купя, щом се дават от манипулционна.

Моята докторка ми предложи тези като алтенратива на добавките на д-р Стаменов. https://fertilaid.bg/produkt/fh-pro-%d0%b7%d0%b0-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8/ Според мен имаше резултат.

# 621
За записването за първи преглед мога да добавя, че като ви се обадят към кого сте разпределени, можете да кажете, ако искате при друг и те ще ви запишат без проблем. Единствено може да се наложи да чакате малко повече за час, ако искате конкретен лекар. Изключвам Стаменов де, там вече е много чакането.

# 622
Здравейте, за трети пореден път ми взимат Импо+. От 3 паднах на 0. Някой има ли опит в подобна ситуация?

# 623
Аз бях в подобна ситуация. Резултатът първоначално ми беше 3, след един месец на програф падна на 1. Много се бях сдухала. След това правих два месеца терапия PBMC (първия месец) и R1 (втория месец) и резултатът ми се повиши до 5. Не се отчайвайте, ще се намери решение! Стискам палци да стане по-бързо и да имате трансфер скоро 🥰
Здравейте, за трети пореден път ми взимат Импо+. От 3 паднах на 0. Някой има ли опит в подобна ситуация?

# 624
Здравейте, как се свързвате с репродуктивния ви лекар за разглеждане на резултати от изследвания?

# 625
Зависи за какво - за биопсии съм си запазвала час, като излязат резултатите, за да ги коментираме. За хормони, от които зависи как продължаваме процедури, винаги се обаждат.
Ако звъннете на регистратура, ще кажат какво да правите.

# 626
Здравейте, подарявам останали инжекции Зарзио и почти пълна кутия Програф. Лично предаване за София.

# 627
Здравейте, чакам PGT с NGS от Надежда на 2 петдневни ембриона. Ембрионите са биопсирани във вторник на 22.07.2025г., някой знае ли колко най-бързо е възможно да излезе резултата? Предварително благодаря!

# 628
Здравейте, чакам PGT с NGS от Надежда на 2 петдневни ембриона. Ембрионите са биопсирани във вторник на 22.07.2025г., някой знае ли колко най-бързо е възможно да излезе резултата? Предварително благодаря!

от 3 до 4 седмици

# 629
Здравейте, имам едно успешно инвитро през 2015, останаха 2 замразени ембриона, за които плащаме до 2018та, след, което не сме подписали анекси за удължаване на срока. В последствие се разведох с мъжа ми и от 3 години съм с нов партньор, с който правим опити за бебе. Бях при Тихомирова и тя видя, че все още ембрионите седят. Не мога да открия първия договор, но имам спомен, че имаше клауза, че при неплащане имат право да ги унищожат или ползват за учебни цели. След последния анекс, не са ни търсили за подновяване или плащане. Някой има ли толкова стар договор, за да провери. Отделно се притеснявам, да не ме накарат да платя 7 години съхранение, ако пак стигнем до ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт