Априлче 2025г./тема 4/

• 27 702
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Далинда, ще пробвам нещо със сигурност. Може би възглавницата...с тези масажи малко се притеснявам.

# 316
Момичета, привет! Simple Smile Утре предпразнично ще ходя на обременяване с глюкоза, забравих да попитам АГ дали мога да пия вода преди изследването, вие знаете ли?

# 317
Иве, не може да пиеш вода. Аз моя тест ще го направя след празниците.

# 318
Иве, не може да пиеш вода. Аз моя тест ще го направя след празниците.

Много благодаря за споделеното, хич не ми се занимава, но поне да минава. Надявам се да не са много зле резултатите да си хапна на Бъдни вечер малко въглехидрати 😀

# 319
И аз след празниците ще го правя обременяването, а за утре успях да запиша час за д-р Маринов за фетална ехокардиография😇

# 320

Дали можете да ми кажете колко е голямо бебчето защото не разбирам 🧐

# 321
# 322

Доколкото видях с вас сме с термин на 23.04.25, трябва да сте в 22-23 г.с ?

# 323

Доколкото видях с вас сме с термин на 23.04.25, трябва да сте в 22-23 г.с ?
Да, 23.04 ми казаха

# 324
Относно ОГТТ на мен ми казаха, че не е проблем да си пия вода преди теста. Единствено спазих 12 часа (даже бяха 13-14) не бях яла храна, но водичка си пих, че иначе щях да се гътна.😃
Знам, че по време на самият тест не се пие вода (2 часа), казаха ми че това е достатъчно. 👌🏼

# 325
  • София
Момичета, излезе ми розов лишей на ръката и май и на другата ще ми излиза. Някоя да се е сблъсквала с такъв? Мислех, че съм те изгорила, но проверих и си е вид лишей. Мажа го с разни кремчета, но не е минал, а на преглед съм на 9ти.
Прилагам снимка.

# 326
Вода не трябва да се пие преди ОГТТ, поне 2-3 часа преди да се вземе първата проба не трябва да се приема вода. Иначе водата в стомаха ще разреди разтвора.
За лишей може да се вземе Dexem, който е без кортикостероиди и няма проблем да се маже без консултация с лекар. 🤗

# 327
  • София
Вода не трябва да се пие преди ОГТТ, поне 2-3 часа преди да се вземе първата проба не трябва да се приема вода. Иначе водата в стомаха ще разреди разтвора.
За лишей може да се вземе Dexem, който е без кортикостероиди и няма проблем да се маже без консултация с лекар. 🤗

Благодаря!

# 328
Кактусче, водата в стомаха стои точно около10мин. 😄 разбира се не е ок да се нагълточиш преди теста с 2л вода.
Няма да навлизам в спорове, просто за мен би било мъчно и неоснователно да се лиша от вода. Simple Smile

# 329
Момичета, включвам се, за да Ви пожелая светли и щастливи коледни празници ❤
Бъдете здрави и благословени вие и целите Ви семейства!
А от догодина сърцата и домовете ни ще са наистина пълни ❤

Общи условия

Активация на акаунт