Априлче 2025г./тема 4/

• 25 661
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Термин 19.04 - момче Simple Smile

# 736
Още едно момченце на 19ти😊
Като ви слушам, никакви дрешки не съм му взела.  Няколко бодита и шапка Joy като изляза болничен ще вършея.

# 737
Наистина ще бъде полезно, ако някоя мама вече минала по този път каже какви дрешки са необходими за началото и колко като количество. Имате ли идея вече за комплект за изписване?

# 738
  • Смолян
Рали искаш да кажеш, че съм била доста скромна с покупките ли Grinning Първо дете ни е и нямам идея колко бройки от какво ни трябва. Нито пък какво точно ни трябва и кой размер колко време ще го носи. Ако имате идея какво още да взема давайте съвет Simple Smile
Не, не даже се олях и половината няма да успее сигурно и да ги носи.

# 739
Наистина ще бъде полезно, ако някоя мама вече минала по този път каже какви дрешки са необходими за началото и колко като количество. Имате ли идея вече за комплект за изписване?

Нищо не сме взели, не знам колко бройки от какво да взимам, също още не мога да се ориентирам каква дебелина да са дрехите. 🤣 Излишно е да казвам, че понякога леко се паникьосвам. Мисля от другия месец да започна да купувам.

# 740
Рали, би трябвало да е при над 8 - 1 час след храна.
Моля да ми напишете пола на бебчетата, за да го добавя към термините. 🩵🩷 Който желае 🤗
ПП за скрит текст, за да не стават дълги цитати: [spoiler*] цитат/текст[/spoiler*]
Само махате звездичките.

Момченце🩵

# 741
  • Варна
На мен тази вечер кръвното ми никак не е добре.
Не знам дали е защото хапнах лимон, но явно ми беше паднало доста кръвното. Измерих го 96/58. Реших че трябва да го вдигна с нещо и хапнах черен шоколад, само че ми се вдигна само долната и след известно време стана 94/64..........Реших да полегна малко с крака вдигнати леко нагоре, и след известно време измерих пак - 92/73. От тогава не го меря, просто останах да лежа в нормална поза и си взех един бърз душ, но направо не смея да го меря пак.
Отделно днес ннещо от фраксито сутринта, цял ден ми прави капка кръв. Сега след банята си сложих един бял потник и сега гледам че има петно кръв.....нещо не е наред.

# 742
Моят термин 24.04. момиченце. Аз съм купила само една бяла шапка. Нищо друго. Смятам вече другата седмица да огледам дрешките от дъщеря ми и тогава да купувам. Иначе сезонът ще е променлив. Помня първата пролет на детето ми беше рекордна жега. Миналата пролет пък беше дъждовна.

# 743
Рали, би трябвало да е при над 8 - 1 час след храна.
Моля да ми напишете пола на бебчетата, за да го добавя към термините. 🩵🩷 Който желае 🤗
ПП за скрит текст, за да не стават дълги цитати: [spoiler*] цитат/текст[/spoiler*]
Само махате звездичките.
Момченце💙

# 744
Demetra, автокоректорът няколко пъти ти преправи терминът от 27 на 23ти април, да видим дали е знак 😅
На Мила не спря също да го преправя от 19ти на 17ти 🤣
🩵🩷
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМИЧКА: https://m.bg-mamma.com/?topic=1729582.new#new

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 22:13 от Kactus

# 745
Demetra, автокоректорът няколко пъти ти преправи терминът от 27 на 23ти април, да видим дали е знак 😅
На Мила не спря също да го преправя от 19ти на 17ти 🤣
🩵🩷
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМИЧКА: https://m.bg-mamma.com/?topic=1729582.new#new

Хаха ами 23-ти съм си набелязала като дата за секцио, но всичко е божа работа. Важното е да родим живи и здрави бебенца  и всичко да мине благополучно😊❤

# 746
И аз съм в отбора на момченцата. 🩵

Общи условия

Активация на акаунт