Витамин D, децата, майките, възрастните и зимата...7

• 31 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София

В Геника няма пък кога може да има интоксикация и според това резултата е ок

# 481
Някой ползвал ли е този :

# 482
При мен пише малко повече - над 100 имаме интоксикация.

Благодаря за мнението ,че вече няколко пъти вече го повтарям Laughing

# 483
Момичета, предписаха ми по Солигамма 20000, веднъж седмично, но не попитах за какъв период да е тази доза.  Вит Д е 26.7.
Някоя от Вас приема ли този продукт?

# 484
Aко не ме лъже паметта , те бяха 10 таблетки в опаковка, тоест 2,5 месеца. Напълно достатъчно за лечение на недостиг.

# 485
Можеш да изпиеш цялата опаковка, да за 2,5 месеца стига.
Аз съм на същият препарат на по две на седмица за месец, после като теб само по едно.
Т. Е не се притеснявай няма да предозираш.
10 таблетки са в опаковка

# 486
  • оттам, откъдето започва България
В тази връзка, резултатите ми от днес. Втрещена съм!
Последно пих вит. Д на 16.02., изчаках и това е резултатът. Досега паратхормонът никога не ми е бил висок.

Скрит текст:

# 487
В тази връзка, резултатите ми от днес. Втрещена съм!
Последно пих вит. Д на 16.02., изчаках и това е резултатът. Досега паратхормонът никога не ми е бил висок.

Скрит текст:

Следва да се консултирате с ендокринолог, особено ако имате някакви оплаквания

# 488
Ходя аз, но смисъл няма. Сама си правя периодично изследвания. Unamused

# 489
Ходя аз, но смисъл няма. Сама си правя периодично изследвания. Unamused
Каква доза приемахте?

# 490
5000+100 вит. К2

# 491
Момичета, предписаха ми по Солигамма 20000, веднъж седмично, но не попитах за какъв период да е тази доза.  Вит Д е 26.7.

И на мен ми го предписаха и обмислям сутрин да го приемам след закуска, но да попитам влияе ли се от някоя храна или ако пия кафе след това?

# 492

И на мен ми го предписаха и обмислям сутрин да го приемам след закуска, но да попитам влияе ли се от някоя храна или ако пия кафе след това?
Добре е с някаква храна с повече мазнини, на обяд най-добре. Заедно с кафето не е добре.

# 493
Здравейте отново! Бях писала преди време, че съм с остър дефицит на витамин Д и имам проблеми с костите и ставите. Пия Вигантол от един месец, два пъти седмично по 25 капки. От тази тема, а не от лекари, разбрах, че успоредно с витамин Д се приемат и магнезий и витамин К. И на собствена глава от един месец почнах вечер да приемам Магне Доро ликуид сашета, но чета и чета, ами то май никакъв магнезий няма в тях. Бихте ли ми препоръчали някакъв, вие какъв пиете, чувам, че на Iherb продуктите били много хубави? И как го пиете и колко, че да не предозирате? Личната ми се накара, че съм си играела малко на руска рулетка с тези витамини, не се пиело нон стоп, правело се почивка, защо ми бил този магнезий.... Отделно, сама си пуснах изследване за калции, ще кача резултатите. Според тях трябва или не трябва да пия витамин К? А наред с всички тези витамини, може ли да приемам и ходроитин и глюкозамин сулфат за костите?

# 494
А как решихте че "то май никакъв магнезий няма в тях"? Е, точно тия сашета и аз не бих си ги взела но то е защото избягвам подсладени неща и защото такива дози са неоправдано скъпи като цена за бройка.
В iHerb са стотици не ами хиляди марки, питате конкретно за техните собствени марки или по принцип за нещо купено от там?

Общи условия

Активация на акаунт