Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 53 370
  • 453
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,

Sameday ли доставят до адрес пратките от Fashion days?

# 196
Здравейте,

Последната пратка ми я доставиха Спиди. Връщането също с тях беше.

# 197
Здравейте,

Последната пратка ми я доставиха Спиди. Връщането също с тях беше.

Благодаря за информацията!

# 198
Моята идва със Sameday, мисля че ги разпределят според натовареността.

# 199
Давам отчет от последните покупки
Непромокаемо яке Hugo

Не е за якета вече, но зимата точно такова търсех и свга като видях това веднаха поръчах. ХС, много добре застана, повече даже ми харесва и от на модела, цветът страхотен, дебелина супер за мен. Доволна.

Сникърси Michael kors, видях ги по-евтини сега в обувки бг, но за 20 лв нещо не ми се занимаваше да отказвам от тук и пак да поръчвам. Харесаха ми на първо четене, ще видим като ги понося. 37 номер, какъвто съм, станаха си ми перфектно

# 200
Може ли линк за якето, има ли качулка?

# 201
# 202
  • пустинята Гоби
Много хубаво яке, с чуден цвят.

# 203
  • на Мелмак
Преди няколко години върнах такива сникърси, златното отзад се скъса, напукаха се. Дано вашите са ок. Но знайте, че имате гаранция. Иначе чантата, която им купих още си я нося Joy

# 204
О много неприятно, дано да са ок. Имам много подобни на Гес, които страшно много си харесвам, но след 4г доста активно носене тъй като са ми любими започна да им се бели кожата и трябва да се разделя с тях. Като цяло съм доволна и от Гес въпреки противоречивите мнения, та от МК имам по-високи очаквания попринцип.

# 205
  • София
О много неприятно, дано да са ок. Имам много подобни на Гес, които страшно много си харесвам, но след 4г доста активно носене тъй като са ми любими започна да им се бели кожата и трябва да се разделя с тях. Като цяло съм доволна и от Гес въпреки противоречивите мнения, та от МК имам по-високи очаквания попринцип.
MK са с много по-добро качество от Guess и Liu Jo (както и Karl, Love Moschino и пр). Имам много чанти и обувки и не са ми мръднали. Вярно, че си пазя нещата, но помня как една чанта на Liu jo буквално сама си се разпадна Sad А не беше никак евтина..

# 206
  • Велико Търново
Здравейте! Не зная дали тук е мястото да питам, за което се извинявам, но търся ваучер за фешън дейс.

# 207
# 208
  • Бургас
Изтекъл е този код.

# 209
Здравейте, за първи път направих заявка за връщане на продукт, и получих имейл, че куриерската фирма ще се свърже с мен в рамките на 4 дни.

Действително ли се чака толкова дълго куриер да дойде на адрес, и как става уведомяването, защото ако трябва да ги чакам 4 дни, и куриера да ми звънне пет минути преди да е на адрес, ще е много неприятно...

Общи условия

Активация на акаунт