Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 53 357
  • 453
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Някой купувал ли в рокля Tatuum ? Интересува ме размера дали си отговаря и качеството, дали е добро е Simple Smile
Благодаря!

# 181
Здравейте, моля за имейл на ФД. Искам да направя рекламация на обувки, но в приложението ме насочва към контактна форма на румънски само.

# 182
За рекламация, аз звънях на националния телефон. Питаха за номер на поръчка и ми изпратиха имейл, на който да върна в отговор описание на дефекта и снимки.
0700 17 660 е телефона. Имат срок от месец да отговорят и да поискат данни за взимане на дефектния продукт.

# 183
Аз съм имала комуникация с тях на този: fashion@fashiondays.bg

# 184
Тук съм да ги похваля… Вчера поръчах в 7ч сутринта и днес поръчката ми е вече доставена!

# 185
  • Някъде там
mystic woman, може да погледнете и Fossil, имат малко по модерни модели, по разпознаваеми са и са достъпни.

Друг вариант e да погледнете моделите на Casio Edifice, които изглеждат като много луксозни часовници, но също са достъпни. Някои от моделите имат Bluethooth, соларно захранване и т.н.

# 186
Търся този елек Liu Jo в размер ХЛ. Имам Л, но ми е тесноват на бюста. Кога е свършила цялата номерация не знам. И по други сайтове не го намирам. Моля ако някой го има и мисли да го връща, да ми пише.
https://fashiondays.page.link/f1tYi1dEUbC77qCM9

# 187
  • София
И моята поръчка от вчера, късния следобед, днес я взех. Много бързи!

# 188
  • София
Само моята от вчера, днес я нямаше..Дано утре да е на линия..

# 189
  • Стара Загора
Има ли актуален код?

# 190
  • Sofia
А какво поръчвате, похвалете нещо Simple Smile

# 191
# 192
Здравейте,
И аз да питам няма ри от онези кодове за 10% които имаше преди?
Харесах няколко тениски за детето, ще ги покажа, но не са изгодни като цяло, но то веч ньма такива изгодни както преди Sad

# 193
Аз напоследък съм доста доволна и поръчвам предимно от ФД, бързи са, бързо става и връщането включително и на парите.
Последните ми полупки са две тениски
Тази на Liu jo

Беше намалена, на живо ми харесва повече как стои от на снимката, материята е хубава
И тази на Karl

Материята мноого ми допадна, плътен и хубав памук

# 194
Аз напоследък съм доста доволна и поръчвам предимно от ФД, бързи са, бързо става и връщането включително и на парите.
Последните ми полупки са две тениски
Тази на Liu jo

Беше намалена, на живо ми харесва повече как стои от на снимката, материята е хубава
И тази на Karl

Материята мноого ми допадна, плътен и хубав памук

Много ми хареса тениската на liu jo, поръчах си и аз. Нямаше хс и пуснах с, искам да е леко свободна, дано да не е много оувърсайз ☺

Общи условия

Активация на акаунт