Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 53 311
  • 453
  •   1
Отговори
# 210
Да и щом е такъв отговорът на заявката, ще дойдат от Sameday. При мен дойдоха на 4-тия ден в 19 вечерта и направо звънна куриерът "пред входа съм". Тези са неадекватни и така работят, много пъти е коментирано. Междувременно се бях обадила да кажа, че заявката за куриер не е изпълнена в рамките на тези 4 дни и те казаха, че анулират тази заявка и пуснаха нова заявка за лично предаване през easybox. Ама като звънна куриера, все пак му връчих пакета, защото боксът ми е доста далече, а тогава беше стачката на ГТ. После се обадих във Fashion Days, та го обясних това. Върнаха ми парите вече, но от първата заявка до връщането, загубих време и станаха повече дни.
По първите букви на заявката се познава кой куриер ще дойде, ама това могат да ти го кажат от Fashion Days. Моята беше нещо с AW сякаш.

# 211
Да и щом е такъв отговорът на заявката, ще дойдат от Sameday. При мен дойдоха на 4-тия ден в 19 вечерта и направо звънна куриерът "пред входа съм". Тези са неадекватни и така работят, много пъти е коментирано. Междувременно се бях обадила да кажа, че заявката за куриер не е изпълнена в рамките на тези 4 дни и те казаха, че анулират тази заявка и пуснаха нова заявка за лично предаване през easybox. Ама като звънна куриера, все пак му връчих пакета, защото боксът ми е доста далече, а тогава беше стачката на ГТ. После се обадих във Fashion Days, та го обясних това. Върнаха ми парите вече, но от първата заявка до връщането, загубих време и станаха повече дни.
По първите букви на заявката се познава кой куриер ще дойде, ама това могат да ти го кажат от Fashion Days. Моята беше нещо с AW сякаш.

Лелее, ужас...Много им е зле организацията явно.

# 212
Свържете се с тях и им кажете, че не Ви устройва. Могат да генерират нова товарителница с друг куриер.

# 213
Снощи в 19ч пуснах заявка за връщане и получих същото съобщение за 4 дни. Днес сутринта в 9ч ми се обадиха от Speedy, че са на адреса. Сега като гледам всичките ми заявки за връщане са с товарителници AWB и после поредица от цифри само (а са идвали и Sameday и Еконт на адрес, не само Спиди), а когато съм връщала през easybox e комбинация от букви и цифри.

# 214
  • София
AWB е съкращение на Air Waybill, което на български е товарителница. Може би по цифрите бихте могли да се ориентирате. 10.... - Еконт; 52..., 62... - Спиди.

# 215
Има ли код в момента? Мерси

# 216
А дали не запарва това яке? Синът ми имаше точно с такава материя- рециклиран полиестер и изобщо не му топлеше.

# 217
Мацки,предварително се извинявам,защото темата сигурно е обсъждана многократно.Не намерих в търсачката коментар от близко време,а и ми се иска някой със скорошен опит.В момента тече намаление и чантите на Furla са на страхотни цени,но аз продължавам да се питам оригинални ли са?Още повече съмнение в мен поражда,че конкретния модел,който искам, в размера-предлаган в Fashion days го няма в нито един официален магазин,в този размер.А не е като да не съм го издирвала,защото ми трябваше за повод.Направи ми впечатление и за други модели и размери,които ги има също само при тях,и никъде другаде.

# 218
Миналата седмица поръчвах Furla от тях. Нямаше никакъв проблем. Пристигна си с всички етикети и предпазни опаковки, както идва и от официалния сайт. Единствено не ми направи приятно впечатление, че за скъпа стока би било по-добре да е опакована в кутия, а не найлонов плик или поне да е с бъбъл фолио, защото е възможно кожата да се прегъне при превоза.
p.s. Сега отворих сайта отново и чантата от миналата седмица в момента е по-скъпа със 150лв. (същия цвят и размер), така че не знам за каква Коледа посред лято говорят. Моя съвет е да погледнете и намаленията в официалния сайт, които по мой спомен са през юни. Те също са доста големи.

# 219
  • пустинята Гоби
50% намалят чантите на Furla от официалния сайт. И аз ги чакам, че съм си харесала модел.

Купувала съм друга марка чанта от ФД. За мен са оригинални, нося си я - не е мръднала.

# 220
  • на Мелмак
Имам портфейл на Фурла от сайта на няколко години-чудесен е!
Имам чанта от Италия, от магазин на Фурла, която се изтърка и разши за месец и половина. Така, че гаранция няма Grinning

# 221
И за мен са си ок нещата от сайта, сега поръчах една фурла за подарък от там - много добра цена излезе както беше намалена с кода.
Иначе имам на Пинко и си е оригинална, последно си поръчах една на Армани, също съм доволна.

# 222
Има ли актуален код? Благодаря

# 223
Заявих връщане и нямах опция за оставяне в sameday box-a, а само за взмане от куриер (от адрес). На някой да му се е случвало..?

# 224
Заявих връщане и нямах опция за оставяне в sameday box-a, а само за взмане от куриер (от адрес). На някой да му се е случвало..?

Ако връщате повече от един артикул не дава опция за оставяне в sameday box.

Общи условия

Активация на акаунт