Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 54 252
  • 468
  •   2
Отговори
# 465
Пробвайте да дадете адрес и друг автомат, където има по-големи кутии. Аз така не можех да получа/ върна нещо, защото бях дала малки кутии. Смених локацията с друг адрес, където явно е имало големи кутии, и стана. Беше май към Mania, но може да е същият проблем.

# 466
По-скоро е защото задавате 2те чанти накуп за връщане.
Аз имах скоро 5 артикула от 2 поръчки и за да ползвам кутия на easybox трябваше да ги разделя всеки на отделен пакет за връщане.

# 467
  • Пловдив
Пробвах по един артикул и вече ми дава опция за Easybox. Трябва да ги направя едно по едно и много да се внимава после кой код и коя кутия за кой артикул е Simple Smile
Само не можах да разбера как да ги слагам в кутията - само в найлоновото пликче ли? Защото нямам куриерски пликове за всичко, което ще връщам.

# 468
Пробвах по един артикул и вече ми дава опция за Easybox. Трябва да ги направя едно по едно и много да се внимава после кой код и коя кутия за кой артикул е Simple Smile
Само не можах да разбера как да ги слагам в кутията - само в найлоновото пликче ли? Защото нямам куриерски пликове за всичко, което ще връщам.
Опаковайте в някаква опаковка просто, да не се вижда какво е само. За кодовете и аз следя кой за кой артикул е, но може и да няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт