Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 66 257
  • 579
  •   1
Отговори
# 570
Не е проблем, разбира се.

# 571
Здравейте
Нахлувам в темата със следното питане
От доста време /7-8 месеца/ не бях пазарувала от FD. Много си харесах една чанта и реших да я поръчам.Направих поръчката на 12.01.26., платих и от тогава ни вест, ни кост .....Дори бутона за отказ е активен, но ако откажа поръчката / въпреки, че не искам / , няма никакви телефони за връзка - не знам от кого да си искам възстановяване на сумата.
Ще се радвам ако някой се включи и ми разясни ситуацията, предварително благодаря Flowers Hibiscus

# 572
  • Бургас
Ако откажеш поръчката ще ти върнат парите, не е необходимо да им звъниш. Сумата до няколко дни ще се възстанови. Ако си искаш нещата изчакай още малко или им звънни да попиташ, защо се бавят.

# 573
Благодаря Flowers Hibiscus
Не откривам никакви телефони за връзка, само една форма за попълване, но до момента никакъв отговор няма ....

# 574
А какво време за доставка ви дава?

# 575
Здравейте
Нахлувам в темата със следното питане
От доста време /7-8 месеца/ не бях пазарувала от FD. Много си харесах една чанта и реших да я поръчам.Направих поръчката на 12.01.26., платих и от тогава ни вест, ни кост .....Дори бутона за отказ е активен, но ако откажа поръчката / въпреки, че не искам / , няма никакви телефони за връзка - не знам от кого да си искам възстановяване на сумата.
Ще се радвам ако някой се включи и ми разясни ситуацията, предварително благодаря Flowers Hibiscus
И аз съм със същия казус. Този път от сайта ви провалиха два подаръка за РД. Първият поръчах на 05.01. с дата за доставка 13-14.01. Мина този срок и никакво движение. Телефонът на първата страница не е активен. Писах през профила с чат бот и той ме прехвърли към жив човек. Обясни ми че доставката била дълга защото бил от външен склад и щяла да ми активира поръчката, каквото и да значи това. Оттогава положението е същото. Другият ми го даваше с доставка вчера, а вече е изместен за събота- понеделник. Ще видим какво ще стане. За първи път ми се случва да не се спазят датата за доставка.
Опитай през чата в профила да ги попиташ. Друг начин не намерих за връзка с тях

# 576
Аз съм имала такива казуси 2 пъти. Последния от лятото. Едни обувки не бяха налични, не ми е ясно защо държат неналични артикули, ама тяхна си работа. Интересното стана, като не ми възстановяваха парите повече от 3 седмици. И понеже вече съм я играла тая разправия, пуснах им през формата съобщение, направих screenshot и директно жалба към КЗП. Свързаха се с мен от fashiondays - парите се нареждали автоматично и заради това се получавали неизплащания. Интересното е, че ми се случва само с неналични артикули от поръчка. И никой от поддръжката им не следи какво се случва. Съветвам Ви да не се набутвате да звъните, защото с първия такъв артикул, говорих с поне 4 различни служителя и изпратих 2 или 3 съобщения на тая форма, която не знам изобщо дали работи.

# 577
  • Някъде там
И аз имах такъв опит с тях. Пуснах поръчка, платих и се започна едно чакане. Оказа се, че артикулът е изчерпан. В момента, в който отказах поръчката,  ми върнаха и парите.

# 578
А какво време за доставка ви дава?
Срока за доставка е 20-21
За информация поръчах от офиц. сайт на Guess  на 15 в късния следобед и днес си взех пратката.
Ще взема да анулирам поръчката и да си поръчам и чантата от сайта на Guess, дано не се е изчерпала

# 579
Аз не съм я отказвала, защото част от нея беше дошла, даже не знам дали съм имала опция отказ. Мисля, че не, защото в много кратък период след поръчката, получих съобщение, че артикулът е изчерпан.

Общи условия

Активация на акаунт