Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 56 660
  • 1 253
  •   2
Отговори
# 1 215
  • SF
Виктор си имаше салон в Бургас и преди участието си в Биг Брадър. Биг Брадър го премести в София, за да може да се бори за Теодора.

# 1 216
Евала.... Пребори се за салон. Човека апартамент продаде всичко заряза

# 1 217
И апартамент си купи в Дианабад. Имаше сторита.

# 1 218
Виктор е феята на зъбките в някакъв онлайн сериал Joy 🧚‍♀️

Реве ли и в този сериал?
Толкова ми е глуповатичък и нелеп този Виктор, ама се бута навсякъде с безинтересната си особа.

# 1 219
# 1 220
На снимката от статията все едно гледам Натали Трифонова, но при липсата на корем явно си е Ванеса.

# 1 221
Дано този път вкарат наистина представителна извадка, нещо като най-първия сезон. Тоест наред с простаците да има и нормални хора.

Изплува ми спомен как някой от съквартирантите в първия сезон споменаваше "Ад" на Данте Алигиери. Значи е имало поне някой попрочел малко.

# 1 222
Те останаха ли такива хора?
Ако си нормален дори няма да се явиш на кастинг според мен

# 1 223
Дано този път вкарат наистина представителна извадка, нещо като най-първия сезон. Тоест наред с простаците да има и нормални хора.

Изплува ми спомен как някой от съквартирантите в първия сезон споменаваше "Ад" на Данте Алигиери. Значи е имало поне някой попрочел малко.
Първите сезони на всякакви, все още непознати за нашия ефир риалитита, винаги са най-интересни и сполучливи. Но и едно време хората там не отиваха непременно за лайкове и последователи в Инстаграм и Онлифенс...

# 1 224
  • София
Доста хахави влязоха в ИВ и в Ергенът, та се чудя остана ли материал за ББ 🤪

# 1 225
Че и в Къщата на инфлуенсърите.  Божана чисти имидж, ама не й се получава.

# 1 226
Точно това е проблемът - има прекалено много риалитита и шансовете за слава / монетизиране вече не са толкова големи, така че на нормалните хора не им се занимава. Плюс че наградните фондове не са мръднали от 20 години насам.

# 1 227
НеГущерова след малко в “Преди обед” при Венета Райкова

# 1 228
Това зърната и ли са😞🤗

# 1 229
Някой, който е гледал американските и други издания, може ли да обясни как точно става този номер със стратегиите при тях? В нашия Брадър е абсолютно забранено да обсъждат номинации и да се наговарят, да не би в чуждите версии да е разрешено?

Общи условия

Активация на акаунт