Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 66 515
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 75
Атижа отчаяно страдаше за внимание към задника си. Влязла е да става фолк певица, надявала се е да стане известна поне като Тита или Гери-Никол, които пеят за и кълчат яки дупари.

Вниманието от Петър ѝ беше добре дошло, но още повече се зарадва на шамара на Ревльото. За съжаление в присъствието на разгоненото атрактивно Ивонне, пуританката моделка Ванеса, подобрената машина Беба, всераздаващата се пищна Веселка един фронт нямаше, където да се прояви и обособи. Горката.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 19:03 от Telesilla

# 76
  • София
На Атижа, ако й бяха направили нещо по-сериозно от пляскането, щеше да е още по-доволна... Вижда се, че тя няма нищо против, а рекламата си върви, под формата на коментари...

# 77
Стига, моля те. Виждала съм твоите теми. Много и различни шрифтове, все едно някой събрат на Ланеца ги е избрал. Анкети, които никой не чете. 😁 И снимки, мнооого снимки. Толкова, че скролването става досадно и никой не си прави труда да ги отрази. Приключвам с теб.
Хаха, била приключвала. Ако не разбра, визирах темите на друг човек. Аз не правя темите за Игри на волята и Островът на стоте гривни. А те са перфектни, също и тези на Фермата. Личи старание и огромен труд. А в анкетите дето “никой не чете” гласуват стотици хора.
Ти как смогваш това всичкото зрелище да следиш, че и теми към тях да коментираш?! Open Mouth

# 78
Атижа е потресаващо семпла. Но поне не е злоблива като Ванеса.
Нямам търпение Марио да се излъже да участва в друг формат а ла къщата на нещо си. Почти съм сигурна, че ще навие. Там би се видяла и другата му страна.

# 79
  • София
Марио ги обиждаше основно в началото. Поне тогава показваха как ги обижда и се заяжда. После изведнъж секнаха подобен тип кадри.

Радвам се, че Марио спечели. Факт е все пак, че той е ужасен дразнител.
Точно така, секнаха, а всеки излязъл оттам потвърждаваше, че той е хипер дразнещ..то и затова постоянно го номинираха. Т.е. продукцията ни е спестила доста кадри, за да му излъска образа и да го изкара жертвата, която всички нападат без причина...ти да видиш...

# 80
Направи си твоя тема тогава и си пиши там. 😁 Или още по-добре - направи си твой форум и не ни занимавай с глупавите си анкети.
Това не го решаваш ти обаче. А дали са “глупави” анкетите, явно наричаш стотиците хора, взели участие в тях “глупаци”.
Не съм те карал да ме репликираш и да се заяждаш. Призивът ми е бил към този, който е пуснал темата.

# 81
  • София
Марио ги обиждаше основно в началото. Поне тогава показваха как ги обижда и се заяжда. После изведнъж секнаха подобен тип кадри.

Радвам се, че Марио спечели. Факт е все пак, че той е ужасен дразнител.
Точно така, секнаха, а всеки излязъл оттам потвърждаваше, че той е хипер дразнещ..то и затова постоянно го номинираха. Т.е. продукцията ни е спестила доста кадри, за да му излъска образа и да го изкара жертвата, която всички нападат без причина...ти да видиш...

Много си права, Еликс. Аз някъде в началото казах, че Марио просто страда от липса на внимание и прави магарии, за да се занимават хората с него. Сестра ми като малка беше същия дразнител и смятам, че е търпимо. Ако се държиш добре с такъв човек и не го отразяваш, когато прави идиотщини, сами се усещат и спират. Затова и смятам, че колкото и да е бил дразнещ, определено не е бил на нивото на някои от предишните участници като например Нед или Тачо.

# 82
Марио е далече от перфектен. Дори се съмнявам в реалния живот да общувам с такъв като него. НО… от това, което ни се предлага в предаването, сред тези 16 участници и в така създадените ситуации, явно се откроява. Демек другите са още по-зле.

# 83
Много си права, Еликс. Аз някъде в началото казах, че Марио просто страда от липса на внимание и прави магарии, за да се занимават хората с него. Сестра ми като малка беше същия дразнител и смятам, че е търпимо. Ако се държиш добре с такъв човек и не го отразяваш, когато прави идиотщини, сами се усещат и спират. Затова и смятам, че колкото и да е бил дразнещ, определено не е бил на нивото на някои от предишните участници като например Нед или Тачо.
Така е, но и не е така. Ако сестра ти прави магарии, се търпи. Вкъщи си, сита си, комфортно ти е, пък и винаги можеш да се откъснеш за няколко часа. Ако обаче си в една непозната среда, ситуацията става различна. Добави към това липса на контакт с близките, хроничен глад, недоспиване, никотинов глад, притеснение от камерите… Не мога да ги обвиня, че нервите им са били изпилени през цялото време и не са могли да толерират Марио. Мога да обвиня единствено тези, които прибягваха до груби епитети, тип “охлю”. Това вече е липса на възпитание.

# 84
  • София
Така е, но и не е така. Ако сестра ти прави магарии, се търпи. Вкъщи си, сита си, комфортно ти е, пък и винаги можеш да се откъснеш за няколко часа. Ако обаче си в една непозната среда, ситуацията става различна. Добави към това липса на контакт с близките, хроничен глад, недоспиване, никотинов глад, притеснение от камерите… Не мога да ги обвиня, че нервите им са били изпилени през цялото време и не са могли да толерират Марио. Мога да обвиня единствено тези, които прибягваха до груби епитети, тип “охлю”. Това вече е липса на възпитание.

Абе, не беше баш така. Биели сме се с малката докато спра да ѝ се връзвам 🤣

Теодора не е особено харесвана, “крайна е”, пък тя беше единствената, която не му е викала или да го е обиждала. Тя нали е дъното сравнено с останалите (освен Виктор, май са на кантар?), та щом тя може да се държи възпитано с него и да не го отразява, защо те не могат?

Най-малкото това не са деца, възрастни хора, някои си имат собствени отрочета. Не знам, може и аз просто да съм работила с прекалено много дразнещи хора и моят късмет да е такъв и да съм развила слонско търпение.

Марио според мен е много забавен, ако реално някой го беше прикоткал малко, нямаше да е такъв.

# 85
Не е възможно той да е света вода ненапита, но никой вътре да не можеше да го понася. Завист, да, ама чак толкова пък… Просто ни трябва друг формат, в който да го видим в друга светлина, за да му лъснат недостатъците, добре познати за всички от ББ.

# 86

Теодора не е особено харесвана, “крайна е”, пък тя беше единствената, която не му е викала или да го е обиждала. Тя нали е дъното сравнено с останалите (освен Виктор, май са на кантар?), та щом тя може да се държи възпитано с него и да не го отразява, защо те не могат?

Най-малкото това не са деца, възрастни хора, някои си имат собствени отрочета. Не знам, може и аз просто да съм работила с прекалено много дразнещи хора и моят късмет да е такъв и да съм развила слонско търпение.

Марио според мен е много забавен, ако реално някой го беше прикоткал малко, нямаше да е такъв.
Ако си развила такова слонско спокойствие, ти се възхищавам. Ако моите деца ги няма от дни / седмици, не съм пила кафе, ям обелки от картофи и деля спалня с 10 човека, половината от които хъркат… Малко ще ми трябва да избухна, абсолютно честна съм. 😁

# 87
  • София

Ако си развила такова слонско спокойствие, ти се възхищавам. Ако моите деца ги няма от дни / седмици, не съм пила кафе, ям обелки от картофи и деля спалня с 10 човека, половината от които хъркат… Малко ще ми трябва да избухна, абсолютно честна съм. 😁

Права си! Обаче имам трима братя и една сестра, Биг Брадър може да ме бутне само с жаби, към които имам фобия 😩

Но все пак ти не си се записвала за кастинг там, защото знаеш какво е. Очаквам хората, които са влезли да имат представа какво ги чака и да се подготвят.

# 88
В подкаста при Елизабет Методиева, Ивонне каза, че не е излъчено, но може да пита който иска от останалите съквартиранти, че Марио не се е държал добре с тях и много ги е дразнел с поведението си. Не било само нейно мнение.

# 89
  • София
Rhae, у вас е било весело..5 деца, браво Smile

Теодора може би има по-висок праг на търпение и поносимост. Другият вариант е, да е имала спречквания, които не са ни показани, но определено го понасяше повече отколкото останалите.

Общи условия

Активация на акаунт