Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 67 857
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 105
Направи си твоя тема тогава и си пиши там. 😁 Или още по-добре - направи си твой форум и не ни занимавай с глупавите си анкети.
Това не го решаваш ти обаче. А дали са “глупави” анкетите, явно наричаш стотиците хора, взели участие в тях “глупаци”.
Не съм те карал да ме репликираш и да се заяждаш. Призивът ми е бил към този, който е пуснал темата.
Стига вече, провали всички теми… все мрънкаш за нещо, пишеш едно и също по 10 пъти и се заяждаш с хората! Като свекърва! Токсично!

# 106
Той си беше нискобюджетен. Все пак след всички тези години и при високата конкуренция между риалитита, нямаше как да предвидят колко голям ще е интересът. Надявам се поне за следващия сезон да поразвържат кесията. И да не ги морят от глад - не е нужно да ядат остатъци, че да стават цирки.

# 107
Той си беше нискобюджетен. Все пак след всички тези години и при високата конкуренция между риалитита, нямаше как да предвидят колко голям ще е интересът. Надявам се поне за следващия сезон да поразвържат кесията. И да не ги морят от глад - не е нужно да ядат остатъци, че да стават цирки.
Глад ще има във всички сезони. Това е най-сигурното и доказано средство за приключване с цивилизованите отношения. Затова и почти винаги се започва още в началото или максимум на втората седмица. Между другото, при хората, които се подлагат редовно на пост се наблюдава обратният ефект - стават смирени, благи и прощаващи, но при положение, че става въпрос за поне няколко години практика. Другите влизат, гладуват и в един момент освен всичко останало, започва и бурното чистене от трупани с години токсини и направо им пада завесата. И ако някои имат никотинов глад и зависимост към цигарите, при почти всички останали има зависимост към храната.

# 108
В подкаста, на финала,че даже и про Гала се видя, че никой от екипа не симпатизира на Марио. Защо ще прикриват точно неговите изцепки? Повечето съквартирантите не изпитваха лоши чувства към него. Може би накои се страхуваха, че привлича вниманието към себе с историята за тежкото си детство. Други го намираха за странен, различен и не търсиха контакт с него. Косара и Ивонне бяха единствените, които демонстрираха неприязън към него. Теди поне 2 пъти в къщата обясняваше на Виктор, че Марио е добър човек. На финала, когато отпадналите участници трябваше да посочат кой трябва да спечели от финалистите, Теди и Кристи вдигнаха ръце за Марио. Между другото Ванеса беше единствената от финалистите, която не получи подкрепа от нито един съквартирант. Теди и Кристи бяха най-симпатичните и интелигентни участници в ББ, и се доверявам на тяхната преценка за Марио. По-голямата част от зрителите също го подкрепиха, защото е добър човек. Има си и недостатъци като всеки. Трябва да поработи върху уменията си за комуникация, да мисли повече преди да говори; да се научи да поставя граници в отношенията. Но той изрази желание да се развива лично и професионално, което е похвално.

# 109
Виктор и Петър пуснали клипче ,някакъв купон частен  си правят и Атижа там.Гери Никол пее чалга с оня майстора -гримьор Цецо Андреев.Кали и тя пее.Беба я няма.
Гери-Никол и Атижа друсат задници в клипа.

# 110
Ванеса и Ивонне бяха на участие на Емануела и се чекнеха при нея.
А Георги пък го видях да пее с Роксана.

# 111
Все класни сбирки

# 112
Ивонне признава, че разкритията ѝ за клиповете с Марио не са истина. Била стресирана 😃 Марио седи до нея със самодоволна почти психопатска усмивка

# 113
Изгледах Беба и Виктор при Елизабет. Харесаха ми. Естествени, конкретни, добра обосновка и формулиране на мисълта. Хареса ми и отношението към хейта, нямаше комплексарски напъни. Не знам доколко са искрени, но ми създадоха такова впечатление. Приятни млади хора със самочувствие.
Мамасита и Георги при Елизабет... Мъка... Те са потресени, те са в шок... Нищо друго не разбрах от хаотичната им мисъл. Преекспониране, пренаслъци, самореклама, лиготии.
Атижа и Петър... Тя се чувства най-секси, когато е полугола, той харесва това, защото всички я гледат и предполагам, завиждат. Смешновати и повърхностни и двамата, с неадекватно самочувствие. Тя - на сексапилна, той - на сваляч.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 11:10 от usmihni_mi_se

# 114
  • SF
Това Ивоне е пълно кукуруку!
Наистина ли зрял човек може да се държи така?! Публично омаскарява, разпространявайки пошли истории за гейове - на нея все това й е в главата! - и после казва извинявай, но бях стресирана??!!!!?!?!!
Това поведение е нездравословно. Не съм й гледала подкаста с Елена, защото от вас научих какви тъпотии е говорила за едно незлобливо, симпатично (и объркано) момче, което не й беше направило нищо, нищо, нищо лошо!
Ивоне е паталогична лъжкиня и няма нито охолен живо в Монако, нито в Дубай, нито братя и сестри, които гледа в дом, нито е жена, нито е мъж, нито знае български, нито друг език и въобще..... мани-мани!

# 115
А каква е драмата между Марио и Косара? Извинете, че връщам лентата назад, но късно започнах да гледам сезона.

# 116
И аз това съм пропуснала,знам само че Косара говорила за някаква дъска с пирони и заплашвала Марио с баща си

# 117
Ивонне каза, че скоро ще я видим в нещо, проект, само загатна.И тя като Атижа, Петър, Пацо не мисли да се връща в чужбина.

# 118
Аз доколкото сглобявам историята между Марио и Косара е, че той я е свалял, тя го отрязала. Той бил много наранен и я обиждал.

# 119
  • SF
Аз в началото не гледах много. Но те бяха нещо като приятели, колкото може да си приятел с някого след няколко дни познанство. Той все повтаряше Коки, Коки, но кокито яхаше метлата, съскаше, заплашваше по мутренски - помните нейното поведение на жена-мъжкарана, която отвън ще избие всички с дъски с пирони.
И публиката я изгони, защото това поведение първо, че е много ретро, второ е доста ретроградно. И Коки, Коки... Коки беше до там!

Общи условия

Активация на акаунт