Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 64 370
  • 1 647
  •   3
Отговори
# 1 635
КОГА ЩЕ ИМА НОВА ТЕМА?

Коментираме новия сезон в тема "Big Brother си тръгна"?

Пуснете нова тема С АНКЕТА!
Имената и снимките са налични в сайта на НОВА
https://nova.bg/shows/people/1800/участници/

И аз това се питам

# 1 636
Само на мен ли ми се струва, че само брат`чеди влязоха?

# 1 637
Пускай нова тема. Есме от 19 не е влизала във форума.
Сега ще пиша на @Diavolo, че той ги оформя хубави.
До 23.30 ще има нова тема при всички положения.

# 1 638

Ами нормално. Това е представителна извадка. Циганите в БГ отдавна не са малцинство. Ако не вярвате разходете се през деня в центъра на който е да е по-голям български град. Дали ни харесва действителността или не вече е друг въпрос, но ние сме известни с това, че обичаме да си заравяме главата в пясъка.

# 1 639
  • София
Тираджията хомофоб, голям христянин, иначе харесва много Русия и изтрепването на жени и деца Flushed

# 1 640
Общо взето и тия ще бъдат едни Фиони, като Дениз от Ергена. Една си нощем, денем друга. Joy Joy Joy Сутринта ще се питат - ти коя беше?!

Пп Изобщо не мисля, че тия екземпляри са представителна извадка на каквото и да било, евентуално на някой психодиспансер или по точно лицето на липсата на качествена психиатрична грижа. Ех, ако психиатриите имаха по голям капацитет и улеснен ред за въдворяване щеше да настане такова масово доброзорно курортисване(нова дума Joy), че само си викам: дано! Joy

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:03 от Джаста Праста

# 1 641
Арменката псевдо-монтьорка ми се качи на първо място по неприятност. Сериозно постижение си е в тази групичка да "изпъкнеш" с надменно високо мнение за себе си и "правя каквото си искам". Направо си е пародийно как обясняваше във визитката, че съжалява, че не е живеела в най-хубавите години 50-80-те, въпреки че тогава за 80% от нещата, които каза че прави или не прави в живота си, щеше да бъде строена най-меко казано.

# 1 642
Караме по американски, правим ги шоумени.

# 1 643
На мен много ми хареса обрата и че оставиха червените вътре. Така наистина показват, че не трябва човек да съди книгата по корицата. А за избора за Калин като любим съквартирант в къщата, не ме учудва, защото има много хора, които са с неговия манталитет, вярвания и мисли (в частност мнението му за Русия). И да наясно съм, че с професията си на тираджия не мога да очаквам от него академичен език. Но очаквам поне да прави смислени изречения, в които съществителни, прилагателни и глаголи са съгласувани така, че да звучи добре изречението, а не това което състави като "благодарствена реч към зрителите", че били го избрали. И "изненада", ако някой изобщо е бил изненадан, е номиниран (второто ми предположение беше, че може да му дадат имунитет за първите номинации в къщата).
И съм напълно съгласна с другите мнения, че за съжаление циганите вече не са малцинство в България, а може би дори и мнозинство.

# 1 644
  • София
Арменката псевдо-монтьорка ми се качи на първо място по неприятност. Сериозно постижение си е в тази групичка да "изпъкнеш" с надменно високо мнение за себе си и "правя каквото си искам". Направо си е пародийно как обясняваше във визитката, че съжалява, че не е живеела в най-хубавите години 50-80-те, въпреки че тогава за 80% от нещата, които каза че прави или не прави в живота си, щеше да бъде строена най-меко казано.
И на мен не ми хареса арменката, но и онази първата влязла, Мина май беше, ми направи лошо впечатление. Когато бяха двамата  с таралежа и трябваше да посрещат новите, тя каза:- Аз няма да излизам, нека първо влязат и огледат къщата , а не мен..
.Божкее, тая за каква се мисли 🙄

# 1 645
Този Мустафа, не знае ли, че за силно религиозните мюсюлмани, и ръкуването с чужда жена е докосване, което е забранено?
Изгледах, не съм потресена, любопитна съм още, но не ми се гледа нито ромски, нито религиозен формат, нито детската градина.
Горкият Цецо!
Вярно ли тираджията е любимецът? Как се вкисна само...

# 1 646
Миналата година пропуснах, а сега ще гледам май, ама като съвпада с другия цирк - на запис или де да знам и аз как...
Не гласувах, но бих. Най-много ми хареса хлапето с буркана с квас. 😃 За другите нямам още какво да кажа. Тази с жълтата рокля я знам от някъде, сигурно съм я съзирала в ТТ, не ми е в средата, та да е от там. Не намирам никой за откровенно странен или неприятен за момента. Има шантави хора, ама то и те вече са болшинство...

# 1 647
НОВА ТЕМА С АНКЕТА
До полунощ ще бъде добавена и информация за участниците.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт