Гобленарска седянка - 150

• 18 050
  • 313
  •   2
Отговори
# 45
  • Бургас
Би ли показала каретата ? Може да ни дойде идея.....и за теб,  и за мен.....

# 46
Благодаря на всички за включването. Реших да се доверя на потребителката, която каза да го оставя като каре, защото е доста голямо, така или иначе щях да направя едното.

# 47
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На снимката има каре в рамка Simple Smile тишлйфер по-скоро. Но идеята е тази.

https://trafficnews.bg/plovdiv/patiat-edin-darvorezbar-detskata- … no-atelie-332006/

# 48
Да, точно такава ми беше идеята, но сякаш моето е по-голямо. Пак качвам снимка. Искаше ми се нещо, в което са вложени труд и старание да се вижда, а не да седи в шкафа. Снимката е много лоша, извинявам се.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 18:21 от D_e_s_i_t_o

# 49
  • Sofia
Няма ли да стане с паспарту? Или наистина да се пришие от всички страни като рамка допълнително панама, която да се използва, за да стане опъването под рамката.

# 50
Няма кой да ги направи всички тези неща, а и действително не знам дали не е прекалено голямо. Имам и по-малко и едно правоъгълно, но това ми стана най на сърце.

# 51
  • Варна
Ако го занесете в ателие за рамкиране, те ще се справят. Ще е хубаво да е с паспарту, за да се открои и вижда цялото. Няма да е евтино, защото е голямо. Но ако има къде да си го закачите - защо не!

Аз тези дни бродирах едно лятно коте.

# 52
Карето е много красиво.

# 53
Чуден подарък за любители на котки. Щерката е от тях Wink

# 54
  • Sofia
Чудно е това коте! Обожавам бродерии с контур. За съжаление от 2 години не съм пипнала игла поради липса на свободно време. Замислям обаче новата година да завърша всичко започнато.

# 55
След всички коледни минита, които наших, ми се прищя да се върна към големия си проект - иконата на Thea. Така след завършване на една от четирите схеми, ентусиазма ми взе да гасне нещо. Зор, зор ще е, голям зор...

# 56
Но пък ще е красиво.
Не се отказва. Колкото и бавно да става.

Прекрасна нова година, момичета!
Повече време за хобито ни, повече радост и повече завършени проекти на всички.

# 57
Момичета някоя от вас работи ли PM 4 или друга по- съвременна програма за гоблени?
Търся човек, който може да ми помогне (разбира се срещу заплащане) за корекция на лице на гоблен на Haed.
Гоблена е почти ушит, но лицето в оригиналната схема е много розово.

Преди години ших друг гоблен на Хард, на който рускиня беше пипала по цветовете на лицето и е уникален.

# 58
  • Варна
Ако това ще ти помогне да избереш и подмениш някои цветове, тази таблица е подходяща.
PERFECT SKIN TONES - DMC

# 59
За съжаление така няма да стане, но все пак благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт