Гобленарска седянка - 150

• 18 448
  • 320
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте сръчни дами гобленарки! Преди много години уших серия гоблени по картини на Франц Хейгл със схеми намерени в нета
Има и един от същата серия - Лавандули, който бих желала да ушия. Коментиран е тук във форума, но разбира се линковете от преди 100 години са неактивни. Дали някоя добра душа няма схемата и е склонна да я сподели с мен?
Благодаря предварително:blush:

# 16
  • Бургас
Scorpi_D, много красиви гоблени . Не са ми попадали досега такива схеми . Да ви покажа и аз какъв гоблен си поръчах. Днес го получих . Някой от вас шил ли го е? Казва се празник. На българс Ка художничка е .

# 17
Това е "Празник"-разработка на Гоблени Стефи по картина на българската художничка Мария Илиева .
Не съм го шила, но отдавна ми е в списъка.
Виждала съм го ушит. Не е лесен, но си заслужава усилията.

# 18
Здравейте сръчни дами гобленарки! Преди много години уших серия гоблени по картини на Франц Хейгл със схеми намерени в нета
Има и един от същата серия - Лавандули, който бих желала да ушия. Коментиран е тук във форума, но разбира се линковете от преди 100 години са неактивни. Дали някоя добра душа няма схемата и е склонна да я сподели с мен?

Ето тук я има схемата - https://gallery.ru/watch?a=GV5-cFcd

# 19
  • Карлово

От мен финал. Весели празници момичета!

# 20

Ето тук я има схемата - https://gallery.ru/watch?a=GV5-cFcd

Много благодаря🙂

# 21
Scorpi_D, много красиви гоблени . Не са ми попадали досега такива схеми . Да ви покажа и аз какъв гоблен си поръчах.
Много е красив. Със здраве да си го бродираш. И аз съм решила следващия гоблен да ми е стара българска къща. Нещо такова ми се бродира, като Трявна, Боженци или подобно. И сега ги оглеждам на различните фирми, но още не съм се спряла на определен. А и не го бързам, защото сега почнах Анджелик и имам още много да бродирам по него.

# 22

Здравейте! Харесах си ето този гоблен, но свалих схемата от интернет от руски сайт. Какво ви е мнението за електронните схеми, които не са от сайт с доказано качество на крайния резултат?

# 23
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще си извадиш очите да шиеш нещо непроверено, ще има милион единични бодове, за да то е още по-трудно, а резултатът може и да ти хареса, но по-вероятно не.

на руски е "прогон", прочети мнения, но според мен, по-добре не.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 11:57 от st. Dobri

# 24
Приключих с фона на дракончето. Напредвам с детските гоблени за начинаещи Simple Smile

# 25

Здравейте! Харесах си ето този гоблен, но свалих схемата от интернет от руски сайт. Какво ви е мнението за електронните схеми, които не са от сайт с доказано качество на крайния резултат?
Аз не бих започнала нещо такова. 99% от тези схеми са чисти прогони. Ще хвърлиш толкова много труд за неизвестен резултат...

# 26
Има подобен гоблен на Дименшънс.Става много красив.Разгледайте каталога.

# 27
Има подобен гоблен на Дименшънс.Става много красив.Разгледайте каталога.
Може ли да ми напишете името на гоблена?

# 28
  • Казанлък
Много красив гоблен си избрала, спорна игла

# 29
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
този ли се търси?

https://www.ebay.com/itm/326310466688

Общи условия

Активация на акаунт