Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 114
  • 765
  •   2
Отговори
# 15
Аз пък бих предложила да свалиш няколко килограма - ама не ми се сърди, добронамерено го пиша. Simple Smile Просто в момента самата аз съм на такава вълна и с очите си виждам как отслабването до едни нормални към ниски килограми решава един куп здравословни и естетически проблеми.

# 16
О, въобще не се сърдя, в процес съм на сваляне на кг- до момента -12 кг, като ми остават още 5. Преди година родих, за съжаление преди това ми се наложи да пия хапчета, от които качих килограми, а не от бременността- тях ги свалих веднага след раждането /1 сед.след раждане/.

# 17
Браво че си тръгнала по този път! Flowers Hibiscus Нещата със сигурност ще се увенчаят с успех, в такъв случай!

# 18
Все си мислех, че около 33-34 съм правила за пръв път естетична интервенция, но заради темата направих проверка - 36 години. Скин бустер поставих, после малко устни и в последствие филър в средната част на лицето. Ботокс може би около 38 сложих за пръв път, но аз нямам особено силна мимика на чело, пачи крак и гневна бръчка.

КПП, някъде 4 месеца след раждането отидох да ми подновят ботокс. Но не съм кърмила. Изненадващо лазерната епилация при мен издържа и нямам нужда, а бях настроена, че сто процента ще се върнат космИте.

# 19
Браво че си тръгнала по този път! Flowers Hibiscus Нещата със сигурност ще се увенчаят с успех, в такъв случай!

Така е, със сигурност ще се, вече има и голяма промяна, но колкото и слаба да съм, за съжаление никога няма да имам изразен контур на челюст. Нямам бузи, не ми е пълно лицето и смятам, че много по-добре би ми стояло да направя нещо там, в тази зона. Мислех за нещо с игли, но така и не разбрах какво точно трябва да сложа - хиалурон или ботокс.

# 20
Писито, направи консултация най-добре и виж какво ще ти предложи лекар като варианти.
Честно да ти кажа, на твое място не знам дали бих рискувала да слагам филър. Има шанс да се получи още повече раздуване и утежняване в долната част на лицето.

# 21
Благодаря Ви, момичета!

# 22
Писито, и аз мисля, че ще е достатъчно просто да отслабнеш и гушата ще изчезне. Имаш много красиви устни.

# 23
Благодаря Ви!
Аз не си ги харесвам, но мъжа ми категорично ми е забранил да правя нещо по тях. За капак на всичко ми изпрати видеото на Цанов след естетична процедура, за да ме откаже още повече. Знае подлеца, че ме е страх от игли и да не се случи нещо с лицето ми и се възползва...🫣

# 24
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
И аз така си мислех за Дерма акт. С тях съм от отварянето. Просто не мога без тях хаха
Да не говорим, че отношението към редовните им пациенти е страхотно и не само като поведение, ами и условия.

Момичета, според вас, ако се наложи разбира се, колко време след спиране на кърмене може да се започне с някакви процедури за тялото. Мисля да направя пак пакет Криолиполиза, Венус легаси, в съчетание с детокс и фитнес. Преди това даде супер ефект при мен. И също и - лазерна епилация кога? Съображенията са ми чисто хормонално дали ще има смисъл да се прави нещо веднага след спиране на кърменето или да се изчака 2-3 месеца? И малко не по темата, но - вие носили ли сте колани за стягане на корема и дали са полезни и имат ефект? Благодаря Heart
Скрит текст:
Момичето от предишната тема, което питаше за двойната брадичка, може да.качи някаква снимка и ние да споделим мнение на база опит. При мен всичко се изчисти от Морфеус 4 процедури. Но беше малко. Също и тогава ходех на фитнес и беше супер положението. Фитнесът много влияе за двойната брадичка и претенцията  и.

След като спреш да кърмиш, изчакай да ти дойде цикъла + още няколко месеца да се нормализират нещата. Иначе ще е наливане от пусто в празно.

Колани не съм носила, всичко се прибра от самосебе си. Бързо се върнах към спорта и винаги съм спортувала, което има значение.

# 25
Благодаря, момичета за мненията!

Интересно, че първите месеци направо имах окосмение като горила и си казах - отиде ефектът от лазера, а сега от 6ти месец насам два пъти да съм се чистила и си е гладко всичко. Но аз зарязах на 4та процедура и ще трябва да довърша лазера.

Алена, и за ботокса и разни други инжекционни и лазерни ли ще трябва да изчакам цикъл и още няколко месеца или по-скоро за лазера и тези за тялото? А ти колко време, след раждане поднови спорта? Като се кърми, може ли фитнес, дали няма да повлияе на производството и да вземе да спре. Благодаря и се извинявам за отметката Heart

Писито, аз не съм гледала кг, но ако има за сваляне - ще повлияе на гушката. Така че не бързай с процедури за нея, преди да свалиш каквото трябва. Ако имаш възможност, запомни и фитнес или упражнения за шия - те също много стягат. Ако вече след това остане нещо, липолитик или Марфеус ти е решението и нещо за стягане на кожата после.

# 26
  • София
Благодаря за темата, a.l.e.n.a!

За първи път на 42 г. сложих ботокс, това беше преди 14 години.
Една или две години по-късно включих хиалуроновите филъри, а от три години насам и радиес.

# 27
Привет, имам питане към момичетата, които използват Склуптра. Историята ми накратко свалих много килограми, лицето ми много се изпи и започвах да слагам филъри, направих много процедури, но ми се подуваше доста лицето и спрях, реших да продължа с колагеностимулатори. Досега имам два флакона Склуптра, има някакво подобрение, но искам да сваля още 3-4 кг. Въпроса ми е към тези, които тренират какво Ви е наблюдението и бързо ли изчезва ефекта от пълнителите и става ли по-зле от тренировките и свалените килограми пожението?

# 28
Привет, момичета! От доста време ви чета и сега реших да се включа с едно питане. Ъгълчетата на устните ми сочат надолу и това изключително много ме дразни. Прави ме да изглеждам тъжна и уморена. Решила съм да направя нещо по въпроса. Разбрах, че това увисване на ъгълчетата може да се "поправи" с ботокс, който се поставя в т.нар. DAO мускул. Ако някоя от вас е имала този проблем, ще се радвам да сподели отзиви за процедурата.
Друго нещо, което ме притеснява, е това, че когато се усмихвам цялата ми горна устна все едно се извива навътре и се скрива, а венеца се показва. Чувала съм за т.нар lip flip, но предполагам, че има и други начини, напр. с филъри. Ще съм благодарна, ако някой е запознат и сподели опит!😊

# 29
Благодаря за новата тема! Изключително полезни са всички мнения в нея. Заради темата реших, че е крайно време и аз да направя консултация с дерматалог. На 43 съм и мисля, че не съм закъсняла много. Първата ми процедура беше ботокс в пачи крак. Сега ще правя полинуклеотиди под очите. Събирам смелост по няколко месеца преди всяка процедура:)

Общи условия

Активация на акаунт