Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 524
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
Аз мисля, че колагенстимулиращ не може да се разгражда. Колко време е минало от процедурата? Вероятно имате отток още

# 361
Ако има
уплътняване от Радиес може да се вкара физ.р-р и да се разбие, но да не е минало много време, доколкото знам.

# 362
  • при Arctic Monkeys
Ако има
уплътняване от Радиес може да се вкара физ.р-р и да се разбие, но да не е минало много време, доколкото знам.
Да, единственият антидот е физиологичен разтвор, въведен до втория месец, до колкото помня. Ще си остана аз на мезотерапии и хиалурон, то се е видяло. Исках да опитам нещо друго, но какъвто съм късметлия, ще се въздържа.

# 363
Здравейте! Искам да попитам, някоя от Вас разграждала ли e колагеностимулиращ филър Елансе? Ако има, моля да споделите при кой дерматолог и има ли  ефект.Сложиха ми по половин милилитър в слепоочието, уж за повдигане на овала, но освен, че няма търсения ефект, ми загрози и обезформи лицето, като го направи по-широко и издуто в тази част.
Тамън днес дерматологът, който ми слага ботокс горещо ми препоръча този филър. Лицето ми е много тясно и издължено, и идеята ако правилно разбрах е да се сложат общо 2 мл в централната част на лицето. До сега не съм слагала филъри и всяко мнение би било полезно.

# 364
Аз пък съм с широко , спрямо ръст и телосложение лице и изразени масетери. Радиеса ми бе презентиран, като “прибиращ и изтъняващ” и естествено лифтиращ лицето . Ми, не се случиха нещата точно така! Мисля си, че тесните и издължени лица са най-благоприятни, поддаващи се и с най-добри резултати от естетични корекции. Но “телевизора” много трудно можеш да му промениш правоъгълната форма 😒

# 365
Както неведнъж съм казвала-Радиеса е чуден, зависи къде и как се инжектира.
При мен сложиха около ушите и слепоочието, особено това около ушите беше... Баал. Ефект точно телевизор.

# 366
Лелеее, от написаното за Радиеса взех допълнително да се притеснявам, а си запазих час при Ванеска за Радиес за февруари с цел борба с назолабиалните бръчки. Сериозно се замислям дали да го отменя. Моето лице е широко и само обем ми липсва.

# 367
Аз мисля, че колагенстимулиращ не може да се разгражда. Колко време е минало от процедурата? Вероятно имате отток още

Сложиха ми го през месец март 2024 г., на 42 години съм и това ми първият филър който съм слагала. Уж този филър не създавал обем, затова се съгласих на тази процедура. В началото наистина нямаше обем и беше добре, но след 3-4 месеца направо подпухнах и се обезформих, изобщо не се харесвам, а трайността му е 2 години. Може би при мен не се получиха нещата или организмът ми не приема този филър, или ми сложиха повече количество отколкото имах нужда, не знам точно каква е причината. С широко лице съм, нямам бръчки и загуба на обем, а леко свличане на овала. Сложиха ми по половин милилитър в назолабиалните, в скулите и слепоочието. В назолабиалните се получи добре, с изключение на това, че от едната страна след поставянето на филъра, доста се издух и получих леко уплътняване, което още си стои при напипване, но не се забелязва. Целта ми беше да имам стегнато и лифтирано лице, с каквото казват дерматолозите, че може да се постигне с поставянето на този филър, но се сдобих с по-големи бузи, особено като се усмихна, все едно съм качила доста килограми. В зоната на слепоочието изобщо не се харесвам, там направо ми загрози лицето. Чувала съм, че този филър се разгражда с ензим колагеназа, но е било по-трудно и бавно, а не еднократно и бързо както е с ензим хиалуронидаза, за това исках да знам дали някой е разграждал такъв филър.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 00:36 от denisa2301

# 368
Тук май няма разграждали с колагеназа, но и ми се струва, че това подпухване и повече обем вече е от колагена, който сте създала от продукта. Консултирайте се с дерматолога, който го е поставил

# 369
  • Там където
Ох, не ме плашете Simple Smile Аз сложих на 18 Дек Радиес и засега нищо - ни ефект, ни дефект Simple Smile Аз съм си с кръгло лице, сложихме само на скули и около уши да опъна назо и марионетни. Дано не стана житената питка. Сега съм се засилила да правя Q lift лазера дето платих миналата година и Гуна мезотерапии. Да видим ще има ли полза

# 370
Идвам с въпрос - има ли някой с лични впечатления от Maili Define. Филър за средната част на лицето е, марионетни и назо линии.
Също ме интересува Сунекос мезотерапия за шия - похвалиха ми я като с много добър ефект.

# 371
Тук май няма разграждали с колагеназа, но и ми се струва, че това подпухване и повече обем вече е от колагена, който сте създала от продукта. Консултирайте се с дерматолога, който го е поставил
Обмислям да си запиша час и направя консултация с д-р Паула Лозанова, за която от едно интервю разбрах, че има опит с този филър, та да видим какво ще ми каже. Не бих отишла при дерматолога, който ми го постави, след този резултат, няма как да му имам доверие повече.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 10:04 от denisa2301

# 372
  • при Arctic Monkeys
saline and sodium thiosulfate injections
Това намерих като антидот. Първото е физиологичен разтвор, второто не знам.
За мен това са непредвидими продукти и оставам на мнение, че няма да ги ползвам. Все още имам остатъци от некачествен, срастнал филър, който ме е страх да разградя, та само калциране ми липсва 🥲

# 373
  • Варна
Ами не е лошо всеки, който е получил подобни или нежелани странични ефекти да се допита и до доктора си и да настоява за разрешаване на ситуацията, вместо да се чудим ще ги обидим ли или не лекарите, иначе всичко по клиниките излиза цветя и рози, а после....И следващият път като лекарят реши да приложи даден  продукт ще пресметне отново риска, ще премисли и едва тогава ще действа.Не може всичко на конвейер с едни там тренинги и обучения от по ден...

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:39 от ivka_smile

# 374
  • при Arctic Monkeys
А, на мен ми казват - случва се, много ви е тънка/бяла/чувствителна кожата🥲. Или, вие сте първият такъв случай, хаха. Радиес рекламират ударно, буквално всеки лекар го препоръчва и си го боде, явно им е доста изгоден. Много се съмнявам да предупреждават пациентите за рисковете, от всяка една процедура.

Общи условия

Активация на акаунт