Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 466
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Ако става въпрос за задържане на течности, защо блефаропластиката да отпада?

# 526
Хелена, отиваш 25-30 мин по рано, искаш от момичета да те намажат с крем и си влизаш за часа обезболена.
Това го разбрах. Но мен зверски ме боля самото разкъсване под кожата с канюлата, не боцването отгоре. Те ще ме намажат с крем, но той е за повърхността и действа при самото обождане. Много ме боля самото разнасяне на продукта, ръчкането. Георгиевски ли е груб или така се прави, аз ли нещо не съм в ред... Laughing

Не е моето. Ще търся нещо друго като му дойде времето или при друг лекар ще опитам

# 527
  • Варна
Много странно, поне когато ми слагаха филър под очите /беше половин мл разделен на 2-3 пъти, супер минимално количество /с канюла не усещах абсолютно никаква болка, усеща се нещо като напрежението в даден момент, но болка не. Приятелки,които са ходили пак за поставяне с канюла също не са изпитвали болка, само едно хрущене. Иначе мезо много ме боли примерно.

# 528
Има груби лекари, но мен под очите сиунбустъра, поставен дълбоко, също ме боля и ми беше много неприятно.Имаше и доза стрес от усещането.

# 529
Хелена, отиваш 25-30 мин по рано, искаш от момичета да те намажат с крем и си влизаш за часа обезболена.
Това го разбрах. Но мен зверски ме боля самото разкъсване под кожата с канюлата, не боцването отгоре. Те ще ме намажат с крем, но той е за повърхността и действа при самото обождане. Много ме боля самото разнасяне на продукта, ръчкането. Георгиевски ли е груб или така се прави, аз ли нещо не съм в ред... Laughing

Не е моето. Ще търся нещо друго като му дойде времето или при друг лекар ще опитам
Кремът за обезболяване навлиза и в определена дълбочина през кожата. Не обезболява само повърхността. Колкото повече време стоите, толкова по-добър комфорт ще имате по време на процедурата.

# 530
  • София
Ако става въпрос за задържане на течности, защо блефаропластиката да отпада?

Не разбирам никак, но май долната блефаропластика е за премахване на мастни торбички.

# 531
Някой да е правил Ultherapy? Интересуваме за корекция на контура, увисването тип булдог.

# 532
И аз попитах същото преди няколко поста.

# 533
Значи Хармоника дава обем,заедно с леко повдигане на отпусната кожа?
Аз обем въобще не искам и си харесвам лицето слабо,обаче за отпусната кожа в болната част на бузите не знам какво да правя..Скулптра слагах поради тази причина,но ефект почти никакъв.

# 534
Момичета, да попитам Хармоника, или Скулптра ще е по-добре за загуба на обем, дълбоки назолабиални  и увисване на кожата? По принцип съм със слабо лице, но след отслабване вече е трагично. Тъкмо се бях на вила на Скулптра, но от последните мнения виждам, че дамите слагали я не виждат някакъв съществен резултат. Четох за Каризма и Ленисна, но тях не знам къде ги поставят, а и дали ще свършат работа в моят случай. Слагала съм преди време Радиес и много съществена разлика не видях. Насочила съм се към колагеновите стимулатори и ще бъда благодарна за съвет.
Аз се чудя какво да сложа между Хармоника и Радиес?
Имам вече провиснал овал и загуба на обем...
Кое според вас ще е по-доброто?

# 535
  • Горна Оряховица
Момичета, след 2 раждания и огромен корем през 2те бременности, вече имам стегнат корем с плочки под сбръчкана кожа - отврат. Чудя се от скоро дали да не си направя някаква операция, защото ми е много грозно и лятото не смея да ходя с къси дрехи и т.н Чета от скоро по въпроса и се чудя към кой специалист да се насоча. Не ми се занимава да ходя до Турция, не знам за миниабдоминопластика или цяла съм. Имам сбръчкана кожа над и под пъпа. Имах и диастаза, но вече почти или напълно я нямам. Поне така усещам при напипване - преди пръста ми влизаше м/у мускулите - сега не. Т.е трябва да се обере само кожата, дори нямам и мазнини. Какво ще ме посъветвате?
Във Велико Търново не виждам да има специалисти. На близо гледах, че в Русе има някакъв доктор Живко Димитров /цената при него е 3000лв, на други места 6000лв - нещо не ми вдъхва доверие/. В София ли да се насоча, Пловдив? С времето съм много зле... не мога да отделя 1 месец възстановяване и обикаляне до лекаря за консултации и смяна на презвъзки на няколко дни. Въобще като цяло как протича една такава операция, колко време се възстановяваш? Четох  - около 20 дни не се вдига тежко, при миниабдоминопластика един ден е престоя в болницата?!

# 536
Хармоника д-р Георгиевски я слага много интересно. В горната част на лицето - скули и бузи я слага неразредена, а в долната част я разрежда с някакъв разтвор с цел да няма там обем, а само лифтиране. Лично той ми каза, че Скулптра дава обем... Не знам дали защото той работи с Алерган и техните продукти са с предимство. Дано не го злепоставям нещо, но каза Скулптра с течение на времето дава обеми, а не искаме това да се случи на слабото ти лице. Затова много пъти и аз твърдя, че дава обем, но дали е така.. Хармониката за мен е добра. Придава обем лек, но само в началото, първите два месеца и ако лицето е слабо почти няма да се забележи. В никакъв случай при мен нямаше ефект телевизор, булдог и т.н., а ми постави наведнъж две ампули.
В крайна сметка май от лице до лице - всеки организъм възприема продуктите по различен начин.

Monii, ако се колебаеш между двете, аз бих избрала Хармоника.

# 537
Може би това е техниката за инжектиране на Хармоника.При мен беше стандартна и всички негативи си ги носих до пълното разграждане.Нито масажи, нито сауни спорт, цигари не помагат Joy
А за Скулптрата и тук съм питала и мненията са били, че обем не дава.За мен дава обем и още как и то обем както аз му казвам  "дунапрен" ужасно неестетично.Вероятно и там има специфика на инжектиране, но до момента резултати след Скулптра, които да ми харесат аз не съм видяла.

# 538
O. Basilicum Аз правих хайфу на околоочна зона имам както мастни торбички така и сутрешно подпухване. Не забелязвам да повлия на нито едно от двете даже ми се увеличи оточтостта и сега взе да спада но като че ли спадането го дължа на лед маската която започнах да ползвам. Но няма и месец още от процедурата а трябва да минат два доколкото разбрах. Но някак май не бих повторила. Според мен си прави масажи с гуа ша и кофеинов серум но прави и упражненията за отваряна на лимфните пътища има клипове в тубата.

# 539
И при мен така я инжектира Хармониката. И аз съм със слабо лице. Сега съм май година по-късно или година и няколко месеца и нещата са много добре, въпреки че съм и леко задържала течности от бременността. Обаче изобщо нямам някакви екстремни подпухвания по лицето, въпреки Хармониката и филъри назад във времето, които съм слагала

Общи условия

Активация на акаунт