Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 507
  • 765
  •   1
Отговори
# 555

Чудесна работа на турски хирург, макар че за мен тази жена още не е била за лифтинг,  няма птоза и много свободна кожа и преди операцията.
Но след е с минус 25 години.
Въпросът в колко ще държи този ефект.

# 556
Чак пък вълшебство. И той реже пред ушите...
Какви са цените при него?

# 557
  • Street of Dreams
Като гледам не ми препоръчвате процедури, така че явно ще е лифтинг, хаха.
Колко да се задържа, десетина години доколкото знам. И след тях би трябвало пак по-добре да изглеждаш, отколкото преди лифтинга. Така каза докторът, така и четох.
Колко струва - ами цените варират, но не повече, отколкото приятелките ми потрошиха за безмислени процедури в последните 5-6 години. В БГ е около 10 000 лв., гледах страницата на Войнов.

# 558
10000 какво включва?Ще ида да видя.

# 559
Чак пък вълшебство. И той реже пред ушите...
Какви са цените при него?
Около 70 бона в долари.Зум консултация -хилядарка...

# 560
Този не е добре. KAO, който е светлинни години пред него, взима сходни суми.

# 561
  • Street of Dreams
10000 какво включва?Ще ида да видя.
Лифтинг на лице и шия, със зашиване на слюнчените жлези, ако се налага.

# 562
Жаки, много хубав резултат си показала. Но наистина дамата няма нужда - по мое мнение, за цялостен дълбок лифтинг. На нейно място сигурно браулифт и блефаро щях да направя и да отложа цялостното рязане.

# 563
  • Там където
И аз срещам разни познати правили в Чорлу лифтинг, не съм питала, че ми е неудобно, но са мнооого добре направени. Ама ако е 70 К ще си живея щастлива и увиснала Simple Smile Ще ги дам за екскурзии, там старици много Simple Smile

# 564
И аз не бих дала 70 хил.за лифтинг. Но все си мисля, че всички усилия, които сега полагам и съм полагала още от тийн и средствата, които влагам, ще отменят нуждата от лифтинг. Пък и в крайна сметка, трябва и да се приемем поостарели. На мен пък не ми допада напр.60 и годишна жена, с лице на 30 и годишна. Личи си, защото тялото, гласът, абе всичко издава възрастта. Например Денкова не ми е ок отстрани. Някак показва липса на приемане на себе си и любов към себе си.
Много по-красиво е едно поддържано лице, но отговарящо на възрастта си или хайде - 10 години надолу.
Евентуално блефаропластика ще правя, даже не евентуално, ами със сигурност. Към 40 ще е, дотогава ботокс. Simple Smile

# 565
Аз също никога не бих си направила лифтинг,освен ако не забогатея от тотото и от скука се чудя къде да си харча милионите.
Също така мисля,че на фона на богатия избор от филъри,колагеностимуланти и прочие,скалпел може да се избегне.
И КРР е права,че е хубаво в крайна сметка да приемем,че староста е неизбежна и поддръжка - да, но да се направим на ходещи карикатури като тези в списания и клипове, хайде няма нужда.
Трябва да има мярка. Аз лично много повече адмирирам поддържана жена (Мерил Стрийп, Йорданка Христова..) която с гордост си носи годините, отколкото чучело с изпънато лице,но сбръкчани ръце и шия.

# 566
Ако се започне с процедури още при първите признаци на стареене, резултати има. Ако много сме се забавили и вече е твърде увиснало, става все по-трудно да се види задоволителен ефект от дерматологични процедури.

# 567
Лифтингът ми изглежда страшен, дори и като изключим парите, не вярвам някога да се навия.
Вчера за първи път бях при д-р Каляшева. Бях запазила час при Ванеска, но го отмених. Странно ми е, че при Ванеска чакам месец и нещо за час, а при Каляшева може от днес за утре да запазиш. Слагах ботокс в чело и гневна. Тя каза, че няма да се махнат моите бръчки, защото много късно съм ги почнала. Всъщност бях на 36, сега съм на 40, но от 20 годишна започна да се отбелязва тази бръчка. Сама се обедих, че е така след като обиколих и Росица Денчева, Ванеска и вече и Каляшева. Споделих на Каляшева, че Ванеска и филър ми слага в гневната миналата година и само 1 седмица беше загладена. Тя каза, че филър не слага в чело и гневна и че заглаждането е било от отока и затова само седмица съм си мислела, че има ефект. Споделих, че искам назолабиалните да направим, но без обем. Тя каза, че филър без обем няма и ако искам при ретуша, ще сложим и филър, но обем ще има. Та не знам какво да правя.

# 568
Е ...назолабиалната като е хлътнала как ще я изпъне без обем ...тя ще ти го сложи само там...то няма какво друго да на се направи....
Аз до 30 бона бих дала за лифтинг ,направо почти съм го планирала хаха 🤣

# 569
Не е толкова страшен филър в назото. Ако е поставен правилно, не би трябвало да има проблем. Чак някакъв фантастичен обем едва ли ще се получи от еднократно поставяне, просто ще се изпъне бръчката.
Хората в последно време много са се наплашили от филърите, но тези препълнени лица, които виждаме, са след многократно поставяне и яко блъскане с филъри. От еднократно слагане в умерено количество няма какво толкова да стане.

Общи условия

Активация на акаунт