Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 526
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Аз сложих Jalupro миналата седмица при др.Йорданова. Не знаех какъв ефект да очаквам, но тя много ми го препоръча. Това, което наблюдавам е по-еластична кожа и мека на пипане, както и май по-леки назолабиални. Тя каза, че има лек лифтинг ефект, вероятно е заради това. Доволна съм, ще направя и следващата процедура след 3 месеца. 450 лв струваше, ако някой се интересува. Но два пъти слагах ботокс при нея, различни  видове и не ми държи повече от три месеца. Ще пробвам още веднъж и ако е съшия ефект, ще ида другаде. Преди слагах при Лекова и бях много доволна, но не знам с какъв ботокс работеше тя.

# 751
Здравейте, пиша ви запрепоръка какви процедури  ще ме насочите да направя....Имам смъкване на лицето отстранина челюста, както и ъгълчета на устни надолу. Четох доста, но се и обърках, досега нищо не съм правила, на 46 г съм.

# 752
Ха, и ние търсим Светия Граал.😀
Само с такова кратко представяне няма как да се даде съвет.

# 753
Здравейте, пиша ви запрепоръка какви процедури  ще ме насочите да направя....Имам смъкване на лицето отстранина челюста, както и ъгълчета на устни надолу. Четох доста, но се и обърках, досега нищо не съм правила, на 46 г съм.
Може да се насочите към колагеностимулатор.Аз съм на вашите години и правих Ленисна.Лично не забелязвам голяма промяна.Но приятелки ме питат дали съм слагала нещо,тъй като имам повдигане овала на лицето.

# 754
Чолакова е слагала Радиес на мъжът ми и ботокс, той беше доволен.
На мен само ботокс, не и се получи, спадна ми клепача, но то при мен никой не успя освен Георгиевски.

Правила съм гневна бръчка и пачи крак при д-р Каляшева. Обезболява с лидокаин пет минути преди инжекцията. Усещам само убождането. Резултатът до сега е бил без забележка.

# 755
Моя близка им силна мимика и при Каляшева не се случиха нещата.Много е индивидуално.

# 756
Сложих втори Радиес, много харесвам ефекта, вдига и прави плътност. Със слабо лице съм, не ми прави обем, но някак кожата става плътна, а не мека и празна Simple Smile))

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 20:29 от Bug_Developer

# 757
Как ти го поставиха?

# 758
Как ти го поставиха?
И двата пъти с канюла - няма болка Simple Smile

# 759
По-скоро исках да питам и не уточних- на ветрило или точково.

# 760
По-скоро исках да питам и не уточних- на ветрило или точково.
При назолабиалните и марионетните като ветрило, а под скулата с едно пробождане и издърпване по дължината. При изтънялото място при носа и бузата (не знам как се казва това място) пак по същия начин.
В леглото съм съжалявам за лошата светлина

Вижда се къде са точиците от иглата.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 19:08 от Bug_Developer

# 761
  • София
Bug_Developer благодаря за споделеното, пак ли при д-р Петкова?
Чакам март месец и отивам за ботокс, още не ме е отпуснал максимално, но е по-хубаво с опънато чело.
Друго не искам, освен да отслабна 3 кг. Smile.

# 762
Bug_Developer благодаря за споделеното, пак ли при д-р Петкова?
Чакам март месец и отивам за ботокс, още не ме е отпуснал максимално, но е по-хубаво с опънато чело.
Друго не искам, освен да отслабна 3 кг. Smile.
Винаги там, много лека ръка, през последните години ходя при нея, не ме е напълнила като месечина Simple Smile а напротив - нещата стават все по-добре.

# 763
Четвърти ден след Морфеус. Няма червенини, няма нищо, обаче.
Мразя процедури, ефекта на които трябва да се разгърне и така и не се разгръща.

# 764
Аз на четвъртия ден все още съм като бита и имам гридове. Всъщност, градовете си ги нося на някои места по 2 месеца. Да не би да не е било на подходяща програма. Странно, че на четвърти ден няма следа

Общи условия

Активация на акаунт